Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Къца- кълве воблери BG
Поръчах и аз мойте да ги пробвам. После ще споделя в темата като ги раздвижда 2-3 пъти из Тунджата.
- къца - кълве
- сериозен играч
Да си жив и здрав приятелю! Ти си заслужи наградата честно и не е необходимо да черпеваш.Може да се видим и да направим съвместен излет. 

- къца - кълве
- сериозен играч
Много ти благодаря за клатушката!Тя ми е скъп спомен защото е от теб!Ще я запазя при другите подаръци който получих от новите ми приятели.Сигурен съм,че ловят,но аз ловя само с ,,къца-кълве,,да не излагаме марката.ivo Vratsa написа:Къца и да сефтосаш клатушката![]()
Павката даже и изпусна един пред мен, зачитаме му го

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Пусна , респективно го подхвърли от ръка в ряката след като уставно го беше извадил и откачил от воблера а не изпуснаivo Vratsa написа:... Павката даже и изпусна един пред мен, зачитаме му го

Иначе Къци е пич и мисля че е похвален новият начин на реклама който е предприел , оня от едно време беше кофти , ама хората се учат от грешките си

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- къца - кълве
- сериозен играч
Няма безгрешни хора.Има грешка.Има прошка.Аз БЛАГОДАРЯ!!!Павел Иванов написа:Пусна , респективно го подхвърли от ръка в ряката след като уставно го беше извадил и откачил от воблера а не изпуснаivo Vratsa написа:... Павката даже и изпусна един пред мен, зачитаме му го![]()
Иначе Къци е пич и мисля че е похвален новият начин на реклама който е предприел , оня от едно време беше кофти , ама хората се учат от грешките си
- къца - кълве
- сериозен играч
Днес е 30.06.2014г.последния срок за клипове.Искам да благодаря на Stefan4etoo за направените клипове,на Видю който показа улова извън класацията и на всички които ползваха "КЪЦА - КЪЛВЕ".Stefan4etoo получи съвсем заслужено 25 бр.Бях се подготвил с 400бр.за награди,но много от вас не пожелаха да си направят труда.

- stefan4etoo
- сериозен играч
Благодаря за коетокъца - кълве написа:Днес е 30.06.2014г.последния срок за клипове.Искам да благодаря на Stefan4etoo за направените клипове,на Видю който показа улова извън класацията и на всички които ползваха "КЪЦА - КЪЛВЕ".Stefan4etoo получи съвсем заслужено 25 бр.Бях се подготвил с 400бр.за награди,но много от вас не пожелаха да си направят труда.![]()
![]()

Къца ама кви са тия воблери бре

Ама нещо ми се ебава компа и не мога да го свържа с телефона да прехвърля клипчетата.Като отстраня проблема ще ги кача

- къца - кълве
- сериозен играч
stefan4etoo написа:Природата беше на моя страна знам,че минах тънко с тебе.[/quote написа: Благодаря за което![]()
Къца ама кви са тия воблери брето днеска за един час с червената и жълтата жаба(най вече червената) изпонабодох де що има кефал бре
.Без да преувеличавам кацнал на едно дърво(дънер изкоренен от водата миналата седмица)имам сигурно над 30 риби като имам и два по около килото.Направих клипчета на първите 10 (нали обещах)и след това само ловя
.На всяка проводка удар,на всяка втора риба
![]()
Ама нещо ми се ебава компа и не мога да го свържа с телефона да прехвърля клипчетата.Като отстраня проблема ще ги кача![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Vid
- кандидат преподавател
Къца, то улова на кефал не е като да стоиш пред компа и да си пиеш уискито, па ако ще вън и камъни да падат от небето...къца - кълве написа:Днес е 30.06.2014г.последния срок за клипове.Искам да благодаря на Stefan4etoo за направените клипове,на Видю който показа улова извън класацията и на всички които ползваха "КЪЦА - КЪЛВЕ".Stefan4etoo получи съвсем заслужено 25 бр.Бях се подготвил с 400бр.за награди,но много от вас не пожелаха да си направят труда.![]()
![]()
Тази пролет направих 3-4 излета за кефал, но успях само на един от тях. Имайки в предвид скапаното време- ежедневни дъждове, бури, градушки, високо ниво и мътност на реките и пр... Такава пролет няма от няколко години...
Та, исках да кажа- те срокове, условия и хора да се снабдят с ловящи воблери за кефал е добре да се съобразят и с настоящите метеорологичните условия....
Па, може и да греша, в северозапада условията може и да са добри???

