Re: Ароматизиране на царевица
Публикувано на: Сря Ное 20, 2013 10:21 pm
2/3 от бурканче със суха царевица се заливат със зехтин и балсамов оцет и се зарязват в хладилника, след две седмици е готова сръвта.
Да си кажа и аз мнението.На Диво, и където няма Рак-сварена царевица без никакви аромати.На Диво, с много рак-пак само царевица, но суха.На платено-там вече могат да се ползват всякакви миризми.Но основно-ранна пролет-топчета богати на протеин, и сладки аромати.Късна есен-рибни аромати.gotra написа:За да стане по-обширна темата, (печелят всички) давайте идеи колеги на каква царевица(аромат) и въобще каква да е стръвта за Шарко малко преди и непосредствено след забраната.
Тони ! (сериозен съм ) Какво трябва да преобладава в микса ,за да е богат на протеини ?Антон Тонев написа:Да си кажа и аз мнението.На Диво, и където няма Рак-сварена царевица без никакви аромати.На Диво, с много рак-пак само царевица, но суха.На платено-там вече могат да се ползват всякакви миризми.Но основно-ранна пролет-топчета богати на протеин, и сладки аромати.Късна есен-рибни аромати.gotra написа:За да стане по-обширна темата, (печелят всички) давайте идеи колеги на каква царевица(аромат) и въобще каква да е стръвта за Шарко малко преди и непосредствено след забраната.
ПП Люти топчета и аромати - по всяко време
Мите, не лова на топчета.Казвам го за колегите дето ползват стръв за МШРДимитър Чаушев написа:Тони ! (сериозен съм ) Какво трябва да преобладава в микса ,за да е богат на протеини ?Антон Тонев написа:Да си кажа и аз мнението.На Диво, и където няма Рак-сварена царевица без никакви аромати.На Диво, с много рак-пак само царевица, но суха.На платено-там вече могат да се ползват всякакви миризми.Но основно-ранна пролет-топчета богати на протеин, и сладки аромати.Късна есен-рибни аромати.gotra написа:За да стане по-обширна темата, (печелят всички) давайте идеи колеги на каква царевица(аромат) и въобще каква да е стръвта за Шарко малко преди и непосредствено след забраната.
ПП Люти топчета и аромати - по всяко време
пп.Може и на лични
А че мен ми се чини, че трудно ще да се умирише самата царевица на протеини. По-скоро може да се размеше със захранка богата на тях, а за да стане таквази се ръгат животински продукти, разните там яйца /сухи и пресни/, млека /по същия начин/, костни и рибешки брашна, а че ми е теквало в акъла и кайма да ръгна/но не съм го пробвал до сега/.Димитър Чаушев написа:Тони ! (сериозен съм ) Какво трябва да преобладава в микса ,за да е богат на протеини ?Антон Тонев написа:Да си кажа и аз мнението.На Диво, и където няма Рак-сварена царевица без никакви аромати.На Диво, с много рак-пак само царевица, но суха.На платено-там вече могат да се ползват всякакви миризми.Но основно-ранна пролет-топчета богати на протеин, и сладки аромати.Късна есен-рибни аромати.gotra написа:За да стане по-обширна темата, (печелят всички) давайте идеи колеги на каква царевица(аромат) и въобще каква да е стръвта за Шарко малко преди и непосредствено след забраната.
ПП Люти топчета и аромати - по всяко време
пп.Може и на лични