Re: Хвани и изпържи
Публикувано на: Пон Окт 14, 2013 10:20 am




За статистиката аз давам 7,5кг и ти пожелавам без значение този колко е голям..
Следаващия да е три пъти по-голям.


11.bgstan написа:Сома е 0 кг защото вече е изяден с приятна компания и мерак. Нямате шанс да ме биете!!!
12.барона написа:...като гледам украската и дължината, и не на последно място дебелината им в основата - констатирам: 12.260кг. / 13.150кг.
13.batceco написа:според мен е около 10.500кг
14.lif3house написа:7.500 кг. !
15.6tukara написа:Аз залагам на 5,5 кг.
16.butnik написа:Сомът е 6,800кг
17.cronos39 написа:Според мен сомчето е кам 5 кг.
18.Божидар написа:Аз залагам на 11.350кг.
19.kutinchev написа: 10,700 кг.
20.danev69 написа:...аз давам 7,5кг ...
21.naskobo написа:...8-10 кила
22.Телескоп написа:...10 кг,...
delio-haidutin написа:...сомето-8,7кг....
GODzillata написа: Време е вече за заключителната фаза, всички рибофили могат да си изключат компа, защото следват гротески!!!![]()
Наистина ми потекоха лигите!GODzillata написа: Рибите бяха транжирани и претворени в мариновани пържолки:
След което последва най-тривиално овъргаляне в брашно:
...и последва рилийз в олиото:
След това какво друго му остава на човек, освен да хапне прясна дунавска риба, да пийне едно тъмно пиво и да погледне към светлото бъдеще...
![]()
Евала за тия думи!GODzillata написа: В заключение - няма такова нещо като "майсторлък" в риболова - всичко опира до наличието на риби във водоема, до късмет и до опит!![]()
само българите ли консумираме риба,searnox написа:Браво!
Дунава го е отгледала за 10 години и ти си го заколил за 30 мин и все пак 3 страници с поздравления, нашенска му работа
Браво! БРАВО! Ура за народните рибари.
Да се счита за коментар на моралис.
Хвани и пусни това което е маломерно и кога количеството излиза извън закона, а инак що да не хапне риба човек?searnox написа:Българската работа е да си пишем в подписите - "хвани-пусни" и после да пляскаме на месарите