Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум




пак там
- pa4o
- разбира нещата
- Мнения: 715
- Регистриран на: Съб Май 13, 2006 3:58 pm
- Местоположение: София
- Обратна връзка:
пак там
С риск да стана монотонен, пускам тази тема от днешния ми излет.
Гьола е всеизвестен, такъма както винаги спинин и супер лек джиг в тон със сезона.
Рибите се държаха в самия бряг пред/зад водораслите атакуваха мигновен
щом примамката доближи ръбът на водораслите.
получи се динамичен и атрактивен риболов,
метода се оказа по вървежен от риболова на стръв,
едни старци се чудеха и се маеха, на какво бе аджеба лови онзи тип отстреща?
Резултата беше над 50 риби, при това излизаха доста по едри отколкото
предния път.Най успешни примамки се оказаха едно малко шадче около 3 см.
и рачетата, за рачетата ще стане въпрос, защо? малко по надолу в темата.
ето ви малко снимки да оплакнете окото



до около 2.30h. язовира беше като стъкло




и сега за рачетата, разбрах защо кустура обича силиконови рачета,
при извършването на дисекцията удома в корема на един от най едрите кустури намерих
ето това:

+ още 2 слънчевки, и това ми напомня, защо някои колеги се обръщата
с това цветущо обръщение "простак" към кустура.
А преди малко на кустура му се случи пова:

гарнитурата около кустура е хайвер от самия него,
невероятно мезе препоръчвам го горещо на всеки който не е опитвал хайвер от кустур

Гьола е всеизвестен, такъма както винаги спинин и супер лек джиг в тон със сезона.
Рибите се държаха в самия бряг пред/зад водораслите атакуваха мигновен
щом примамката доближи ръбът на водораслите.
получи се динамичен и атрактивен риболов,
метода се оказа по вървежен от риболова на стръв,
едни старци се чудеха и се маеха, на какво бе аджеба лови онзи тип отстреща?
Резултата беше над 50 риби, при това излизаха доста по едри отколкото
предния път.Най успешни примамки се оказаха едно малко шадче около 3 см.
и рачетата, за рачетата ще стане въпрос, защо? малко по надолу в темата.
ето ви малко снимки да оплакнете окото



до около 2.30h. язовира беше като стъкло




и сега за рачетата, разбрах защо кустура обича силиконови рачета,
при извършването на дисекцията удома в корема на един от най едрите кустури намерих
ето това:

+ още 2 слънчевки, и това ми напомня, защо някои колеги се обръщата
с това цветущо обръщение "простак" към кустура.
А преди малко на кустура му се случи пова:

гарнитурата около кустура е хайвер от самия него,
невероятно мезе препоръчвам го горещо на всеки който не е опитвал хайвер от кустур

Re: пак там
Огняново!qno_zloo написа:Евала колега за излета , ама къде там......
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
Re: пак там
Арни костурчета,арни !! 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- разбира нещата
- Мнения: 1093
- Регистриран на: Съб Авг 29, 2009 6:27 pm
- Местоположение: КАЗАНЛЪК
Re: пак там
Ммм...страхотно мезе
Може би най доброто за..,а бе каквото му се пие на човек. 


Колкото повече толкова повече!
- stefanotis
- разбира нещата
- Мнения: 988
- Регистриран на: Нед Дек 27, 2009 4:04 pm
- Местоположение: София
- Обратна връзка:
Re: пак там
Браво, страхотно мезе се получило за биричката !
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
-
- научил се да хвърля
- Мнения: 129
- Регистриран на: Чет Мар 26, 2009 9:21 pm
- Местоположение: Варна
Re: пак там
Направо ми се прииска да издърпам чинията от монитора!
Поздрави!

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, от толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищото!!!
-
- сериозен играч
- Мнения: 1953
- Регистриран на: Сря Сеп 03, 2008 8:08 pm
- Местоположение: Пловдив,с.Житница
Re: пак там
Мезе за бира
Добър риболов

Добър риболов

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- научил се да хвърля
- Мнения: 164
- Регистриран на: Чет Сеп 11, 2008 6:52 pm
- Местоположение: Варна-Добрич
- pa4o
- разбира нещата
- Мнения: 715
- Регистриран на: Съб Май 13, 2006 3:58 pm
- Местоположение: София
- Обратна връзка:
Re: пак там
Когато се дере кустура на кожата остава (при женската топче ципа пълно със зрънца, при мъжкия две мн. нежни ивици бяли) внимателно се отстраняватkrasikostadin написа:Поздрави![]()
![]()
за успешния излет. Как се приготвя хайвера
![]()
![]()

Изплакват се под студена вода, осоляват се после подсушаваш във двойна кухненска хартия, овалваш във брашно и пържиш, ства по вкусно дори от самия кусрур

Само една забележка трябва да имаш капак под ръка защото пръска много

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 11636
- Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 7:12 am
- Местоположение: Кичево до ВАРНА
- Обратна връзка:
Re: пак там
Пачо,пробвал ли си да го съхраниш хайвера,
и после да правиш тарама от него ?
и после да правиш тарама от него ?
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА