Страница 1 от 1

Гранясало кюспе?

Публикувано на: Вто Ное 02, 2010 8:29 pm
от tsvetkoff
Здравейте колеги!Преди няколко месеца си купих няколко килограма кюспе от едно магазинче за фуражи.Съхранявам го в найлонова торба.Имам чувството,че вече има някаква някаква миризма на гранясало.Как мислите,дали може да се използва,или е възможно промяната в миризмата да е признак и за промяна на вкусовите му качества/разваляне/ и по-скоро да пропъди рибата,отколкото да я привлече.

Re: Гранясало кюспе?

Публикувано на: Вто Ное 02, 2010 8:59 pm
от vlad_rad
Ако не е много гранясало, сложи го във фурната ЛЕКО да се запече, и ще си върне стария аромат.

Re: Гранясало кюспе?

Публикувано на: Вто Ное 02, 2010 9:40 pm
от pampasa
tsvetkoff написа:Здравейте колеги!Преди няколко месеца си купих няколко килограма кюспе от едно магазинче за фуражи.Съхранявам го в найлонова торба.Имам чувството,че вече има някаква някаква миризма на гранясало.Как мислите,дали може да се използва,или е възможно промяната в миризмата да е признак и за промяна на вкусовите му качества/разваляне/ и по-скоро да пропъди рибата,отколкото да я привлече.
По-добре го изхвърли - или поне НЕ го използвай за риболов :!:

Re: Гранясало кюспе?

Публикувано на: Вто Ное 02, 2010 10:40 pm
от nikidilov
Нищо му няма,но колкото повече седи изчезва аромата му.

Re: Гранясало кюспе?

Публикувано на: Сря Ное 03, 2010 1:33 pm
от nedko_m1
Несе притесняваи аз и с такова съм ловил и пак калве :finga:

Re: Гранясало кюспе?

Публикувано на: Сря Ное 03, 2010 7:05 pm
от borislav58
nikidilov написа:Нищо му няма,но колкото повече седи изчезва аромата му.

Re: Гранясало кюспе?

Публикувано на: Пон Ное 08, 2010 4:23 pm
от di_vik
Нищо му няма.Да не мислиш че шарко го бърка.Га на прасето му се яде,не предиря за триците :drinkers:

Re: Гранясало кюспе?

Публикувано на: Пон Ное 08, 2010 7:52 pm
от niko_tod
На Дунава когато нямаш самоделна торта ,ползваш парченца кюспе които топиш по за 1-2 мин. в олио, и както ти казва колегата запичаш във фурната, на място топиш в олио ,набиваш куките директно в парчето кюспе и си готов. :D