Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Любимия воблер!
Модератор: bobopeli
Re: Любимия воблер!
На мен пак ми стопиха колкцията от Сливъри . Сега пак трябва да ги събирам . Тоя воблер стана толкова масов , че всеки момент очаквам някой Сом да ви проговори с човешки глас - А сменете го малко тоя Сливър

Не сома е ослепял,а аз.....нали съм търговец и като видя кинти ставам КолчоSFR написа:Айде сега , Сома пак ли ослепяEmo-83 написа:Не съм колекционер.Ловя с каквото имам под ръка.Нюансите са за други риби,различни от сома.SFR написа:Това не е NF нито B .

На един язовир ме натиснаха здрави момчета от към джобове.А кой бега от една милка за 10 воблера.....само балъците продават по форумите....майтапи леки.
Ми добре
пусни някоя друга снимка

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Аз пък дочух,че некой Балък ти е платил за Сливър Специал-RY 50Евро,та очаквам рекламации в най-скоро време!spookymiro написа:За съжеление този специал го нямам. Има останалите два от снимката и другия специал - RY. Даже имам и още един RY - за трампа за този синия специалSFR написа:Да , прави сте , че е "В" грешката е моя . В предишният пост исках да поясня , че не е 'ВТВ' .
Миро хубав Специал си докопал честито , аз този го нямам ( чудо)
.
RY - най долният от снимката:
Поздрави!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:

Ето ви Любим Воблер и сом 185см. хванат на 23.04.2005г. по обяд на Жребеца,присъствах на снимките а плетеняка беше 0.17мм на Баркли,щот тогава имаше само два плетеняка на Пауър-про и на Баркли-Файърлайн и Уиплеш-про!

Ако и това не е достатъчно за анализ,прилагам и още един интересен сом с много история и предистория на същия воблер,но с друг цвят!

Този с ръкавиците е изключителен садист,представяте ли си колко десетки зъба го болят и му се клатят на сома след подобен захват,това не е човешко просто неам думи!

Тази година мина под мотото на тоя воблер за цяла България , така ми се струва на мене
На Троли воблера ... та на Троли воблера , се така ми го обясняваха
Нали знаете че догодина почваме отначало с цветовете ?
И престанете да му гледате на Троли воблерите , той не ги разбира иЧ . Е го лови платноходки на Искаро
Пак добре , че не ги е канджосал

Тоя педерас ще го пробвам след 3-4 дена , нищо че е Сторм . Воблер с размер - "Става За Пържене"

На Троли воблера ... та на Троли воблера , се така ми го обясняваха

Нали знаете че догодина почваме отначало с цветовете ?

И престанете да му гледате на Троли воблерите , той не ги разбира иЧ . Е го лови платноходки на Искаро

Тоя педерас ще го пробвам след 3-4 дена , нищо че е Сторм . Воблер с размер - "Става За Пържене"

- spookymiro
- ще става разбирач
Аз пък дочух, че си спрял да злобееш и че си почнал да вадиш сомове. Ама нали знаеш - слухове, слухове......, само дето няма истина в тяхTroli Rapala написа:Аз пък дочух,че некой Балък ти е платил за Сливър Специал-RY 50Евро,та очаквам рекламации в най-скоро време!spookymiro написа:...Не от всяка пръчка става свирка,ако ме разбираш?
Така е и с "Любимите воблери" или "Ученолюбиви хуманоиди"!
![]()
Добре,че знам как да дебна и къде да ударя=кога требва!

Поздрави!
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
Ако и това не е достатъчно за анализ,прилагам и още един интересен сом с много история и предистория на същия воблер,но с друг цвят!

Този с ръкавиците е изключителен садист,представяте ли си колко десетки зъба го болят и му се клатят на сома след подобен захват,това не е човешко просто неам думи!
Ако този сом умре един ден,ще е от гангрена и кариес причинена от стресиран хуманоид на стероидно-допингови инжекции с адреналинов отенък,а не от нормален печено-варен тролингист от първи клас на гимназията в Николаево!
Жалко за сома,къф красавец беше,а сега обикаля гьола със зъбобол!
[/quote]
Бъркаш колега, само погледни захвата, зъбките на сома изобщо не ги докосвам, а вътре за небцето, профи нали
! Така че зъбките му са здрави и спокойно ще папа рибки до април догодина, когато пак ще се срещнем.... след година
А на твоя сомски бияч им изкъртих зъбките на костурите в събота
, че и само баяти, ма това е друга тема
.

Бъркаш колега, само погледни захвата, зъбките на сома изобщо не ги докосвам, а вътре за небцето, профи нали

А на твоя сомски бияч им изкъртих зъбките на костурите в събота

- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ей, не се обади. В неделята бях там и риболова ми хареса. Иаше възможност за тест на всякакви воблери. Нямам любим , то си даваше на всичко.
Едно не разбрах от горните постове.Сома на Стоманко ли виждаме или скъсания воблер на Троли

- spookymiro
- ще става разбирач
Ето снимка с четвъртия отгоре надолу воблер - по-големият размер:

Поздрави!
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
В неделя тръгнах на обяд и не съм те видял изобщо.val написа:Ей, не се обади. В неделята бях там и риболова ми хареса. Иаше възможност за тест на всякакви воблери. Нямам любим , то си даваше на всичко.
Бели Денсера е мн. грозен воблер.Чак не ти се иска да си го купиш,макар да не е скъп.Но е супер уловист за сомовете.Понякога е по-добър от Сливъра.Не го подценявайте въпреки дефектите,които имат някои от тях.Основния му проблем е,че пие вода.....особенно в големия размер.За това предварително още преди пускане около шарнирите го запълваме с каникулит и некви пълнители към него.После се раздвижва на ръка и е готов за боя и да ви зарадва.
Тази година,като бройки имам най-много на него и после на Бас-дрийм миноу 100.При Басдрима всичко е ок,но гази до 3.8м. с тънък конец.После започвам да слагам Корморан,който слиза до 5м.,а всъщност е същия воблер.....загледайте снимката от горния ми пост.Там ще видите разликата в човките.
Купете си задължително Халко Сорцерер 125мм.РХ или някой син за сега......ще ме запомните с добро.Има и други ловящи цветове.
Тази година,като бройки имам най-много на него и после на Бас-дрийм миноу 100.При Басдрима всичко е ок,но гази до 3.8м. с тънък конец.После започвам да слагам Корморан,който слиза до 5м.,а всъщност е същия воблер.....загледайте снимката от горния ми пост.Там ще видите разликата в човките.
Купете си задължително Халко Сорцерер 125мм.РХ или някой син за сега......ще ме запомните с добро.Има и други ловящи цветове.