Ryobi Ecusima с 6+1 лагера?

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
don_misho
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Ryobi Ecusima с 6+1 лагера?

Мнение от don_misho »

Абе темата може би малко не е за тук,но понеже практикува само спининг риболов си пиша тук.Та въпроса ми е някой чувал ли е за Екусима с 6+1 лагера,понеже си поръчах една 3000 от ибейката и ми стана странно че макарата е с толкова лагера,а знам че по принцип са с 4+1.Питах селъра и той каза че са толкова.И на макарата си пише 6+1:
Изображение
Дали е възможно новите да ги правят с 6 лагера или е грешка някаква?
Spinning Forever
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Ryobi Ecusima с 6+1 лагера?

Мнение от bobo_33333 »

Не е грешка,просто е др модел нов за 2012г :wink: ,зависи и цената дали е по висока

Изображение

http://www.fisherking.ro/mulinete-spinn ... -2012.html

Има и сива

http://www.aliexpress.com/product-gs/47 ... alers.html
Аз там съм пораснал...
Аватар
don_misho
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от don_misho »

Мерси за инфото и бързия отговор!Ми браво на тях,дано са сложили лагер на ролката на бигела,че там май беше с фтулка и започва да шуми след време.
Spinning Forever
Аватар
plamenski4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от plamenski4 »

Има лагер на водещатата ролка , имам такава :)
tinoo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tinoo »

колеги,кьде у нас може да се намери такава?
Fishh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Fishh »

don_misho написа:Мерси за инфото и бързия отговор!Ми браво на тях,дано са сложили лагер на ролката на бигела,че там май беше с фтулка и започва да шуми след време.
Аз си взех една втора употреба от колега от форума,ама шуми и има луфт на дръ жката а макарата ми се ви жда чистак бърсак нова.Така ли са по-принцип макарите или при мене си e ръгационe изодзаде :shock:
karaburov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от karaburov »

Fishh написа:
don_misho написа:Мерси за инфото и бързия отговор!Ми браво на тях,дано са сложили лагер на ролката на бигела,че там май беше с фтулка и започва да шуми след време.
Аз си взех една втора употреба от колега от форума,ама шуми и има луфт на дръ жката а макарата ми се ви жда чистак бърсак нова.Така ли са по-принцип макарите или при мене си e ръгационe изодзаде :shock:
Не са така!!! Смени дръжката(продават се цели за 3-4 лева,не като твоята сгъваща)и няма да имаш проблеми с макарето.
Поздрави!
Fishh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Fishh »

karaburov написа:
Fishh написа:
Не са така!!! Смени дръжката(продават се цели за 3-4 лева,не като твоята сгъваща)и няма да имаш проблеми с макарето.
Поздрави!
А шума,от влакното или водачите да е ? Като няма влакно и натоварване не се чува вообще..
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”