Страница 3 от 3
Re: Щука от Богров, а лин- йок!
Публикувано на: Вто Апр 20, 2010 1:20 pm
от Златев
Re: Щука от Богров, а лин- йок!
Публикувано на: Вто Апр 20, 2010 3:12 pm
от mita4eto
Абе по едно време гледам едни лосове бягат като луди в Заимов, песовете вият ли вият, а то виж ти каква била работата

Re: Щука от Богров, а лин- йок!
Публикувано на: Вто Апр 20, 2010 5:22 pm
от borislav58
Re: Щука от Богров, а лин- йок!
Публикувано на: Вто Апр 20, 2010 5:43 pm
от docenta
За тези, които ядат риба - ще пусна специално тази рецепта в кулинарния подфорум. Вкусът на това ястие няма нищо общо с представите ни за риба, по-скоро има пикантен дъх на дивеч, крехко е като мозък, изхвърля се само централната кост, понеже другите са полустопени от маринатата.

И пие яко бяло вино

Ще проядеш риба и ти, драги, но да ти я сготви дедо Доцент. Между другото един от колегите спомена, че съм съсипал "писалката". Рибата си е мерна отвсякъде според закона, но аз не му се сърдя, а искам да поясня, че от кулинарна гледна точка най-вкусни са щуките от 1 до 3,5 кг. Щука над 4 кила е вече много тежка като специфична миризма и качеството на месото й спада. Същото е положението и при сома - екземплярите до 10 кила са най-вкусни. Все пак агнето е по-вкусно от шилето и овцата. Зависи как се готви,де
Наздраве

Re: Щука от Богров, а лин- йок!
Публикувано на: Съб Апр 24, 2010 12:13 pm
от esho
Страхотен репортаж
А ястието ще е супер
