питане за директен FL 7м
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
- nakata176
- научил се да хвърля
питане за директен FL 7м
Здравейте колеги.Имам намерение да си взема един директен и имам изгодни оферти.Една от тях е за FL SUPER GAME. Моля дайте някакви мнения или предложения за друг модел.
Re: питане за директен FL 7м
Колега зависи за какво ще го ползваш,дали ще му слагаш ластик или не.Аз лично преди година имах такава дилема само че за 8 метров.Избирах между две пръчки едната беше на WEGA с тегло около 300 и няколко грама и MITCHEL PREWILEG 800 STRONG.В крайна сметка си вземах MITCHEL макар че е тежичка 590 грама като я хванах в ръце стоеше абсолютно изправена до върха въобще не увисна ,много по стегната беше от другата а и подсилена за по едри риби,демек може и да не и слагаш латик,а другата беше една такава мека и ми е чудно с някоя риба над 2 килограма кой път ще хващаш.Най добре отиди в някой магазин хвани няколко пръчки и сам ще разбереш коя е твоята,но гледай да е със възможно по стегнат стройnakata176 написа:Здравейте колеги.Имам намерение да си взема един директен и имам изгодни оферти.Една от тях е за FL SUPER GAME. Моля дайте някакви мнения или предложения за друг модел.
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Имам 6 и 8 метров от 5-6 години и съм доволен ,грамажа който пише е точен

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

Здравей колега, да те питам взе ли въпросната вадица, и ако да ще съм ти благодарен да споделиш да ли си доволен от нея. И аз се интересувам от тази въдица, само дилемата е 6 или 7 метра.
[quote="RAAZIEL"]Mного е дебел в основата.Този е по-добър:

Ако може по-добробно - колко е дебел в основата, колко струва, с какво е по-добър. Поне на първо четене е с 50 гр. по-тежък ...

Ако може по-добробно - колко е дебел в основата, колко струва, с какво е по-добър. Поне на първо четене е с 50 гр. по-тежък ...
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Тъй като аз ги внасям и двата модела казвам .... Супер гейма е класа над Покето! 
Предимството на Поки е,че е в комплект с резервен плътен карбонов връх!
Изрових данни от стари обяви за сравнение:

Предимството на Поки е,че е в комплект с резервен плътен карбонов връх!
Изрових данни от стари обяви за сравнение:
1. Директен FL Super Game
Дължина 7м
Акция 5-30гр.
Тегло 278гр.
2. Директен Pokee Area Pro 5106
Дължина 6м
Акция 5-30гр.
Допълнителен плътен връх/жило/
Тегло под 300гр.
Транспортна 144см
Абсолютно копие на Tubertini Area Pro - http://www.tubertini.it/scheda_prodotto ... =&sezione=
- pacho109
- сериозен играч
+1 за FL
Взех 7-ца от Сапуна,равностойна на Фокус Финеса и бая по - евтина
Срещу силен насрещен вятър бая я силих и издържа 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- akoto13
- ще става разбирач
И аз си взех от бате Митко един седмак на FL.Много кеф си прави и е лек.С нетърпение чакам да сецкам караконджоли.
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
- lishev_64
- разбира нещата
+1valio5 написа: Колега зависи за какво ще го ползваш,дали ще му слагаш ластик или не.Аз лично преди година имах такава дилема само че за 8 метров.Избирах между две пръчки едната беше на WEGA с тегло около 300 и няколко грама и MITCHEL PREWILEG 800 STRONG.В крайна сметка си вземах MITCHEL макар че е тежичка 590 грама като я хванах в ръце стоеше абсолютно изправена до върха въобще не увисна ,много по стегната беше от другата а и подсилена за по едри риби,демек може и да не и слагаш латик,а другата беше една такава мека и ми е чудно с някоя риба над 2 килограма кой път ще хващаш.Най добре отиди в някой магазин хвани няколко пръчки и сам ще разбереш коя е твоята,но гледай да е със възможно по стегнат строй

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
-
- ще става разбирач
нака преди малко ходих до едно приятелче купел си същата седмица ако иска; да го разклатиш се обади на мен ми хареса за тези пари е много добре и много лек
-
- новобранец
Супер гейма 6м-230гр,7м-280гр.Верни ли са грамажите, каква е цената на 2те въдици.Запалих се нещо.
- pacho109
- сериозен играч
За седмицата е верен,за цената питай Сапуна на ЛС 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- nakata176
- научил се да хвърля
Получих директния колегата SAPUNA е точен.Чакам времето да се оправи и да го тествам.
Телескопа е супер миналата седмица и аз си взех и сам доволен.Тествах го на Жребеца каракуди и платики около половинката си ги дърпа без грешка
За тези пари си е супер лекичък с добър строй. Надявам се да ми служи вярно и за напред