Страница 1 от 1

Искам да попитам

Публикувано на: Съб Окт 26, 2013 8:34 pm
от CarpHaskovo
Искам да попитам сварената царевица ципата маха ли се за да се сложи в дип за стръв ?

Re: Искам да попитам

Публикувано на: Съб Окт 26, 2013 8:55 pm
от сирака
Ако има тиня на дъното,по-добре я махай. Иначе не пречи ципата.

Re: Искам да попитам

Публикувано на: Съб Окт 26, 2013 9:37 pm
от lishev_64
сирака написа:Ако има тиня на дъното,по-добре я махай. Иначе не пречи ципата.
Да, така е - на тинесто дъно царевицата потъмнява. Като се свали люспата - зърното остава светло. Нямам на представа защо, но факт! :smt045
А що се отнася до дипването, струва ми се (без да съм опитвал), че обеленото зърно ще поеме по-добре аромата на дипа. :smt017 :smt102 Проба му е майката! :smt023

Re: Искам да попитам

Публикувано на: Съб Ное 09, 2013 9:14 am
от Антон Тонев
lishev_64 написа:
сирака написа:Ако има тиня на дъното,по-добре я махай. Иначе не пречи ципата.
Да, така е - на тинесто дъно царевицата потъмнява. Като се свали люспата - зърното остава светло. Нямам на представа защо, но факт! :smt045
А що се отнася до дипването, струва ми се (без да съм опитвал), че обеленото зърно ще поеме по-добре аромата на дипа. :smt017 :smt102 Проба му е майката! :smt023
Бе, има места дето си трябва суха царевица.Без аромат, и без никакви дипове.Особено покрай Хюстън-Сити