Страница 1 от 3

пак там

Публикувано на: Пон Окт 25, 2010 8:53 pm
от pa4o
С риск да стана монотонен, пускам тази тема от днешния ми излет.
Гьола е всеизвестен, такъма както винаги спинин и супер лек джиг в тон със сезона.
Рибите се държаха в самия бряг пред/зад водораслите атакуваха мигновен
щом примамката доближи ръбът на водораслите.
получи се динамичен и атрактивен риболов,
метода се оказа по вървежен от риболова на стръв,
едни старци се чудеха и се маеха, на какво бе аджеба лови онзи тип отстреща?
Резултата беше над 50 риби, при това излизаха доста по едри отколкото
предния път.Най успешни примамки се оказаха едно малко шадче около 3 см.
и рачетата, за рачетата ще стане въпрос, защо? малко по надолу в темата.
ето ви малко снимки да оплакнете окото

Изображение

Изображение

Изображение

до около 2.30h. язовира беше като стъкло

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

и сега за рачетата, разбрах защо кустура обича силиконови рачета,
при извършването на дисекцията удома в корема на един от най едрите кустури намерих
ето това:

Изображение

+ още 2 слънчевки, и това ми напомня, защо някои колеги се обръщата
с това цветущо обръщение "простак" към кустура.
А преди малко на кустура му се случи пова:

Изображение

гарнитурата около кустура е хайвер от самия него,
невероятно мезе препоръчвам го горещо на всеки който не е опитвал хайвер от кустур
:wink:

Re: пак там

Публикувано на: Пон Окт 25, 2010 8:54 pm
от qno_zloo
Евала колега за излета , ама къде там......

Re: пак там

Публикувано на: Пон Окт 25, 2010 9:02 pm
от Tеди
qno_zloo написа:Евала колега за излета , ама къде там......
Огняново!

Re: пак там

Публикувано на: Пон Окт 25, 2010 9:08 pm
от Ribko
Арни костурчета,арни !! :drinkers:

Re: пак там

Публикувано на: Пон Окт 25, 2010 9:19 pm
от StoychevV
:smt023

Re: пак там

Публикувано на: Пон Окт 25, 2010 9:25 pm
от барона
Ммм...страхотно мезе :drinkers: Може би най доброто за..,а бе каквото му се пие на човек. :drinkers:

Re: пак там

Публикувано на: Пон Окт 25, 2010 10:08 pm
от stefanotis
Браво, страхотно мезе се получило за биричката !

Re: пак там

Публикувано на: Пон Окт 25, 2010 10:09 pm
от strelolist
Направо ми се прииска да издърпам чинията от монитора! :drinkers: Поздрави!

Re: пак там

Публикувано на: Пон Окт 25, 2010 10:11 pm
от Златев
Ехеее, чудесно си се справил!

Re: пак там

Публикувано на: Вто Окт 26, 2010 1:22 am
от mario67
Поздравления! Невероятен риболов!

Re: пак там

Публикувано на: Вто Окт 26, 2010 6:03 am
от Йордан Марков
Мезе за бира :drinkers:
Добър риболов :smt038

Re: пак там

Публикувано на: Вто Окт 26, 2010 6:51 am
от krasikostadin
Поздрави :D :D :D за успешния излет. Как се приготвя хайвера :?: :?: :?:

Re: пак там

Публикувано на: Вто Окт 26, 2010 7:19 am
от MANYAKA
:smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023

Re: пак там

Публикувано на: Вто Окт 26, 2010 7:27 am
от pa4o
krasikostadin написа:Поздрави :D :D :D за успешния излет. Как се приготвя хайвера :?: :?: :?:
Когато се дере кустура на кожата остава (при женската топче ципа пълно със зрънца, при мъжкия две мн. нежни ивици бяли) внимателно се отстраняват :!:
Изплакват се под студена вода, осоляват се после подсушаваш във двойна кухненска хартия, овалваш във брашно и пържиш, ства по вкусно дори от самия кусрур :rolleyes:
Само една забележка трябва да имаш капак под ръка защото пръска много :!:

Re: пак там

Публикувано на: Вто Окт 26, 2010 7:36 am
от КИРО
Пачо,пробвал ли си да го съхраниш хайвера,
и после да правиш тарама от него ?