Страница 1 от 1

Каква е подходящата захранка?

Публикувано на: Нед Юни 18, 2006 11:39 pm
от ribara_bboy
1. Интресува ме каква захранка мога да използвам за кефал.
2. Някой да знае нещо за яз. Малко Шарково на каква стръв кълве и от каква захранка има ефект(не питам за тия захранки от по 100 кинта, от които нямам никаква полза , по-скоро нещо ефикасно бързи и лесно което може да се пригтови в домашни условия). Търся захранка по-специално за шаран , но и другата риба няма да плува отново освен в олио :twisted:

Re: Каква е подходящата захранка?

Публикувано на: Вто Юни 20, 2006 8:14 am
от man1966
ribara_bboy написа:1. Интресува ме каква захранка мога да използвам за кефал.
2. Някой да знае нещо за яз. Малко Шарково на каква стръв кълве и от каква захранка има ефект(не питам за тия захранки от по 100 кинта, от които нямам никаква полза , по-скоро нещо ефикасно бързи и лесно което може да се пригтови в домашни условия). Търся захранка по-специално за шаран , но и другата риба няма да плува отново освен в олио :twisted:
Мани го тоз кефал-на М.Шарково храни с стара накисната предварително царевица и за стръв- тоже...Инфото ми е от приятели-шаран от по 2 кила на дъно.Е има и бая раци но кат нема риба и рака е риба... :lol:

Публикувано на: Вто Юни 20, 2006 11:21 pm
от ribara_bboy
За кефала не питам за Малко Шарково. Какво е това тоже, не съм го чувал до сега.За накиснатата царевица колко време се вари , докато умекне ли и не е ли по-добре царевица от консерва?

Публикувано на: Сря Юни 21, 2006 8:38 am
от man1966
ribara_bboy написа:За кефала не питам за Малко Шарково. Какво е това тоже, не съм го чувал до сега.За накиснатата царевица колко време се вари , докато умекне ли и не е ли по-добре царевица от консерва?
Тоже-на руски бре. :lol: а царевицата само я кисни в вода без да я вариш-по трудно я сабарят гадовете от куката .