Любимия воблер!

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
SFR
новобранец
новобранец

Re: Любимия воблер!

Мнение от SFR »

На мен пак ми стопиха колкцията от Сливъри . Сега пак трябва да ги събирам . Тоя воблер стана толкова масов , че всеки момент очаквам някой Сом да ви проговори с човешки глас - А сменете го малко тоя Сливър :lol: :lol: :lol:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

SFR написа:
Emo-83 написа:
SFR написа:Това не е NF нито B .
Не съм колекционер.Ловя с каквото имам под ръка.Нюансите са за други риби,различни от сома.
Айде сега , Сома пак ли ослепя :lol:
Не сома е ослепял,а аз.....нали съм търговец и като видя кинти ставам Колчо 8) :D
На един язовир ме натиснаха здрави момчета от към джобове.А кой бега от една милка за 10 воблера.....само балъците продават по форумите....майтапи леки.
SFR
новобранец
новобранец

Мнение от SFR »

Ми добре :) пусни някоя друга снимка
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

spookymiro написа:
SFR написа:Да , прави сте , че е "В" грешката е моя . В предишният пост исках да поясня , че не е 'ВТВ' .
Миро хубав Специал си докопал честито , аз този го нямам ( чудо :) )
За съжеление този специал го нямам. Има останалите два от снимката и другия специал - RY. Даже имам и още един RY - за трампа за този синия специал :wink:.

RY - най долният от снимката:

Изображение

Поздрави!
Аз пък дочух,че некой Балък ти е платил за Сливър Специал-RY 50Евро,та очаквам рекламации в най-скоро време! :rolleyes: Не от всяка пръчка става свирка,ако ме разбираш? :finga: Така е и с "Любимите воблери" или "Ученолюбиви хуманоиди"! :mrgreen: :drinkers: Добре,че знам как да дебна и къде да ударя=кога требва! :idea:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Изображение

Изображение

Ето ви Любим Воблер и сом 185см. хванат на 23.04.2005г. по обяд на Жребеца,присъствах на снимките а плетеняка беше 0.17мм на Баркли,щот тогава имаше само два плетеняка на Пауър-про и на Баркли-Файърлайн и Уиплеш-про! :wink: Предишният уикенд имах сом 28кила на същия воблер,но с друг цвят и сигурно не е случайно,но кой-кой да ми каже? :rolleyes: :mrgreen:Който знае да мисли и анализира,ще си отговори на някои въпроси! :idea: На втората снимка ме има,но е трудно да ме забележите! :wink: Виждат ми се само краката с черен полар,жълтите химически ботуши и част от синята руска лодка с ел.двигател! :oops:Някой ако има претенции относно Денсър 7санта,че е хванал Първи голям сом на него да се обади непременно,че имам претенции! :oops: Ето го и моя сом седмица преди горния през 2005-та година,вижда се и воблера,ако имаш очи да гледаш в детайлите! :wink:
Изображение

Ако и това не е достатъчно за анализ,прилагам и още един интересен сом с много история и предистория на същия воблер,но с друг цвят! :wink: :rolleyes:
Изображение
Този с ръкавиците е изключителен садист,представяте ли си колко десетки зъба го болят и му се клатят на сома след подобен захват,това не е човешко просто неам думи! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ако този сом умре един ден,ще е от гангрена и кариес причинена от стресиран хуманоид на стероидно-допингови инжекции с адреналинов отенък,а не от нормален печено-варен тролингист от първи клас на гимназията в Николаево! :evil: :twisted: Жалко за сома,къф красавец беше,а сега обикаля гьола със зъбобол! :shock: :roll: :cry:
SFR
новобранец
новобранец

Мнение от SFR »

Тази година мина под мотото на тоя воблер за цяла България , така ми се струва на мене :lol:
На Троли воблера ... та на Троли воблера , се така ми го обясняваха :lol: :lol: :lol:
Нали знаете че догодина почваме отначало с цветовете ? :ANAL:
И престанете да му гледате на Троли воблерите , той не ги разбира иЧ . Е го лови платноходки на Искаро :rolleyes: Пак добре , че не ги е канджосал :mrgreen:

