Страница 1 от 1
Моля кажете рецепта която действа добре за шаран?
Публикувано на: Пет Юни 15, 2007 9:09 pm
от KrOkO
Публикувано на: Пет Юни 15, 2007 10:01 pm
от Християн А.
Пробвай с кюспе и яйца , яйцата ги слагаш според колкото е кюспето !

Успех...
Публикувано на: Пет Юни 15, 2007 11:24 pm
от Gogata
Смляна царевица и жито смесени ,също с яйца но гледаш долу горе да му оцелиш мярката с яйцата ,че иначе става много блудкаво! А ако го уцелиш ще бъдеш доволен от резултата!

Публикувано на: Съб Юни 16, 2007 6:13 am
от Local
Правиш си пружината с 2 куки , та да си в рамките на закона. Отиваш в един рибарски магазин и си купуваш на унгарската фирма Cukk , продукта им Mazat , ако има номер 2 - супер. Това е нещо като пестил , готов да го сложиш на пружината. Слагаш на едната кукичка стериопорче Dip-нато в ягода , а на другата царевичка и започваш да експериментираш. Успех!
Публикувано на: Съб Юни 16, 2007 2:36 pm
от Бат Мирче-5кила
топка леб с неколко стиропорени топчета по куките

Публикувано на: Пон Юни 18, 2007 4:58 pm
от Nikolay ( Dobrich )
и аз смятам, че унгарското ще ти върши най-добра работа, на него кълват само по-едри риби
:)
Публикувано на: Пон Юли 23, 2007 3:29 pm
от MuTaKa_24
Според мен най-добрата захранка за шаран е .... всяка която мирише на деден вид плод, като на пример якода,малина,черница и тн.
Опитай да захраниш с някоя от тези захранки и лови на плувка!
Желателно е да се исползвт тези захранки при по-дълбоки водоеми!
Надвам се да съм помогнал! УСПЕХ

:)
Публикувано на: Пон Юли 23, 2007 9:36 pm
от kocet0
Използвам следната рецепта :
Слагам в тенджера да заври вода (количество - според това колко искаш да направиш ) , 10 мин. преди да заври водата слагам жито да се посвари ... може да се използва и 10-15 зърна царевица ... след като заври водата бавно и непрекъснато се слага ЦАРЕВИЧНО ЕДРОСМЛЯНО брашно като не се спира да се бърка ! След получаване на гъстата смес , прибавям аромат според това какво имам ... било то степче ягода или ванилиики ... добавя се също 1 ч.л. захар и се оставя да престои 1 час да се сгъсти ... след което е годна за пружина и за захранка

Надявам се да съм ти бил полезен

Публикувано на: Вто Авг 07, 2007 1:55 pm
от nasco2
Що не пробваш най-старата и изпитана рецепта вариш малко качамак с малко ванилия месиш яко и деистваш. Имаи на предвид че на пружина рядко ще хванеш шарко особено по едър.