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- къца - кълве
- сериозен играч
При нас условията са добри.Реките са пълноводни, което е добре.Няма водорасли и има много риба.От време на време са мътни,но това е неизбежно.Когато обявих срока не можех да знам какво време ни чака.Съображенията ми бяха,че до края на юни ще имате един месец активен сезон и разрешен риболов.За теб ще направя изключение.Когато ти е удобно направи четири клипа и ще ти изпратя четири воблера.Vid написа:Къца, то улова на кефал не е като да стоиш пред компа и да си пиеш уискито, па ако ще вън и камъни да падат от небето...къца - кълве написа:
Тази пролет направих 3-4 излета за кефал, но успях само на един от тях. Имайки в предвид скапаното време- ежедневни дъждове, бури, градушки, високо ниво и мътност на реките и пр... Такава пролет няма от няколко години...
Та, исках да кажа- те срокове, условия и хора да се снабдят с ловящи воблери за кефал е добре да се съобразят и с настоящите метеорологичните условия....
Па, може и да греша, в северозапада условията може и да са добри???

- stefan4etoo
- сериозен играч
По молба на Къцата от мероприятоето в Лехчево
Екстра сте си прекарали

47 см

Къцата с 41 см

Екстра сте си прекарали

47 см

Къцата с 41 см

- къца - кълве
- сериозен играч
Благодаря на Stefan4etoo.
С тази снимка станах втори на Лехчево,но по-важно е,че оператора беше Павел Иванов и хванах и пуснах кефала в негово присъствие.

С тази снимка станах втори на Лехчево,но по-важно е,че оператора беше Павел Иванов и хванах и пуснах кефала в негово присъствие.
- къца - кълве
- сериозен играч
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 28&t=63289" onclick="window.open(this.href);return false;exm написа:Ебе какво сте го емнали тази човек и го разпъвате? Има толкова специалисти в този форум, кой с йозири, мозири, кранкове и HZL, рапали и салмо и всичката воблерова таблица...аре дигнете се и се срещнете в челен сблъсък с него на реката, па после го одумвайте какъв "селяк" е и как си ниже рибите на връв, маа с колецаи върти на чекръка. Не всеки е роден с BABY GRIFFON MEGABASS-SHRIMP в устата...нали така? Неволята учи... намерил начин да си ги лови с негоеи примамки и ви предизвиква....
Който иска да се пусне в едно състезание с Къца - Кълве,...па сетне да има право да говори!
За да няма недоразумения.... не познавам човека и не съм ползвал от тези воблери, ама ако бият ще си купя барем 5 парчета
- къца - кълве
- сериозен играч
ivo Vratsa
Заглавие: Re: Къца- кълве воблери BGМнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2012 8:17 pm
Аватар
ivo Vratsa
ще става разбирач
ще става разбирач
В името на спорта - готов съм на предизвикателството. Аз ще ловя само с Голди. Ако спечеля, да се спре рекламата, ако загубя лично му се извинявам и му подарявам 5 воблера от моята кутия
Още веднъж ти благодаря за клатушката.Приемам го като изпълнено обещание.
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 28&t=63289" onclick="window.open(this.href);return false;
Заглавие: Re: Къца- кълве воблери BGМнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2012 8:17 pm
Аватар
ivo Vratsa
ще става разбирач
ще става разбирач
В името на спорта - готов съм на предизвикателството. Аз ще ловя само с Голди. Ако спечеля, да се спре рекламата, ако загубя лично му се извинявам и му подарявам 5 воблера от моята кутия

Още веднъж ти благодаря за клатушката.Приемам го като изпълнено обещание.

http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 28&t=63289" onclick="window.open(this.href);return false;
- Vid
- кандидат преподавател
Къца, те риби наистина ли си ги уловил или...... ги вадиш от дюкяня??stefan4etoo написа:
Имам в предвид ципа пред чаталя, че не знам как в северозапада я разбирате таа турска дума??

Относно клипчетата, досега съм правил само такива на релийзнати рибки, ама ако стигна дотам, че да не мога да дам 20 лв. за воблери, със сигурност ще почна да правя.....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека