Страница 1 от 1

Питане за стара царевица

Публикувано на: Чет Май 24, 2007 8:52 am
от lzvq
Та значи реших да си консервирам стара царевица - и имам няколко питания:
1 след като я сваря колко време да я оставя да ферментира
2 къде да ферментира - в тенджерата в която съм я варил или в бурканчетата където ще се съхранява
3 съда в който ще ферментира трябва ли да е плътно затворен
или може и да е отворен
4 ароматизаторите кога се слагат - преди или след ферментациятя
Предварително ви благодаря!

Публикувано на: Чет Май 24, 2007 10:02 am
от tetko
Прочети тук http://www.carpbg.com/.

Ако горното ти е малко потърси тук: http://www.carp.bg


Наслука.

Публикувано на: Чет Май 24, 2007 12:40 pm
от ribarq
По добре консервирай прясна отколкото стара царевица !