Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Бяла риба на Монтана
Модератор: bobopeli
- spookymiro
- ще става разбирач
Бяла риба на Монтана
Здравейте,
Дойде времето да пусна темата за зарибяване с бяла риба на язовир Огоста.
Рибетата ще се вземат от язовир Гичита, който се намира на 25 км от Пловдив. Размерът на рибетата ще е около 8 см и се продават на цена от 20 стотинки за рибка.
Вчера говорих и с колега от форума - Мацака, който ще помогне с транспортирането на рибетата до Монтана. Мацака разполага с бутилки с кислород, бус и три 300 литрови бидона. Ще има възможност да транспортира рибетата след 25-май.
Днес отново говорих с човека със зарибителя. Потвърди, че нямало да има проблем и да му се обадя за потвърждение към 15-ти май. Каза че рибета ще има и че миналата година бил продал към 200 000. Също така обясни, че с тези три бидона можем да транспортираме към 4000-5000 рибета, разпределени равномерно в трите бидона.
До тук имам уверението на няколко човека че ще дадат пари (от тях тръгна идеята) и като прибавим и моят дял се събират около 300 лева. Парите които трябва да съберем за рибетата и транспорт са 1000-1200 лева. Трябва да ги имаме до 10-15 май най-късно. Ако поради някаква причина мероприятието пропадне или пък се съберат повече пари, ще трябва да се реши от хората дали пари как да ги оползотворим. Аз си мисля, че може да се дадат за зарибяването на Жребеца, което традиционно се прави по време на годишното тролинг състезание.
Освободил съм една моя сметка и ще я предоставя за събиране на средства. В момента в нея съм оставил 10 лева. Имам интернет банкиране, така че мога всеки ден да давам отчет за новопостъпилите суми по сметката.
Ето я сметката в ЦКБ, моля пишете като основание - за зарибяването
IBAN: BG55 CECB 9790 1070 9598 00
Мирослав Радостинов Денчев
Ако искате да ползвате ЕКОНТ, моля пращайте на следният адрес:
До поискване
София,
Офис на ЕКОНТ в кв. ЛЕВСКИ В
за Мирослав Радостинов Денчев
0885977660
Пускам темата и в другият форум и да видим какво ще стане.
Поздрави!
Дойде времето да пусна темата за зарибяване с бяла риба на язовир Огоста.
Рибетата ще се вземат от язовир Гичита, който се намира на 25 км от Пловдив. Размерът на рибетата ще е около 8 см и се продават на цена от 20 стотинки за рибка.
Вчера говорих и с колега от форума - Мацака, който ще помогне с транспортирането на рибетата до Монтана. Мацака разполага с бутилки с кислород, бус и три 300 литрови бидона. Ще има възможност да транспортира рибетата след 25-май.
Днес отново говорих с човека със зарибителя. Потвърди, че нямало да има проблем и да му се обадя за потвърждение към 15-ти май. Каза че рибета ще има и че миналата година бил продал към 200 000. Също така обясни, че с тези три бидона можем да транспортираме към 4000-5000 рибета, разпределени равномерно в трите бидона.
До тук имам уверението на няколко човека че ще дадат пари (от тях тръгна идеята) и като прибавим и моят дял се събират около 300 лева. Парите които трябва да съберем за рибетата и транспорт са 1000-1200 лева. Трябва да ги имаме до 10-15 май най-късно. Ако поради някаква причина мероприятието пропадне или пък се съберат повече пари, ще трябва да се реши от хората дали пари как да ги оползотворим. Аз си мисля, че може да се дадат за зарибяването на Жребеца, което традиционно се прави по време на годишното тролинг състезание.
Освободил съм една моя сметка и ще я предоставя за събиране на средства. В момента в нея съм оставил 10 лева. Имам интернет банкиране, така че мога всеки ден да давам отчет за новопостъпилите суми по сметката.
Ако искате да ползвате ЕКОНТ, моля пращайте на следният адрес:
До поискване
София,
Офис на ЕКОНТ в кв. ЛЕВСКИ В
за Мирослав Радостинов Денчев
0885977660
Пускам темата и в другият форум и да видим какво ще стане.
Поздрави!
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Бяла риба на Монтана
Как така ,каквото стане.
100- ина души по 10лв. и готово.
То може и по повечко, ама тогиванка два буса 6 варела
Абе дано да се
стигне до там.
Бягай утре в ЕКОНТА да направиш сефтето.
п.с.Колеги, туй са парета за по едно Страйк-про.Китайско.

