Тежести за плувка

Crotte de Souris

Lemer Crotte de Souris

Пръдолговато меко олово - оливетки. Размери: - ø 1.80 - 0.20 гр. - ø 2.00 - 0.30 гр. - ø 2..

5.70лв.

Fin (Friture)

Lemer Fin (Friture)

Меко олово с кръгло сечение. Размери: - № 7 - 0.10 гр. - № 8 - 0.06 гр. - № 9 - 0.05 гр. -..

5.70лв.

Gros (Truite)

Lemer Gros (Truite)

Меко олово с кръгло сечение. Размери: - № 3/0 - 0.75 гр. - № 2/0 - 0.66 гр. - № 0 - 0.48 г..

5.70лв.

Moyen

Lemer Moyen

Меко олово с кръгло сечение. Размери: - № 4 - 0.20 гр. - № 5 - 0.15 гр. - № 6 - 0.12 гр. -..

5.70лв.

Olivette Fendue

Lemer Olivette Fendue

Пръдолговато меко олово - оливетки. Размери: - № 1 - 0.30 гр. - № 2 - 0.40 гр. - № 3 - 0.5..

15.50лв.

Split-shot assortment

D.A.M. Split-shot assortment

Голяма кутийка: Олово с кръгло сечение. Общ грамаж: 120 гр. Грамажи: - 0.06 гр. - 0.10 г..

7.20лв.

оливетки OLIVE LEAD DISPENSER

D.A.M. оливетки OLIVE LEAD DISPENSER

дупчени оливетки DAM OLIVE LEAD DISPENSER Грамажи от 0,5 до 4г. Общ грамаж: 80г ..

4.90лв.

Показани от 1 до 7 от 7 (1 страници)