Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум




шаран прес зимата
Модератор: sapuna
шаран прес зимата
Колеги бихте ли ми казали на каква стрьв е активен шарана лрес зимата
Благодаря предварително 


dai kepaaaaa
- chirusa_bg
- учете се от него
- Мнения: 7798
- Регистриран на: Вто Яну 11, 2005 11:07 am
- Местоположение: Sofia
- Обратна връзка:
- Николай Неделков
- учете се от него
- Мнения: 5489
- Регистриран на: Пет Сеп 09, 2005 12:25 am
- Местоположение: Перник
iid написа:На пет лева на килограм най-кълве.Просто няма празно
особено около Никулден, ама ако не излезнеш по рано за шаран на 6-ти декември рискуваш да няма къде да метнеш въдицата

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Камбата
- сериозен играч
- Мнения: 2378
- Регистриран на: Нед Ное 26, 2006 6:05 pm
- Местоположение: Варна,Морето,сините вълни...
- Обратна връзка:
В шаранджийския риболов имам най-малко опит,но доколкото знам шараните се заравят в тинята и изпадат в зимен сън.Въпреки това ако ще се ходи,от колеги знам,че стръвта трябва да е протеиново топче,или царевица с алкохолен аромат,анасон най-често.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
-
- новобранец
- Мнения: 80
- Регистриран на: Вто Апр 19, 2005 1:54 pm
- Местоположение: Sofia
-
- новобранец
- Мнения: 6
- Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 6:11 pm
- Местоположение: гр.Лясковец обл.В.Търново
Зимата...фуражна царевичка накисната в мастика.Царевицата трябва да престои 14 дена в мастиката.Все едно си правиш компот от царевичка и мастика.бурканът трябва да е много добре затворен.Зимата с татко ходехме на р.Сена(Франция) и на това ловяхме.
Офф топ.:Голям е кефа, защото французите смятат шарана за мръсна риба.Не е прието да се яде там...
Офф топ.:Голям е кефа, защото французите смятат шарана за мръсна риба.Не е прието да се яде там...
На първо място - ПРИРОДОЗАЩИТНИК!
-
- ще става разбирач
- Мнения: 536
- Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 8:00 pm
- Местоположение: Varna
-
- вече хвърля и на тежко
- Мнения: 286
- Регистриран на: Пон Авг 06, 2007 4:19 pm
- Местоположение: В.Търново
И като отвориш буркана изхвърляш царевицата,изпиваш мастиката и на магазина за шаранDecathlon написа:Зимата...фуражна царевичка накисната в мастика.Царевицата трябва да престои 14 дена в мастиката.Все едно си правиш компот от царевичка и мастика.бурканът трябва да е много добре затворен.Зимата с татко ходехме на р.Сена(Франция) и на това ловяхме.
Офф топ.:Голям е кефа, защото французите смятат шарана за мръсна риба.Не е прието да се яде там...