То може и по повечко, ама тогиванка два буса 6 варела

стигне до там.

Бягай утре в ЕКОНТА да направиш сефтето.

п.с.Колеги, туй са парета за по едно Страйк-про.Китайско.

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз да попитам нещо друго.
Има ли опция един бидон с бели рибета да бъде оставен по пътя във Враца ?:)
темата май е монтана- Огоста 

За арендования лиsandista написа:Аз да попитам нещо друго.

Аз този месец няма да си купя примамка, даже 6те продам и 6те преведа парите по сметката.
Kaузата е много хубава, такьв яз. като ОГОСТА заслужава да има бяла риба, сред обитателите си
Няма такава възможност.Бидоните са 3 по 300 литра в един микрубус.Има си норми за количество вода и риба.sandista написа:Аз да попитам нещо друго.
То има,но е малко.Миналата година хванахме една малко над кило.ourglory написа: Kaузата е много хубава, такьв яз. като ОГОСТА заслужава да има бяла риба, сред обитателите си
Моля, копирайте пьрвия пост от темата на колегата spookymiro и го споделете в социалните мрежи, скайп и вси4ки подобни, които ползвате.
Миро, пиши, моля те, и BIC. Осемте букви на банката..spookymiro написа:Ето я сметката в ЦКБ, моля пишете като основание - за зарибяването
По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...

Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"

- MITKO70
- кандидат преподавател
Да ,важен е BIC кода.Понеже се занимавах с подобна акция ,в друг форум,като се внасят парите от клон на същата банка/ЦКБ/ няма такса.Ще се включим нашата групаcapetano написа:Миро, пиши, моля те, и BIC. Осемте букви на банката..spookymiro написа:Ето я сметката в ЦКБ, моля пишете като основание - за зарибяването

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- разбира нещата
И аз ще участвам,ако трябват хора и за самото пускане,ще присъствам!
Язовира гъмжи от плевелни риби и попчета,идеалната храна за хищници.От 10 години се опитвам да го зарибя със щуки от Дунав,така че ,ако останат пари,може да се вземат и малко щукички?Ако има откъде?Също така си мисля,че може и с бял амур и толстолоб да се зариби?
Язовира гъмжи от плевелни риби и попчета,идеалната храна за хищници.От 10 години се опитвам да го зарибя със щуки от Дунав,така че ,ако останат пари,може да се вземат и малко щукички?Ако има откъде?Също така си мисля,че може и с бял амур и толстолоб да се зариби?
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
- spookymiro
- ще става разбирач
Моля за извинение за пропуска. Дописвам и BIC кода:capetano написа: Миро, пиши, моля те, и BIC. Осемте букви на банката..
BIC: CECBBGSF
Искам да допълня, че ако останат пари ще се използват за допълнително зарибяване само за Монтана. По всяка вероятност това ще са сомчета за да се омешат с местната популация.
Поздрави!
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
-
- разбира нещата
Няма ли възможност и за други видове риба?
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
Е, идеята и организацията е все пак на тролингисти.
Без да им се сърдиш, но те събират пари за да направят нещо, от което биха били щастливи.
Всеки има правото да има предпочитания, а това че техните се разминават с нечии други, надявам се да не е проблем. И без това парите няма да са много /"аз няма да дам, щото... ме боли еди кое си"/, дано поне популацията на бялата се позакрепи.
И нищо че не съм, а и най-вероятно и няма да стъпя там, аз съм дал моето.
Малко, но от сърце.
Без да им се сърдиш, но те събират пари за да направят нещо, от което биха били щастливи.
Всеки има правото да има предпочитания, а това че техните се разминават с нечии други, надявам се да не е проблем. И без това парите няма да са много /"аз няма да дам, щото... ме боли еди кое си"/, дано поне популацията на бялата се позакрепи.
И нищо че не съм, а и най-вероятно и няма да стъпя там, аз съм дал моето.
Малко, но от сърце.

По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...

Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"

- koda33
- разбира нещата
Чудесна идея )))само да не се окаже догодина ,че язовира има арендатор )))) иначе ме боли к*ра за тролингистите
в понделник ще внеса малко парички пък и дори в близките две години да не стъпя на въпросния язовир

Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"