Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Focus Legacy Match 4.20
Модератор: Paublo_Eskobar
- tench198525
- новобранец
Focus Legacy Match 4.20
Давайте мнения добро ли е това мач-ле.По принцип ще се лови на язовир и баластриери-каракуда,червеноперка,лин и ако дойде и някой шаран.Фен съм на по-леки ваглери/4-5-6/.С акция 5-25 предполагам до 20-30 метра ще ги мята.
- Прикачени файлове
-
- products3930_1301653933.jpg (12.75 KiB) Преглеждано 4190 пъти
- lif3house
- разбира нещата
Re: Focus Legacy Match 4.20
Хммм, това е твое мнение за мача а сега питаш дали е добър!
ето и темата ако си я забравил: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=116&t=51167tench198525 написа:Legacy-то наистина е най-доброто в този ценови диапазон.
Ползвам същата пръчка и друга не съм ползвал до сега; пирвата ми е
ще ти кажа мите мненя пръчката е стегната здрава доста съм го удрял на клони
за грамайите на 30 мт трудно но на 20мт ще можеш да ги хвърляш.
Мисля че ощте дълги години ще ми служи...
ще ти кажа мите мненя пръчката е стегната здрава доста съм го удрял на клони
за грамайите на 30 мт трудно но на 20мт ще можеш да ги хвърляш.
Мисля че ощте дълги години ще ми служи...
- tench198525
- новобранец
Да,просто и другите искам да си кажат мнението.За мене е добър,но всеки си има предпочитания.Повечето колеги ще си хвалят Тиките,но няма лошо.
- lif3house
- разбира нещата
Като е добър за теб, какво те интересува хорското мнение, ако 10 човека ти кажат, че не им харесва и за тях не е "добър", какво ще го продаваш ли...tench198525 написа:Да,просто и другите искам да си кажат мнението.За мене е добър,но всеки си има предпочитания.Повечето колеги ще си хвалят Тиките, но няма лошо.
Като се стопли почни повече да посещаваш водоемите, отколкото да се занимаваш с глупости и да търсиш отговор на въпроса дали не си се набутал с този мач, поне аз така разбирам твойта скрита потребност.
- tench198525
- новобранец
Добре бе какво те грее тебе.Не се бутай в тази тема и не ми пиши тогава.Нали за това е ФОРУМ.Ще питам колкото сметна за нужно.
Колега перфектна ти е пръчката, изобщо не съжалявай че си я взел,а ако не ти харесва за 100лв. я отнасям като куцо пиле домат.
Мача за тия пари си е чудесен
не го прадавай а си го ползвай със здраве
не го прадавай а си го ползвай със здраве
То не кълве, ама ние си ловиме
Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

Кое си е- си е

- pacho109
- сериозен играч
Мачът е добър
През 2011г. струваше 120лв,през миналата го направиха 145лв
значи се търси 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
-
- ще става разбирач
Въпросът дали една въдица е добра или не,би трябвало да се зададе преди нейната покупка,а не след това!
Конкретно по темата...този мач не е лош за цената си,но лично аз бих предпочел Cherry Match на Focus,който е само с около 30 лв. по-скъп...

Напьлно сьгласен с колегатаbushido1964 написа:Въпросът дали една въдица е добра или не,би трябвало да се зададе преди нейната покупка,а не след това!Конкретно по темата...този мач не е лош за цената си,но лично аз бих предпочел Cherry Match на Focus,който е само с около 30 лв. по-скъп...

Здравейте колеги, за да не пускам нова тема реших тук да попитам:
Дойде време и аз да си подменям мача, като досега ловях с един доказан боец- sectorcarp нa eurohold. Пръчката поостаря а и е много тежка, по бавна е и по-малките рибоци не се усещат добре, затова ще си я оставя и ще ловя с нея само по-едри риби
. Въпросът е дали да си взема fokus cherry mach. Към него съм се насочил, доста добри имена в тоя риболов ми го препоръчват и най-вероятно ще си го взема. Та по същество- как се държи причката с дребните риби, полупарабола ли е или е върхова акция и има ли конкуренция в ценовия си клас.
Благодаря предварително на отзовали те се.

Дойде време и аз да си подменям мача, като досега ловях с един доказан боец- sectorcarp нa eurohold. Пръчката поостаря а и е много тежка, по бавна е и по-малките рибоци не се усещат добре, затова ще си я оставя и ще ловя с нея само по-едри риби

Благодаря предварително на отзовали те се.

Мача за парите си е екстра / конкуренция винаги има в ценовия си клас / все пак и други марки правят качествени неща за тия париTodorin написа:Здравейте колеги, за да не пускам нова тема реших тук да попитам:
Дойде време и аз да си подменям мача, като досега ловях с един доказан боец- sectorcarp нa eurohold. Пръчката поостаря а и е много тежка, по бавна е и по-малките рибоци не се усещат добре, затова ще си я оставя и ще ловя с нея само по-едри риби. Въпросът е дали да си взема fokus cherry mach. Към него съм се насочил, доста добри имена в тоя риболов ми го препоръчват и най-вероятно ще си го взема. Та по същество- как се държи причката с дребните риби, полупарабола ли е или е върхова акция и има ли конкуренция в ценовия си клас.
Благодаря предварително на отзовали те се.![]()
![]()

мача по скоро е полупараболик / не е прекалено твърд / и би се държал добре и с по дребни риби
То не кълве, ама ние си ловиме
Кое си е- си е

Кое си е- си е

- lif3house
- разбира нещата
Ето такава тика се продаваше във форума тия дни потърси я ако не е продадена. http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... ubgroup=54
Хем ще се вместиш във бюджета който си отделил, а по спомен беше на няколко риболова!
Хем ще се вместиш във бюджета който си отделил, а по спомен беше на няколко риболова!
Todorin написа:Здравейте колеги, за да не пускам нова тема реших тук да попитам:
Дойде време и аз да си подменям мача, като досега ловях с един доказан боец- sectorcarp нa eurohold. Пръчката поостаря а и е много тежка, по бавна е и по-малките рибоци не се усещат добре, затова ще си я оставя и ще ловя с нея само по-едри риби. Въпросът е дали да си взема fokus cherry mach. Към него съм се насочил, доста добри имена в тоя риболов ми го препоръчват и най-вероятно ще си го взема. Та по същество- как се държи причката с дребните риби, полупарабола ли е или е върхова акция и има ли конкуренция в ценовия си клас.
Благодаря предварително на отзовали те се.![]()
![]()
Здравей колега,имам този мач от година и повече някъде и мога само да ти кажа, че мача си заслужава всеки лев. Акция 8-25 гр. 4,20 дължина стегнат със страхотен строй,прекрасно се държи и с малки и с големи риби няма да съжаляваш ако го вземеш. Но аз бих ти дал съвет да отидеш да порасклатиш някой мач и да избереш сам пръчката си,много е важно на теб да ти харесва пръчката.