консерва

Всичко свързано с риболовната кухня.

Модератор: sapuna

Потребителски аватар
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Мнения: 3364
Регистриран на: чет апр 14, 2005 6:29 pm
Местоположение: Стоян Петров- Сливен

консерва

Мнениеот slivnalia » пет апр 15, 2005 8:32 pm

:D niakoi znae li recepta za konservirane na riba.nasluka i ot kakva riba stava nai dobre

консерва

Реклама





dzigy
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Мнения: 110
Регистриран на: пет мар 18, 2005 8:41 pm
Местоположение: софия

Re: консерва

Мнениеот dzigy » нед апр 17, 2005 4:50 pm

мога да ти дам рецепта, но не знам дали обичаш консерва от малките рибки. може от цаца или херинга. от таранка също става.

athlon
новобранец
новобранец
Мнения: 14
Регистриран на: чет юни 02, 2005 8:55 pm

Мнениеот athlon » ср юни 29, 2005 7:09 pm

и аз искам рецепта :wink:

geny
новобранец
новобранец
Мнения: 1
Регистриран на: ср авг 31, 2005 2:29 pm

Мнениеот geny » ср авг 31, 2005 3:14 pm

moze li i za men rezepta za konservirane na karakuda(taranka)

Потребителски аватар
zograf
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Мнения: 123
Регистриран на: вт дек 07, 2004 3:03 pm
Местоположение: Пловдив
Контакти:

Мнениеот zograf » ср авг 31, 2005 8:30 pm

Ето една изпитана рецепта:
3 супени лъжици олио
1 чаена лъжица оцет
1 кафена лъжица сол
няколко зрънца чер пипер
дафинов лист
полуготов фасул
кисели краставички
полуготов грах
чушка печена
Нареждате рибата в бурканче 0.400-0.500мл с тези добавки по горе и се вари 2 часа.Най вкусна за консумация минимум след месец. Става всякаква риба като каракуда червеноперка шаран.Най добра с бяла риба (сулка) амур над 2-3 килограма.Приятно приготвяне на всички и едно бурканче за мен :D :D
"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"

Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.

Потребителски аватар
zograf
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Мнения: 123
Регистриран на: вт дек 07, 2004 3:03 pm
Местоположение: Пловдив
Контакти:

Мнениеот zograf » ср авг 31, 2005 8:35 pm

zograf написа:Ето една изпитана рецепта:
3 супени лъжици олио
1 чаена лъжица оцет
1 кафена лъжица сол
няколко зрънца чер пипер
дафинов лист
полуготов фасул
кисели краставички
полуготов грах
чушка печена
Нареждате рибата в бурканче 0.400-0.500мл с тези добавки по горе и се вари 2 часа.Най вкусна за консумация минимум след месец. Става всякаква риба като каракуда червеноперка шаран.Най добра с бяла риба (сулка) амур над 2-3 килограма.Приятно приготвяне на всички и едно бурканче за мен :D :D

забравих една супена лъжица доматено пюре
"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"



Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.

Реклама






Върни се в “Риболовна кухня”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта