Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

към модераторите и всички във форума
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Re: към модераторите и всички във форума
След тази тема http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=28&t=80676" onclick="window.open(this.href);return false; нищо не споделям,а информация съвет и помощ давам само на приятел и то на ЛС.
Аз си имам раздел в който ми е интересно.HAZART написа:След тази тема .................... нищо не споделям,а информация съвет и помощ давам само на приятел и то на ЛС.
Това не ми пречи да чета и други интересни неща написани от вас.
Защо позволявате хора, неприятни за вас (в определени теми или мнения) да ви променят?
Защо не игнорирате подобни "нахалници"?
Защо не се обединявате около приятните емоции, а се разделяте от малкото вредни мнения или писачи?
Зависи единствено от вас и модераторите.
Такъв хубав форум, а създава неприятни усещания за мнозина от вас.
Тоз въпрос е повдиган многократно, както и онзи за бай мангал, мрежите, телевизорите и какво ли не още, Форума за туй е форум, зада може да се дискутира, дебатира...Философи и критикари бол, оттърване няма. и аз в началото се косих ама се оказа, че е било напразно...
По-голям шаран от рибаря няма...
Е извинявай, ама като видя натръшкани бели по 30-35 см и биене в гърдите колко сме велики..pacho69 написа:Форума за туй е форум...Философи и критикари бол, оттърване няма.

И понеже съм отскоро и не обичам да се меся на форумните герои - просто ни чета, ни пиша там дето се лови риба

Виж колко е лесно!

Щото аз съм от тия, дървените философи

Ми като не можеш да направиш снимка като хората - не снимай. Ама пък трябва да се удари бай ти Ганя в гърдите колко е голем! И после - що така стана.. Ми ще става. Ама има и подфоруми дет не става. Що ли.едни и същи дървени философи който с извинение осират всяка една тема......кой ги бил снимал в мивката,кой бил хванал маломерни ,,,,,,и тн.
Само не ми стана ясно чии акаунти трябва да се трият - на тия дето пускат снимките или на тия, дето ги критикуват..eden_fish написа:модераторите да изтриват акаунтите на същите.
По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...

Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"

Напротив, всякаква критика и контрапукти имат своето място и дори са желателни, стига да не са в грубо-невежо-просташки - до уродливост, стил.eden_fish написа:..........................кой ги бил снимал в мивката,кой бил хванал маломерни ,,,,,,и тн. ........................... кое било бяла риба и кое сулка ...........................модераторите да изтриват акаунтите на същите.....................
и нека бъдем малко по-позитивни!!!
Напр. критиките за снимки, направени (снимките) не само без всякаква идея за естетика, но грозни и травмиращи за гледащите ги, са напълно основателни. Цялата работа е в начина, по който са направени тези критики - дали са грубо обидни и унизителни за автора на снимките. Целта на тези критики би трябвало да е повишаване на културата и качеството на снимане, на общуване.
Подкрепям и мнението на capetano.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Аеееее,
зимата дойде,сеира почна....

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- майсторчето страхил
- сериозен играч
КИРО написа:Аеееее,

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

-
- учете се от него
А бе Васко, разни такива си ги слагай на к.ра, да не одат пеша и толкова.HAZART написа:След тази тема http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=28&t=80676" onclick="window.open(this.href);return false; нищо не споделям,а информация съвет и помощ давам само на приятел и то на ЛС.

БОли ме к.ра кой, кво щял да ми пише, еле пък ако и знам, че в главата има аспиринче без чертичка...

Поздрави и успех!!!

- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Значи и аз да си кажа. Ходя си за риба защото ми е кеф , всеки път си взимам риба я за пържене я за печене я за мариноване щото пак ми е кеф и няма лошо да си хапна прясна риба уловена от мен а не да се върна от риболов и да си купя няква риба , ловена незнайно къде и незнайно кога.Прави ми впечетление че наистина последно време се навъдиха много критици които от една снимка познават колко е голяма рибата в см. колко тежи , какво е яла и кога е ловена
и това отказа много хора да споделят.Но свят голям хора много , работа малко и хората са изнервени.И на мен на момента ми кипва като прочета някои коментари и си викам край няма да пиша повече ама като отида за риба и съм забравил за всичко и айде пак тука

Та ако питаш жена ми няма нищо по хубаво от Х....я ако питаш мен няма нищо по хубаво от П...ката.Та вкусове различни затова кат ви е кеф споделяйте си на воля теглете по една на критиците и не си го слагайте на сърцето няма смисъл заради някой тъпанар ти да си вдигаш кръвното.Критици винаги е имало и ще има.Трябва да си направим и един под форум МЕСАРИ

Та ако питаш жена ми няма нищо по хубаво от Х....я ако питаш мен няма нищо по хубаво от П...ката.Та вкусове различни затова кат ви е кеф споделяйте си на воля теглете по една на критиците и не си го слагайте на сърцето няма смисъл заради някой тъпанар ти да си вдигаш кръвното.Критици винаги е имало и ще има.Трябва да си направим и един под форум МЕСАРИ

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Ааааа,Pe6o_Tikvata написа:...Трябва да си направим и един под форум МЕСАРИ ...
Пешо, цял подфорум не, ама едно движение вече има,
И то е със сакраменталното мото - "Хвани и изпържи"

Автор на идеята - Киро,
GODzillata

Може да имаме и други съмишленици, ама си траят и се въздържат да подкрепят движението

И не, че сме препържили кой знае колко,
Ама сме за идеята, за пърженето и яденето също,
За пиенето се подразбира от само себе си

Има и други нюанси, ама не са по темата

Загледайте се в началната страница на форума и вижте колко хора питат за начини на риболов, места за риболов и т.н. и колко хора споделят излети! Съотношението е минимум 10:1 !
Вчера кълвеше,днеска не ще!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Форума го правите вие, потребителите. Ако по-голямата част от активните потребители са готини и позитивни, такъв ще е и форума.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- разбира нещата
точно за тая тема си мислих и аз ,как някои хора се направиха на ,,моралисти ,,и я осраха.на реплики от сорта:"месари";"тоя сом ,остискал 10 г ,а ти му взе живота",отказват все повече да публикуват снимки на излети ,и питам кое е по-чесно,да кажеш че си я пуснал рибата ,а всъшност да си си я взел,или директно да си кажеш че си я прибрал????!!!а на тези които не обичат риба да кажа ,да не се мешат в начина на хранене на други колеги,и да не им правят менюта за деня,всеки е свободен да си хапва каквото и както си иска.G.Petkov написа:Ааааа,Pe6o_Tikvata написа:...Трябва да си направим и един под форум МЕСАРИ ...
Пешо, цял подфорум не, ама едно движение вече има,
И то е със сакраменталното мото - "Хвани и изпържи"!
Автор на идеята - Киро,
GODzillata
Може да имаме и други съмишленици, ама си траят и се въздържат да подкрепят движението!
И не, че сме препържили кой знае колко,
Ама сме за идеята, за пърженето и яденето също,
За пиенето се подразбира от само себе си,
Има и други нюанси, ама не са по темата!
а и да припомня на тези колеги които са хванали маломерки,но ги държат в живарник и после ги пускат ,че също са в нарушение ,понеже в закона изрично е подчертано,че:"МАЛОМЕРНА РИБА,ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕ НЕЗАБАВНО ВЪВ ВОДАТА,НЕЗАВИСИМО ОТ СЪСТОЯНИЕТО И".

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
-
- сериозен играч
Колега Хайдутин с цената да ме оплюете всички ще си призная,че ако хвана маломерка (бяла,сом,пъстъва,щука) и ако е повредена непоправимо (скъсани хриле или разкървавени вътрешости) си я взимам и хич не и мисля.Прекалено много уважавам рибата че да я оставям на раците и кормораните.Иначе редовно си пускам дори и на границата +/- 1-2 см. и редовно някой ми крещи от брега да не я хвърлям а да му ги давам.
- minchoto
- ще става разбирач
Така е, но за съжаление само на думи. За да стане и на дела, на първо място трябва да има воля за промяна от страна на "Управляващия орган" /админи и модове/, па после идва ред на потребителите. Докато се толерират хейтъри, месарщини и всякакви подобни изцепки за сметка точно на готини и позитивни хора, не може да се очаква промяна. Лично мнениеchirusa_bg написа:Форума го правите вие, потребителите. Ако по-голямата част от активните потребители са готини и позитивни, такъв ще е и форума.