Страница 2 от 3

Re: пак там

Публикувано на: Вто Окт 26, 2010 7:38 am
от kalata1912
супер риболов

Re: пак там

Публикувано на: Вто Окт 26, 2010 7:49 am
от naskobo
В неделя 25. 10 ., цял ден чудесно време и есенна красота на Огняново. На тролинг и спининг от каяка по целия язовир с всички възможни видове воблери, блесни и силиконки-само 5-6 костурчета. Виж за силиконови рачета не се сетихме, въпреки, че и аз съм намирал рачета в стомаха на костура.Не знам, обаче защо има хайвер в костура по това време.
Добре че си купихме пътем за всеки случай 30 кубинки, които ги изразходвахме след обед за около 3 часа в един залив и хванахме двайсетина костурчета, повечето около 15 см. Забелязал съм , че на пълнолуние на Огняново е много тегав риболова- може и това да е причината, но констатацията, че рибата намалява е осезаема.
От страната на шаранджиите (юг) се копае яко с тежки багери и камиони. наслагали са табели "Добив на земни маси от яз.Огняново". изкопите са огромни и са с подозрително правилни форми.Дано не се върши някое безобразие! Ако някой има инфо-да реагираме докато е време!
http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1
http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1
http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1

Re: пак там

Публикувано на: Вто Окт 26, 2010 8:02 am
от pachosz
Страхотно, адаша :D :D :D
Обичам ги тия костури бе :drinkers: :partyman:

Re: пак там

Публикувано на: Вто Окт 26, 2010 8:02 am
от simo72
Браво Паче ! Добре си ги надърпал , пък и добре си ги приготвил !!!

Re: пак там

Публикувано на: Вто Окт 26, 2010 8:33 am
от pa4o
КИРО написа:Пачо,пробвал ли си да го съхраниш хайвера,
и после да правиш тарама от него ?
От този незнам дали ще стане, но имам пъстървов осолен правен е миналата година лично от мен и всеки път като отворя хладилника си хапвам по полувин лъжичка :wink:
Не знам, обаче защо има хайвер в костура по това време.
Наско, кустура, щуката и пъстървата хвърлят хайвера си през зимните месеци винаги е било така .

Re: пак там

Публикувано на: Вто Окт 26, 2010 10:22 am
от Златев
За тарама е най-хубав от таранка, шаран и кая хайвера. ;)
Цоневският костур също е с хайвер, но далеч от узряване. Все пак, за да го хвърли до март, трябва от сега да го "заформи".

Re: пак там

Публикувано на: Вто Окт 26, 2010 11:11 am
от G.Petkov
Тъкмо бях решил за го отписвам този обект и ти ме обнадежди за още един опит. На отсрещния бряг нямахме успех с костура. Наслука.

Re: пак там

Публикувано на: Вто Окт 26, 2010 1:51 pm
от danev69
:smt023 :smt023 :smt023 Поздрави за успешния излет,направо си ги разбил. Аз гласувам за първата и последната снимка/не че другите са лоши/... :drinkers:

Re: пак там

Публикувано на: Вто Окт 26, 2010 2:16 pm
от ivan_b
Готин излет и страхотно мезе!

Re: пак там

Публикувано на: Вто Окт 26, 2010 4:58 pm
от Ivo_Ivanov
страхотен излет и страхотно мезе :drinkers: :drinkers: :drinkers:

Re: пак там

Публикувано на: Вто Окт 26, 2010 5:42 pm
от nikozia
Е тва е мечтания костурски риболов :smt023 , поздравления за излета.

Re: пак там

Публикувано на: Вто Окт 26, 2010 7:48 pm
от valeri_1914@abv.bg
:smt041 :smt023

Re: пак там

Публикувано на: Вто Окт 26, 2010 8:12 pm
от kabaero
Браво Паче , екстра рибарлък и идеално мезе. :drinkers:

Re: пак там

Публикувано на: Сря Окт 27, 2010 8:04 am
от naskobo
Наско, кустура, щуката и пъстървата хвърлят хайвера си през зимните месеци винаги е било така .[/quote]
Пачо, а защо тогава ги ловим през зимата(костура и щуката), а ги пазим през пролетта :o или аз не съм в час :rolleyes:

Re: пак там

Публикувано на: Сря Окт 27, 2010 10:26 pm
от joroNH
:smt023