Страница 2 от 2

Публикувано на: Сря Ное 23, 2005 10:50 am
от Бат Мирче-5кила
знаех си аз,че нещо не ми е наред-2чаши..3чаши..а аз се ЧАНЧИМ с по цело кило,па да не говорим,че и яица слагам,ванилии,захар,сол...па и мелям суха царевица с кафемелачката,та да е на по едри парчета и после ги смесвам-имам 1 огромна тенджера,дето МАМАТА ми се...като забьркам целото тва количество-колко дьрвени льжици потроших :lol:
пак благодаря за разбирането-но па моя става доста ефектно за пружини и фидери-яицето го дьржи перфектно,като отмива само по малко-колко да ги дразни.. :wink:
п.с.-и да не се преебете да идете на Роман тия дни-реката само мени нивото,заради тьпия вец-пак се очертава кофти зима..

Публикувано на: Сря Ное 23, 2005 3:43 pm
от milo69
рецепта за тесто в спринцовка искам и аз

Публикувано на: Сря Ное 23, 2005 5:50 pm
от sht
В съда, в който ще го правиш, сипваш една пълна супена лъжица брашно и една супена лъжица вода. Оставяш така около час за да поеме брашното водата. После бъркаш до еднородно състояние. Готово е когато като го опъваш с лъжицата, с която бъркаш се образува фитил, който се къса от нея на 5-6 см. Водата можеш да ароматизираш. После- в спринцовката. В хладилника се запазва доста време.

Публикувано на: Пет Ное 25, 2005 10:48 pm
от Skorpi
Сега ако напишеш и брашното какво е ще стане перфектно 8)

Публикувано на: Съб Ное 26, 2005 6:29 pm
от sht
Пшенично

Публикувано на: Нед Ное 27, 2005 4:05 pm
от Skorpi
Тенкс :P