Страница 4 от 4

Re: Ароматизиране на царевица

Публикувано на: Сря Ное 20, 2013 10:21 pm
от SBANKOV
2/3 от бурканче със суха царевица се заливат със зехтин и балсамов оцет и се зарязват в хладилника, след две седмици е готова сръвта.

Re: Ароматизиране на царевица

Публикувано на: Сря Мар 05, 2014 11:08 am
от gotra
За да стане по-обширна темата, (печелят всички) давайте идеи колеги на каква царевица(аромат) и въобще каква да е стръвта за Шарко малко преди и непосредствено след забраната.

Re: Ароматизиране на царевица

Публикувано на: Сря Мар 05, 2014 11:16 am
от Антон Тонев
gotra написа:За да стане по-обширна темата, (печелят всички) давайте идеи колеги на каква царевица(аромат) и въобще каква да е стръвта за Шарко малко преди и непосредствено след забраната.
Да си кажа и аз мнението.На Диво, и където няма Рак-сварена царевица без никакви аромати.На Диво, с много рак-пак само царевица, но суха.На платено-там вече могат да се ползват всякакви миризми.Но основно-ранна пролет-топчета богати на протеин, и сладки аромати.Късна есен-рибни аромати.
ПП Люти топчета и аромати - по всяко време :D

Re: Ароматизиране на царевица

Публикувано на: Чет Мар 06, 2014 12:44 am
от Димитър Чаушев
Антон Тонев написа:
gotra написа:За да стане по-обширна темата, (печелят всички) давайте идеи колеги на каква царевица(аромат) и въобще каква да е стръвта за Шарко малко преди и непосредствено след забраната.
Да си кажа и аз мнението.На Диво, и където няма Рак-сварена царевица без никакви аромати.На Диво, с много рак-пак само царевица, но суха.На платено-там вече могат да се ползват всякакви миризми.Но основно-ранна пролет-топчета богати на протеин, и сладки аромати.Късна есен-рибни аромати.
ПП Люти топчета и аромати - по всяко време :D
Тони ! (сериозен съм ) Какво трябва да преобладава в микса ,за да е богат на протеини ?
пп.Може и на лични :wink:

Re: Ароматизиране на царевица

Публикувано на: Чет Мар 06, 2014 8:56 am
от Антон Тонев
Димитър Чаушев написа:
Антон Тонев написа:
gotra написа:За да стане по-обширна темата, (печелят всички) давайте идеи колеги на каква царевица(аромат) и въобще каква да е стръвта за Шарко малко преди и непосредствено след забраната.
Да си кажа и аз мнението.На Диво, и където няма Рак-сварена царевица без никакви аромати.На Диво, с много рак-пак само царевица, но суха.На платено-там вече могат да се ползват всякакви миризми.Но основно-ранна пролет-топчета богати на протеин, и сладки аромати.Късна есен-рибни аромати.
ПП Люти топчета и аромати - по всяко време :D
Тони ! (сериозен съм ) Какво трябва да преобладава в микса ,за да е богат на протеини ?
пп.Може и на лични :wink:
Мите, не лова на топчета.Казвам го за колегите дето ползват стръв за МШР :D .Преобладава при мен доброто старо жълто злато, както и букета от торни и земни червеи. :drinkers:

Re: Ароматизиране на царевица

Публикувано на: Чет Мар 06, 2014 9:54 am
от antivik
Димитър Чаушев написа:
Антон Тонев написа:
gotra написа:За да стане по-обширна темата, (печелят всички) давайте идеи колеги на каква царевица(аромат) и въобще каква да е стръвта за Шарко малко преди и непосредствено след забраната.
Да си кажа и аз мнението.На Диво, и където няма Рак-сварена царевица без никакви аромати.На Диво, с много рак-пак само царевица, но суха.На платено-там вече могат да се ползват всякакви миризми.Но основно-ранна пролет-топчета богати на протеин, и сладки аромати.Късна есен-рибни аромати.
ПП Люти топчета и аромати - по всяко време :D
Тони ! (сериозен съм ) Какво трябва да преобладава в микса ,за да е богат на протеини ?
пп.Може и на лични :wink:
А че мен ми се чини, че трудно ще да се умирише самата царевица на протеини. По-скоро може да се размеше със захранка богата на тях, а за да стане таквази се ръгат животински продукти, разните там яйца /сухи и пресни/, млека /по същия начин/, костни и рибешки брашна, а че ми е теквало в акъла и кайма да ръгна/но не съм го пробвал до сега/.
Веднъж ръгнах/поради наивност/ смлян черен дроб и така ме налазиха раците, че освен една кофа от тях друго нема като резултат. :lol: