Страница 3 от 8

Re: Хвани и изпържи

Публикувано на: Пон Окт 14, 2013 10:20 am
от danev69
:smt023 :smt023 Браво Кире. Вдигнал си яко Андреналина. :drinkers: :drinkers:
За статистиката аз давам 7,5кг и ти пожелавам без значение този колко е голям..
Следаващия да е три пъти по-голям.:smt023 :smt023

Re: Хвани и изпържи

Публикувано на: Пон Окт 14, 2013 10:23 am
от naskobo
Mного свежо! Колко да е сомето, има-нема 8-10 кила :wink:

Re: Хвани и изпържи

Публикувано на: Пон Окт 14, 2013 10:23 am
от Ачо ♣
Класик в жанра"Хвани-изпържи!!! :D
Айде да е хаирлия -таз година 10 кг,догодина голям колкото теб!? :D :smt023

Re: Хвани и изпържи

Публикувано на: Пон Окт 14, 2013 10:42 am
от delio-haidutin
и аз да подкрепя темата :smt006 :smt023 :smt023 ,напук на всички "самаряни".
"НЕКА СЕ ПУКАТ ДУШМАНИТЕ ,ХЕМ МОИТЕ ,ХЕМ И ТВОИТЕ "-както се пее в една песен на Славка Калчева. :drinkers:
влизам в надцакването за сомето-8,7кг.
п.п.като се тегли тиража за победителя-обезателно четиричленна комисия,за да няма злоупотреби и шуробаджанащина. :lol: :lol: :lol: :smt005 :smt005 :smt005

Re: Хвани и изпържи

Публикувано на: Пон Окт 14, 2013 10:45 am
от GODzillata
Наддаванията продължават с:

10.
bgstan написа:Сома е 0 кг защото вече е изяден с приятна компания и мерак. Нямате шанс да ме биете!!!
11.
барона написа:...като гледам украската и дължината, и не на последно място дебелината им в основата - констатирам: 12.260кг. / 13.150кг.
12.
batceco написа:според мен е около 10.500кг
13.
lif3house написа:7.500 кг. !
14.
6tukara написа:Аз залагам на 5,5 кг.
15.
butnik написа:Сомът е 6,800кг
16.
cronos39 написа:Според мен сомчето е кам 5 кг. :drinkers:
17.
Божидар написа:Аз залагам на 11.350кг. :drinkers:
18.
kutinchev написа: 10,700 кг.
19.
danev69 написа:...аз давам 7,5кг ...
20.
naskobo написа:...8-10 кила :wink:
21.
Телескоп написа:...10 кг,...
22.
delio-haidutin написа:...сомето-8,7кг....

...Павел Иванов няма ли да се включи? :roll: ...щото тази анкета е камъни в неговата градина. :mrgreen: :lol:

Re: Хвани и изпържи

Публикувано на: Пон Окт 14, 2013 10:50 am
от СЪНДИ
Еваларка Кире :wink:

Сомето е къде 5 кг.

Re: Хвани и изпържи

Публикувано на: Пон Окт 14, 2013 11:32 am
от plamii
Аз пък залагам за 7.100кг.

Re: Хвани и изпържи

Публикувано на: Пон Окт 14, 2013 12:22 pm
от Христо Рангелов
Аз пък ще река 5 и 200 :)

Re: Хвани и изпържи

Публикувано на: Пон Окт 14, 2013 12:31 pm
от toshiro
GODzillata написа: Време е вече за заключителната фаза, всички рибофили могат да си изключат компа, защото следват гротески!!! :smt027
:lol:
GODzillata написа: Рибите бяха транжирани и претворени в мариновани пържолки:
Изображение

След което последва най-тривиално овъргаляне в брашно:
Изображение

...и последва рилийз в олиото:
Изображение

След това какво друго му остава на човек, освен да хапне прясна дунавска риба, да пийне едно тъмно пиво и да погледне към светлото бъдеще...
Изображение
Наистина ми потекоха лигите!
GODzillata написа: В заключение - няма такова нещо като "майсторлък" в риболова - всичко опира до наличието на риби във водоема, до късмет и до опит! :drinkers:
Евала за тия думи!

Аз мисля, че сомът е 7 килограма.

Re: Хвани и изпържи

Публикувано на: Пон Окт 14, 2013 12:40 pm
от goodlooking
Супер градски!!!Много си добър в репортажа и разказа!Евала!
Според мен сомето е м/у 4,800 и 5,200кг иначе щеше да е по-тлъст! :drinkers:
И аз си го приготвян така!

Re: Хвани и изпържи

Публикувано на: Пон Окт 14, 2013 12:59 pm
от searnox
Браво!
Дунава го е отгледала за 10 години и ти си го заколил за 30 мин и все пак 3 страници с поздравления, нашенска му работа :)
Браво! БРАВО! Ура за народните рибари.

Да се счита за коментар на моралис.

Re: Хвани и изпържи

Публикувано на: Пон Окт 14, 2013 1:17 pm
от delio-haidutin
searnox написа:Браво!
Дунава го е отгледала за 10 години и ти си го заколил за 30 мин и все пак 3 страници с поздравления, нашенска му работа :)
Браво! БРАВО! Ура за народните рибари.

Да се счита за коментар на моралис.
само българите ли консумираме риба, :smt017 :shock: ,да се чуди човек.бе мама му стара ,българска работа.заколете някое добичи ,а тези пусти риби ги оставете да с плуват. :lol: :lol: :lol:

Re: Хвани и изпържи

Публикувано на: Пон Окт 14, 2013 1:31 pm
от searnox
Българската работа е да си пишем в подписите - "хвани-пусни" и после да пляскаме на месарите :)

Re: Хвани и изпържи

Публикувано на: Пон Окт 14, 2013 2:06 pm
от antivik
searnox написа:Българската работа е да си пишем в подписите - "хвани-пусни" и после да пляскаме на месарите :)
Хвани и пусни това което е маломерно и кога количеството излиза извън закона, а инак що да не хапне риба човек?

Re: Хвани и изпържи

Публикувано на: Пон Окт 14, 2013 2:26 pm
от Ivangp
4.100