Страница 1 от 1
Замразена захранка?
Публикувано на: Нед Юли 01, 2007 5:57 pm
от CERRUTI
Колеги досега не съм го правил но днес ми остана много захранка от един доста неуспешен излет(само ще кажа 3пъти късах дъно и 2пъти плувката)и реших да сложа остатъка от захранката в фризера за другата седмица,правил ли го е някой?Как да процедирам за следващия излед да добавя ли към старата нова прясна смес?
Публикувано на: Нед Юли 01, 2007 6:06 pm
от Ivak
Като се размрази става малко рехава и си губи малко аромата но става
за ползване, аз си имам цял хладилник само за такива работи

Публикувано на: Нед Юли 01, 2007 8:55 pm
от CERRUTI
Е,че ще се добавя прясна то е ясно,това ме интересуваше дали си губи качествата,ако е само аромата ще се справя някак...
Публикувано на: Нед Юли 01, 2007 10:00 pm
от Ivak
Само аромата си губи , се преовлажнява леко.
Прясната захранка си я прави отделно

Публикувано на: Нед Юли 01, 2007 10:14 pm
от CERRUTI
Ясно прясната ще се ползва за основно захранване а "полуфабриката" за дохранване..мерси!

Публикувано на: Нед Юли 01, 2007 11:10 pm
от didopoli
ако е накисната и вмирисана царевица няма никви проблеми после с миризмата даже и винарките събира след размразяване.успехи.
Публикувано на: Пон Юли 02, 2007 5:40 am
от butnik
с аромата не съм съгласен.от световните първенства които правеха в пловдив съм събирал стотици килограми,която съхранявах във фризер.верно,че беше сенсас и вде,но и българска не ми е губила аромат.след пълното размразяване прекарай през сито и добави нова суха.объркай ги и доовлажни.ако не добавяш нова размрази я от вечерта.Един приятел италианец си държи сухата захранка във фризер,за да не изветрява аромата.