Плетени влакна
 промо цена power pro zero impact 135м
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 20:44 26.06.2019
26.00 лв.
Плеплетено влакно за фидер trabucco dyna tex power silk feed ...
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 20:14 24.06.2019
22.00 лв.
Японско плетено влакно х8
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 18:51 21.06.2019
от: pepi555
36.00 лв.
Плетено влакно skysper x8 300m 23mm
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 01:56 07.06.2019
35.00 лв.
Плетено влакно daiwa j-braid™ x8 multi 300м - метрирано
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 07:38 30.05.2019
от: valiooooo
43.00 лв.
8 нишково 137 м мултиколор
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 11:59 22.05.2019
от: ydobrev75
18.00 лв.
Плетено влакно fl magist camo braid - 100м и 300мv
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 22:19 21.05.2019
12.00 лв.
Ново плетено 8-нишково влакно fl pe8x - 300м или 100м
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 22:12 21.05.2019
21.00 лв.
Lead core carpfocus camou green 10m/45lb
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 10:33 18.04.2019
16.40 лв.
Плетено влакно за риболов - wizard teflon black
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 08:05 20.03.2019
от: orka1
25.00 лв.
150 м 12 нишково плетено влакно за сом
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 09:05 15.03.2019
от: ydobrev75
36.00 лв.
Плетено 8 нишково влакно (зелено) 114м fireline
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 21:06 10.01.2019
от: chushi
10.00 лв.
Плетено влакно shimano kairiki sx 8 - 150м - 0.12/0.15/0.18м ...
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 21:25 09.01.2019
от: fish2fish
35.00 лв.
Плетено влакно за риболов - jig man x8
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 12:51 29.11.2018
от: orka1
19.90 лв.
Плетено влакно за риболов - fl 8x
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 21:18 28.11.2018
от: orka1
19.90 лв.
Ново  промо 13 нишков sufix 131 braid конец !
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 16:26 21.11.2018
66.00 лв.
Плетено влакно за сом - falcon catfish leader 8x
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 20:09 14.11.2018
от: orka1
4.80 лв.
Плетено влакно за риболов - penax 8x colorful
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 18:23 28.10.2018
от: orka1
28.00 лв.
Плетени влакна berkley fireline braid,spiderwire ez braid 27 ...
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 21:41 10.10.2018
от: fish2fish
26.00 лв.
100 м 8 нишково плетено влакно
2
2 гласа
тип: продава
ДАТА: 19:48 10.10.2018
от: ydobrev75
14.00 лв.
12 нишково плетено влакно 500 м
1
1 гласа
тип: продава
ДАТА: 11:32 16.08.2018
от: ydobrev75
65.00 лв.
Плетено 9 нишково влакно 100м
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 17:41 09.08.2018
от: chushi
15.00 лв.
1 2 3
<< предишна