Плетени влакна
Плетено влакно за фидер trabucco dyna tex power silk feeder
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 18:27 19.07.2019
22.00 лв.
 промо цена power pro zero impact 135м
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 20:44 26.06.2019
26.00 лв.
Ново плетено 8-нишково влакно fl pe8x - 300м или 100м
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 22:12 21.05.2019
21.00 лв.
Поводи kryston super nova - 12lb/20м. - нови в кутия
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 18:36 21.05.2019
от: diddid1
8.00 лв.
Плетено влакно за риболов - wizard teflon black
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 08:05 20.03.2019
от: orka1
25.00 лв.
Плетено 8 нишково влакно (зелено) 114м fireline
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 21:06 10.01.2019
от: chushi
10.00 лв.
Плетено влакно shimano kairiki sx 8 - 150м - 0.12/0.15/0.18м ...
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 21:25 09.01.2019
от: fish2fish
35.00 лв.
Плетено влакно за риболов - jig man x8
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 12:51 29.11.2018
от: orka1
19.90 лв.
Плетено влакно за риболов - fl 8x
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 21:18 28.11.2018
от: orka1
19.90 лв.
Плетено влакно за сом - falcon catfish leader 8x
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 20:09 14.11.2018
от: orka1
4.80 лв.
Плетено влакно за риболов - penax 8x colorful
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 18:23 28.10.2018
от: orka1
28.00 лв.
Плетено влакно jrc cocoon braid/sufix magician
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 15:16 30.09.2018
от: fish2fish
16.00 лв.
12 нишково плетено влакно 500 м
1
1 гласа
тип: продава
ДАТА: 11:32 16.08.2018
от: ydobrev75
65.00 лв.
Плетено влакно за поводи - formax x-force
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 21:03 06.08.2018
от: orka1
3.80 лв.
Плетено 8 нишково 150 м
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 12:08 31.07.2018
от: ydobrev75
28.00 лв.
Плетено влакно за поводи - extra carp camou viper
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 18:40 27.07.2018
от: orka1
7.50 лв.
Плетени влакна fl x-power x6,speed 12x, brute force,fl attac ...
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 15:48 17.07.2018
от: fish2fish
12.00 лв.
1
1 гласа
тип: продава
ДАТА: 17:15 12.07.2018
от: ydobrev75
30.00 лв.
Плетено влакно за поводи - kamasaki teflon
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 18:13 28.06.2018
от: orka1
3.00 лв.
Плетено влакно 300 м 4 нишки
1
1 гласа
тип: продава
ДАТА: 10:28 27.04.2018
от: ydobrev75
15.00 лв.
12 нишково плетено влакно 100m за  сомски монтажи
1
1 гласа
тип: продава
ДАТА: 20:27 03.04.2018
от: ydobrev75
18.00 лв.
Плетено влакно със силиконово покритие - carp pro
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 18:47 03.04.2018
от: orka1
21.00 лв.
1 2 3