Страница 1 от 1

Анасоново масло

Публикувано на: Пет Авг 26, 2011 2:25 pm
от radinjo
Здравейте колеги :)
Искам да си направя царевица с анасоново масло или анетол. Ако някой от вас е пробвал,ще ви бъда благодарен ако споделите рецептата и съотвено резултатите :)
P.S. И още един въпрос - има ли съществена разлика между анасоновото масло и анетола ?

Re: Анасоново масло

Публикувано на: Пет Авг 26, 2011 3:09 pm
от Mr.Barry
Аз си я правя с анетол. За мен той е по-силен и доста по ароматен и повече време издържа вече накиснатата царевица :)

Re: Анасоново масло

Публикувано на: Пет Авг 26, 2011 3:18 pm
от radinjo
Благодаря за бързия отговор :)
Аз смятам да направя и от двата вида по малко и да сравня :)
Искам да попитам и още нещо - откъде мога да си ги закупя ? В аптеките или в специализирани магазини ? :)

Re: Анасоново масло

Публикувано на: Пет Авг 26, 2011 3:24 pm
от Mr.Barry
radinjo написа:Благодаря за бързия отговор :)
Аз смятам да направя и от двата вида по малко и да сравня :)
Искам да попитам и още нещо - откъде мога да си ги закупя ? В аптеките или в специализирани магазини ? :)
Аз моето го взех от най-близката аптека до нас :) Цената му беше за 5мл май около 2 лева :) Но тия 5мл са много силни :wink:

Re: Анасоново масло

Публикувано на: Съб Авг 27, 2011 8:47 am
от antivik
Топи царевицата да престои в мастика и си свиркай :wink: . Ако артише от мастиката... :drinkers: .

Re: Анасоново масло

Публикувано на: Съб Авг 27, 2011 8:50 am
от drat
antivik написа:Топи царевицата да престои в мастика и си свиркай :wink: . Ако артише от мастиката... :drinkers: .
Лесно и ефикасно :smt023

Re: Анасоново масло

Публикувано на: Съб Авг 27, 2011 2:18 pm
от tcekata
Но с мастиката внимавай много! :!: Преди няколко години, докато си вкарвах въдиците с лодката, един колега беше пресушил цялото бурканче. :drinkers: Добре че не замезваше, инак щях да остана и без стръв. :lol: