Къца- кълве воблери BG

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Къца- кълве воблери BG

Мнение от Redimido »

Поръчах и аз мойте да ги пробвам. После ще споделя в темата като ги раздвижда 2-3 пъти из Тунджата.
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Да си жив и здрав приятелю! Ти си заслужи наградата честно и не е необходимо да черпеваш.Може да се видим и да направим съвместен излет. :D
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

ivo Vratsa написа:Къца и да сефтосаш клатушката :D
Павката даже и изпусна един пред мен, зачитаме му го :mrgreen:
Много ти благодаря за клатушката!Тя ми е скъп спомен защото е от теб!Ще я запазя при другите подаръци който получих от новите ми приятели.Сигурен съм,че ловят,но аз ловя само с ,,къца-кълве,,да не излагаме марката.
:D Пък подаръците ще ми напомнят за вас и хубавото преживяване.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

ivo Vratsa написа:... Павката даже и изпусна един пред мен, зачитаме му го :mrgreen:
Пусна , респективно го подхвърли от ръка в ряката след като уставно го беше извадил и откачил от воблера а не изпусна :twisted:

Иначе Къци е пич и мисля че е похвален новият начин на реклама който е предприел , оня от едно време беше кофти , ама хората се учат от грешките си :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Павел Иванов написа:
ivo Vratsa написа:... Павката даже и изпусна един пред мен, зачитаме му го :mrgreen:
Пусна , респективно го подхвърли от ръка в ряката след като уставно го беше извадил и откачил от воблера а не изпусна :twisted:

Иначе Къци е пич и мисля че е похвален новият начин на реклама който е предприел , оня от едно време беше кофти , ама хората се учат от грешките си :wink:
Няма безгрешни хора.Има грешка.Има прошка.Аз БЛАГОДАРЯ!!!
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Днес е 30.06.2014г.последния срок за клипове.Искам да благодаря на Stefan4etoo за направените клипове,на Видю който показа улова извън класацията и на всички които ползваха "КЪЦА - КЪЛВЕ".Stefan4etoo получи съвсем заслужено 25 бр.Бях се подготвил с 400бр.за награди,но много от вас не пожелаха да си направят труда. :D :D :D
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

къца - кълве написа:Днес е 30.06.2014г.последния срок за клипове.Искам да благодаря на Stefan4etoo за направените клипове,на Видю който показа улова извън класацията и на всички които ползваха "КЪЦА - КЪЛВЕ".Stefan4etoo получи съвсем заслужено 25 бр.Бях се подготвил с 400бр.за награди,но много от вас не пожелаха да си направят труда. :D :D :D
Благодаря за което :drinkers:
Къца ама кви са тия воблери бре :lol: то неска за един час с червената и жълтата жаба(най вече червената) изпонабодох де що има кефал бре :lol: .Без да преувеличавам кацнал на едно дърво(дънер изкоренен от водата миналата седмица)имам сигурно над 30 риби като имам и два по около килото.Направих клипчета на първите 10 (нали обещах)и след това само ловя :drinkers: .На всяка проводка удар,на всяка втора риба :rolleyes:
Ама нещо ми се ебава компа и не мога да го свържа с телефона да прехвърля клипчетата.Като отстраня проблема ще ги кача :wink: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

stefan4etoo написа:
[/quote написа: Благодаря за което :drinkers:
Къца ама кви са тия воблери бре :lol: то днеска за един час с червената и жълтата жаба(най вече червената) изпонабодох де що има кефал бре :lol: .Без да преувеличавам кацнал на едно дърво(дънер изкоренен от водата миналата седмица)имам сигурно над 30 риби като имам и два по около килото.Направих клипчета на първите 10 (нали обещах)и след това само ловя :drinkers: .На всяка проводка удар,на всяка втора риба :rolleyes:
Ама нещо ми се ебава компа и не мога да го свържа с телефона да прехвърля клипчетата.Като отстраня проблема ще ги кача :wink: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Природата беше на моя страна знам,че минах тънко с тебе. :D :D :D :drinkers:
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