Изображение
Тоя педерас ще го пробвам след 3-4 дена , нищо че е Сторм . Воблер с размер - "Става За Пържене" :lol:
Аватар
spookymiro
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от spookymiro »

Troli Rapala написа:
spookymiro написа:...
Аз пък дочух,че некой Балък ти е платил за Сливър Специал-RY 50Евро,та очаквам рекламации в най-скоро време! :rolleyes: Не от всяка пръчка става свирка,ако ме разбираш? :finga: Така е и с "Любимите воблери" или "Ученолюбиви хуманоиди"! :mrgreen: :drinkers: Добре,че знам как да дебна и къде да ударя=кога требва! :idea:
Аз пък дочух, че си спрял да злобееш и че си почнал да вадиш сомове. Ама нали знаеш - слухове, слухове......, само дето няма истина в тях :wink:

Поздрави!
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
stomanco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stomanco »

Ако и това не е достатъчно за анализ,прилагам и още един интересен сом с много история и предистория на същия воблер,но с друг цвят! :wink: :rolleyes:
Изображение
Този с ръкавиците е изключителен садист,представяте ли си колко десетки зъба го болят и му се клатят на сома след подобен захват,това не е човешко просто неам думи! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ако този сом умре един ден,ще е от гангрена и кариес причинена от стресиран хуманоид на стероидно-допингови инжекции с адреналинов отенък,а не от нормален печено-варен тролингист от първи клас на гимназията в Николаево! :evil: :twisted: Жалко за сома,къф красавец беше,а сега обикаля гьола със зъбобол! :shock: :roll: :cry:[/quote]

Бъркаш колега, само погледни захвата, зъбките на сома изобщо не ги докосвам, а вътре за небцето, профи нали :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ! Така че зъбките му са здрави и спокойно ще папа рибки до април догодина, когато пак ще се срещнем.... след година :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
А на твоя сомски бияч им изкъртих зъбките на костурите в събота :mrgreen: , че и само баяти, ма това е друга тема :drinkers: .
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

Ей, не се обади. В неделята бях там и риболова ми хареса. Иаше възможност за тест на всякакви воблери. Нямам любим , то си даваше на всичко.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Тези воблери извадиха доста сомове и мога да приложа към тях не само една снимка,а клипове мои и на колеги.
Изображение
Изображение
И все пак Магнума оригинала и ментето на Страйк-про са водачите в листата.Тази година Сливъра е по-слаб.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Едно не разбрах от горните постове.Сома на Стоманко ли виждаме или скъсания воблер на Троли :!: :?: :roll:
Аватар
spookymiro
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от spookymiro »

Emo-83 написа:Тези воблери извадиха доста сомове и мога да приложа към тях не само една снимка,а клипове мои и на колеги.
Изображение
Ето снимка с четвъртия отгоре надолу воблер - по-големият размер:

Изображение

Поздрави!
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
stomanco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stomanco »

val написа:Ей, не се обади. В неделята бях там и риболова ми хареса. Иаше възможност за тест на всякакви воблери. Нямам любим , то си даваше на всичко.
В неделя тръгнах на обяд и не съм те видял изобщо.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Споки,на този воблер имам над 7 сома.Ти имаш ли риби :!:
Май само ние пускаме снимки....щото сме добрите ученици на Сашко. :D Мен ме научи от форума,а ти поне на бивак ходи.
Изображение
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Бели Денсера е мн. грозен воблер.Чак не ти се иска да си го купиш,макар да не е скъп.Но е супер уловист за сомовете.Понякога е по-добър от Сливъра.Не го подценявайте въпреки дефектите,които имат някои от тях.Основния му проблем е,че пие вода.....особенно в големия размер.За това предварително още преди пускане около шарнирите го запълваме с каникулит и некви пълнители към него.После се раздвижва на ръка и е готов за боя и да ви зарадва.
Тази година,като бройки имам най-много на него и после на Бас-дрийм миноу 100.При Басдрима всичко е ок,но гази до 3.8м. с тънък конец.После започвам да слагам Корморан,който слиза до 5м.,а всъщност е същия воблер.....загледайте снимката от горния ми пост.Там ще видите разликата в човките.
Купете си задължително Халко Сорцерер 125мм.РХ или някой син за сега......ще ме запомните с добро.Има и други ловящи цветове.
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”