малко помощ

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

joda
новобранец
новобранец
Мнения: 16
Регистриран на: Вто Окт 15, 2013 1:35 pm

малко помощ

Мнение от joda »

колеги реших да си взема вече една по класна болонеза на 6 метра(италиянка),но за съжаление тук в стара загора няма къде да ги видя и усетя в ръка,така че моля,ако някой има colmic fiume xxt180 или milo stradivari,milo red fifty нека пише на лични за да се свържем за да видя някоя от въпросните пръчки на живо!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Мнения: 8262
Регистриран на: Съб Сеп 30, 2006 7:35 pm
Местоположение: Франкфурт на Майн
Обратна връзка:

Re: малко помощ

Мнение от butnik »

Да не вдигне олелия вносителя на Колмик,но двете болонези на Мило са правени в Италия и за този момент...спирам.Болонезите на Мило са под 220гр на 6м и стабилно здрави.Страдиварито го има налично ,а другият модел,направен от Реглас по случай 50-годишнината на Емилио Коломбо-Мило ще бъде у нас около Коледа защото са изчерпани количествата :!: .
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
joda
новобранец
новобранец
Мнения: 16
Регистриран на: Вто Окт 15, 2013 1:35 pm

Re: малко помощ

Мнение от joda »

благодаря butnik никой няма за какво да се сърди все пак човек си дава парите и избора си е негов,приемам всякакви коментари за плюсове както и за минуси на двете фирми!
miro253
фен клуб-скобар
Мнения: 1449
Регистриран на: Вто Окт 13, 2009 4:02 pm
Местоположение: София

Re: малко помощ

Мнение от miro253 »

Ако трябва да сме обективни това са въдици, които нямат минуси просто трябва да се прецени в коя има най-много плюсове. Обаче е трудно :) .
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар
Мнения: 2590
Регистриран на: Чет Авг 04, 2005 1:46 pm
Местоположение: София

Re: малко помощ

Мнение от Кърцата »

Нямам наблюдения за Колмик-а, Но Страддивари-то и Ред фифти-то са мнооооо класни пръчки. Първата съм я тръскал в магазина, а с Фифтито съм имал удоволствието да ловя и то литрови скобари. Уникална пръчка. Изглежда крехка и фина, но крие много мощ в себе си. Отличен баланс и строй. А и при тегло от 210 гр. на 6 метра спокойно се лови по цял ден, без после да те боли лакета.
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
georgiev6512
новобранец
новобранец
Мнения: 34
Регистриран на: Пон Ное 16, 2009 2:39 pm
Местоположение: Бяла

Re: малко помощ

Мнение от georgiev6512 »

joda написа:колеги реших да си взема вече една по класна болонеза на 6 метра(италиянка),но за съжаление тук в стара загора няма къде да ги видя и усетя в ръка,така че моля,ако някой има colmic fiume xxt180 или milo stradivari,milo red fifty нека пише на лични за да се свържем за да видя някоя от въпросните пръчки на живо!
Аз вече имам Milo Red Fifty 6 метра и както казва Ицо-спирам до тук!Уникална е-това е моето мнение!Естествено,че цената е по-висока.Разгледай и някои модели на Maver-тези,които са правени в Реглас.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на болонезе”