Мъниста Nash Quick Change Chod Bead за риболов

 • Местоположение
 • Пловдив, Пловдив

Мъниста Nash Quick Change Chod Bead за риболов
 • Рейтинг:
 • Оценка: 0.0 с 0 гласа
 • Цена: 11.74 лв.
 • Тип на обявата: Продава
 • Състояние: ново
 • Доставка за сметка: на купувача
 • Добавена на: 27.02.2020
 • Валидна до: 26.06.2020
 • Видяна: 64 пъти
С тези мъниста за риболов могат да бъдат заменени незабавно и дори готови монтажи, които ви предоставят максимално време за привличане на тези риби към вашата риболовна кука.
Никога повече няма да ви се налага да губите ценното си време, като ръчно и изморително променяте примамките за риболов сами, това бързо сменяне на готови монтажи за шаран ще ви помогне и ще направи всичко толкова по- лесно.
Не само това, но те са превъзходното и по- безопасно решение за завъртане на линията при риболов на Naked Chods, така че можете да предотвратите обрати във вашата линия за риболов по безопасен начин.
Те предотвратяват разкъсването на линията от острия ъгъл на дърпане, създаден от закачен шаран, защитавайки вашата линия за риболов и ви позволява бързо да сменяте монтажи за шаран.
В малко вероятния случай на разкъсване на линията за риболов, мънистата се плъзгат свободно по водещите контури и възли за повишена безопасност на готовия монтаж за риболов.
Тези мъниста могат да бъдат раздърпани, за да могат да се заменят кукичките и хеликоптерните кукички само за секунди, без да се налага свързване на възелчета или счупване на бързи връзки за риболов.
Те правят закрепването на риболовна стръв по- лесно, отколкото някога досега, дават ви по- малко поводи за притеснение, когато сте на брега, така че можете да се концентрирате върху риболова на шарани.
Използването на тези мъниста за риболов е достатъчно просто дори за начинаещ риболов.
Плъзгането на Chod Bead надолу по лидер Cling- On или за голи крайни връзки надолу по основната линия за риболов, разпространява налягането и предотвратява остър ъгъл на дърпане на основната линия за риболов, което го прави по- безопасна алтернатива за лидерите.
За да премахнете горното захващане с голямо отверстие, използвайте натиск с пръст и палец; това подвижно мънисто трябва винаги да е най- отдалечено от кабела, за да може монтажа за шаран да работи безопасно.
След това плъзнете бобината от Chod Bead и намерете платформата за завъртане или бърза връзка в края на металната задържаща намотка.
За да го нанижете на бобината, трябва да завъртите въртящия се елемент.
За най- висока ефективност на закачане, продължавайте да въртите въртящия се елемент, докато той не се намира в разширения контур на металната намотка.
Това ще осигури завъртането на вашия готов монтаж за риболов в пълно свободно движение.
Използването на мънистата за бърза смяна в комбинация с комплекта TT Chod или Heli прави мънистата да се плъзгат надолу по линията за риболов, когато имате шаран закачен към линията си.
Буферната стрела също ще предложи амортисьор срещу издърпване на куката за риболов, като предпазва линията ви още повече, за да предотвратите щракане или счупване, така че винаги можете да намотаете тази захапка.
С помощта на тези мъниста за риболов можете да сменяте всякакви аксесоари за монтаж хеликоптер или други приспособления, без да е необходимо да оттегляте водачи.
Те са най- добрата икономия на време.
Информация за потребител

Потребител: yanimar

Регистриран на: 31.01.2015

Брой обяви: 423

Рейтинг:
2.1 с 8 гласа

 

виж потребителя във форума

Информация за контакт

Област: Пловдив

Град: Пловдив

Телефон: 0888 999 531

www.yanimar-carp.com" />

Сайт: www.yanimar-carp.com

Изпрати съобщение

 

Докладвай нередност

Реклама
Коментари
 • Оставете коментар относно продукта / услугата
Подобни обяви
Мъниста nash tungsten quick change chod bead, за риболов
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 07:01 27.02.2020
от: yanimar
15.66 лв.
Кутия за шаранджийски монтажи - carp box 006
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 07:01 27.02.2020
от: orka1
19.00 лв.
Лопатка с дръжка за захранка - carp pro
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 07:01 27.02.2020
от: orka1
11.50 лв.
Ножица за риболов - сгъваема formax
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 07:01 27.02.2020
от: orka1
4.90 лв.