къца - кълве написа:Днес е 30.06.2014г.последния срок за клипове.Искам да благодаря на Stefan4etoo за направените клипове,на Видю който показа улова извън класацията и на всички които ползваха "КЪЦА - КЪЛВЕ".Stefan4etoo получи съвсем заслужено 25 бр.Бях се подготвил с 400бр.за награди,но много от вас не пожелаха да си направят труда. :D :D :D
Къца, то улова на кефал не е като да стоиш пред компа и да си пиеш уискито, па ако ще вън и камъни да падат от небето...
Тази пролет направих 3-4 излета за кефал, но успях само на един от тях. Имайки в предвид скапаното време- ежедневни дъждове, бури, градушки, високо ниво и мътност на реките и пр... Такава пролет няма от няколко години...
Та, исках да кажа- те срокове, условия и хора да се снабдят с ловящи воблери за кефал е добре да се съобразят и с настоящите метеорологичните условия....

Па, може и да греша, в северозапада условията може и да са добри??? :D
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Vid написа:
къца - кълве написа:
Къца, то улова на кефал не е като да стоиш пред компа и да си пиеш уискито, па ако ще вън и камъни да падат от небето...
Тази пролет направих 3-4 излета за кефал, но успях само на един от тях. Имайки в предвид скапаното време- ежедневни дъждове, бури, градушки, високо ниво и мътност на реките и пр... Такава пролет няма от няколко години...
Та, исках да кажа- те срокове, условия и хора да се снабдят с ловящи воблери за кефал е добре да се съобразят и с настоящите метеорологичните условия....

Па, може и да греша, в северозапада условията може и да са добри??? :D
При нас условията са добри.Реките са пълноводни, което е добре.Няма водорасли и има много риба.От време на време са мътни,но това е неизбежно.Когато обявих срока не можех да знам какво време ни чака.Съображенията ми бяха,че до края на юни ще имате един месец активен сезон и разрешен риболов.За теб ще направя изключение.Когато ти е удобно направи четири клипа и ще ти изпратя четири воблера. :D
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

По молба на Къцата от мероприятоето в Лехчево :drinkers:
Екстра сте си прекарали :drinkers: :drinkers: :drinkers:

Изображение
47 см
Изображение
Къцата с 41 см
Изображение
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Благодаря на Stefan4etoo. :D
С тази снимка станах втори на Лехчево,но по-важно е,че оператора беше Павел Иванов и хванах и пуснах кефала в негово присъствие.
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

exm написа:Ебе какво сте го емнали тази човек и го разпъвате? Има толкова специалисти в този форум, кой с йозири, мозири, кранкове и HZL, рапали и салмо и всичката воблерова таблица...аре дигнете се и се срещнете в челен сблъсък с него на реката, па после го одумвайте какъв "селяк" е и как си ниже рибите на връв, маа с колецаи върти на чекръка. Не всеки е роден с BABY GRIFFON MEGABASS-SHRIMP в устата...нали така? Неволята учи... намерил начин да си ги лови с негоеи примамки и ви предизвиква....
Който иска да се пусне в едно състезание с Къца - Кълве,...па сетне да има право да говори!
За да няма недоразумения.... не познавам човека и не съм ползвал от тези воблери, ама ако бият ще си купя барем 5 парчета :)
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 28&t=63289" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

ivo Vratsa
Заглавие: Re: Къца- кълве воблери BGМнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2012 8:17 pm
Аватар
ivo Vratsa
ще става разбирач
ще става разбирач

В името на спорта - готов съм на предизвикателството. Аз ще ловя само с Голди. Ако спечеля, да се спре рекламата, ако загубя лично му се извинявам и му подарявам 5 воблера от моята кутия :)
Още веднъж ти благодаря за клатушката.Приемам го като изпълнено обещание. :D
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 28&t=63289" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

stefan4etoo написа: Изображение
Къца, те риби наистина ли си ги уловил или...... ги вадиш от дюкяня??
Имам в предвид ципа пред чаталя, че не знам как в северозапада я разбирате таа турска дума?? :lol: :lol: :lol:

Относно клипчетата, досега съм правил само такива на релийзнати рибки, ама ако стигна дотам, че да не мога да дам 20 лв. за воблери, със сигурност ще почна да правя.....
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”