Апартаменти
Апартамент за нощувка - 76
0
0 гласа
тип: под наем
ДАТА: 14:37 24.10.2018
80.00 лв.
Тристаен нощувки - център
0
0 гласа
тип: под наем
ДАТА: 19:02 16.09.2017
60.00 лв.
Апартамент за почивка - 69
0
0 гласа
тип: под наем
ДАТА: 17:18 12.05.2017
75.00 лв.
Тристаен апартамент - 105 кв.м.
0
0 гласа
тип: под наем
ДАТА: 13:44 26.02.2017
800.00 лв.
Заведение/бистро/детска занималня - 142 кв.м.
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 16:32 07.01.2017
208300.00 лв.
Управление на имот
0
0 гласа
тип: услуга
ДАТА: 14:06 21.09.2016
Договаряне
Комплекс апартаменти за почивка - 60
0
0 гласа
тип: под наем
ДАТА: 16:43 18.08.2016
37.00 лв.
Комплекс апартаменти за почивка - 55
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 18:05 21.03.2016
74.00 лв.
Комплекс апартаменти за почивка - 54
1
1 гласа
тип: под наем
ДАТА: 14:51 02.03.2016
80.00 лв.
Комплекс апартаменти за почивка - 53
0
0 гласа
тип: под наем
ДАТА: 17:16 09.02.2016
150.00 лв.
Двустайни / тристайни апартаменти
0
0 гласа
тип: под наем
ДАТА: 19:01 05.02.2016
75.00 лв.
1
<< предишна
следваща >>