Страница 1 от 2

шаран прес зимата

Публикувано на: Сря Окт 24, 2007 1:46 am
от tasito
Колеги бихте ли ми казали на каква стрьв е активен шарана лрес зимата :?: Благодаря предварително :!:

Публикувано на: Сря Окт 24, 2007 7:42 am
от chirusa_bg
Кажете за преЗ зимата, по-добре

Публикувано на: Сря Окт 24, 2007 11:40 am
от kalkan4o
Зависи от гьола, но може да опиташ на протеинови топчета и царевици с алкохолни аромати.

Публикувано на: Сря Окт 24, 2007 11:53 am
от DrAkoN
Пробваи на греяна ракия и на шопска салата а за захранка употреби руса кака 200 месе4на :)

Публикувано на: Сря Окт 24, 2007 12:17 pm
от carbolino
Търси го кадето има най голяма дълбоЧина и кадето има ями.Там се сабира шарана зимно време.Използвай колкото се мойе по фин такъм

Публикувано на: Сря Окт 24, 2007 2:10 pm
от iid
На пет лева на килограм най-кълве :D .Просто няма празно :D

Публикувано на: Сря Окт 24, 2007 2:38 pm
от Николай Неделков
iid написа:На пет лева на килограм най-кълве :D .Просто няма празно :D

особено около Никулден, ама ако не излезнеш по рано за шаран на 6-ти декември рискуваш да няма къде да метнеш въдицата :lol:

Публикувано на: Сря Окт 24, 2007 3:25 pm
от Dedy
nikejo написа:на 6-ти декември рискуваш да няма къде да метнеш въдицата
:D :D :D :D
Колега nikejo, ти мисли на 8-ми декември къде ще метнеш въдицата!
А шарана го оставете на мира, поне през зимата!

Публикувано на: Сря Окт 24, 2007 4:20 pm
от Камбата
В шаранджийския риболов имам най-малко опит,но доколкото знам шараните се заравят в тинята и изпадат в зимен сън.Въпреки това ако ще се ходи,от колеги знам,че стръвта трябва да е протеиново топче,или царевица с алкохолен аромат,анасон най-често.

Публикувано на: Сря Окт 24, 2007 5:59 pm
от Райчо Китов
kalkan4o написа:Зависи от гьола, но може да опиташ на протеинови топчета и царевици с алкохолни аромати.
Единствения адекватен отговор!!!Наблягай на алкохолните аромати и на високо въглехидратни храни

Публикувано на: Сря Окт 24, 2007 7:10 pm
от Decathlon
Зимата...фуражна царевичка накисната в мастика.Царевицата трябва да престои 14 дена в мастиката.Все едно си правиш компот от царевичка и мастика.бурканът трябва да е много добре затворен.Зимата с татко ходехме на р.Сена(Франция) и на това ловяхме.
Офф топ.:Голям е кефа, защото французите смятат шарана за мръсна риба.Не е прието да се яде там...

Публикувано на: Сря Окт 24, 2007 9:50 pm
от Kristiqn_Petrov
Точно за това имат невероятни риби французите :smt026

Публикувано на: Пет Окт 26, 2007 8:17 am
от milo69
ааа нещо сте в грешка че французите не папкат шаран, по френския канал редовно си дават рецепти с шаран обаче ползват филето а не го пълнят като нас

Публикувано на: Пет Окт 26, 2007 2:52 pm
от iid
Decathlon написа:Зимата...фуражна царевичка накисната в мастика.Царевицата трябва да престои 14 дена в мастиката.Все едно си правиш компот от царевичка и мастика.бурканът трябва да е много добре затворен.Зимата с татко ходехме на р.Сена(Франция) и на това ловяхме.
Офф топ.:Голям е кефа, защото французите смятат шарана за мръсна риба.Не е прието да се яде там...
И като отвориш буркана изхвърляш царевицата,изпиваш мастиката и на магазина за шаран :smt023

Публикувано на: Съб Окт 27, 2007 5:10 pm
от tasito
Това за мастиката е интересно трябва даго пробвам ,макар ,4е неси падам по твърдите алкохоли ама то времето и бес това по4на да стяга :partyman: :lol: Мерси все пак за помоща и насулка опа наслука!!! :lol: :lol: :lol: