Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Много секции, много нещо
Модератор: sapuna
Много секции, много нещо
Струва ми се, че форума е разбит на прекалено много секции, теми или както там ги наричате. А повечето от тях са едно и също.
Например разбивката под "Излети" е напълно излишна според мен.
"Риболов" и "Специализиран риболов" също не са кой-знае колко различни. Просто човек може да се загуби в форума според мене.
Или с други думи, ако се отвори http://forum.nariba.com/index.php не трябва да има повече от 10-ина реда. Разделчнето което имам в момента разделя и участниците във форума на групички.
И другото, което си е до уастниците във форума - дразнеща е честата забележка по форума "Пиши на кирилица", "Натисни бутона LAT" и т.н. В крайна сметка това не е форум по Литература. Гледаш някоя темичка помръднала, влизаш да прочетеш нещо и там някой нещо не го кефело с фонетиката.
Например разбивката под "Излети" е напълно излишна според мен.
"Риболов" и "Специализиран риболов" също не са кой-знае колко различни. Просто човек може да се загуби в форума според мене.
Или с други думи, ако се отвори http://forum.nariba.com/index.php не трябва да има повече от 10-ина реда. Разделчнето което имам в момента разделя и участниците във форума на групички.
И другото, което си е до уастниците във форума - дразнеща е честата забележка по форума "Пиши на кирилица", "Натисни бутона LAT" и т.н. В крайна сметка това не е форум по Литература. Гледаш някоя темичка помръднала, влизаш да прочетеш нещо и там някой нещо не го кефело с фонетиката.
Kriki, позволи ми да не се съглася напълно с теб. Верно че, форума се поразводни напоследък, но пък от друга страна мисля, че стана по-подреден. Кокото до интересните дискусии и информации - не може постоянно да се коментира нещо ново, свръзано с начините на риболов и неговата философия (въпреки това такива теми има!!).... И в тази връзка не съм сигурен, че във форума, който предпочиташ нещата са много по-различни: и там основно се коментира моментното състояние на водоемите и кълването, докато останалото са теми за предстоящи или минали състезания, сбирки на приятели, поезия и пр. (нямам нищо против този форум и не искам да го противопоставям на тукашния!!!!!)Наистина са много под-форумите. Всичко се разводни - пълна боза и хич не ми е интересно честно казано да влизам вече, пък и нещо няма качествени дискусии напоследък ... Всеки само пита дали кълве еди къде си, а никой не казва нищо ... Това е само лично мнение де
Наслука, и да се обадиш, ако имаш път към Видин

много теми,много нещо
Идеята да има разни теми е добра,но ми се струва,че сайта наистина се претрупва от стара информация или дискусии,които отдавна са приключили.Имам предложение старите теми-има такива и от миналата година да се разчистят и всяка нова тема да има давност.При дискусиите е малко по-друго.Там нещата се разнищват докрай и не може да се определи срок,но пък се следят и след като приключат,защо трябва да пълнят сайта.За фотографиите това не може да се направи,защото това е украсата.Същото важи и за статиите.Те са ценни и за млади и стари риболовци.Няколко пъти повдигах въпроса за риболовната карта.Дори Жоро Гоцов каза,че не можел да вдене за каква карта става въпрос.Мисля,че ако картата на България се постави там,със всички водоеми,разстояния и имена,платени и неплатени и тн,ще е много по-полезна за всички ни.Предполагам,че във връзка с това ще има и по-добри предложения.Ще се радвам ако е така и ще ги подкрепя.НАСЛУКА.