Случи се

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Случи се

Мнение от HAZART »

Колеги,радостен съм да Ви съобщя,че днес най-накрая му се видя края.За първи път в Асеновград осъдиха бракониери мъж и жена присъдата е: за мъжа 8 месеца с 3 години изпитателен срок,за жената 5 месеца с 3 години изпитателен срок,18 месеца забрана свързана с търговска дейност (имат язовир и магазин за риба),1000(хиляда)лева глоба и конфискация на лодка,ел.мотор,акумулатор и мрежите.
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Случи се

Мнение от stich »

То напрао не е за вярване...басси!
Изображение
Аватар
Mr.Barry
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Mr.Barry »

Аре стига уе :o :o :o Немога да повярвам. Някъде по вестници пише ли за тази новина?
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

Mr.Barry написа:Аре стига уе :o :o :o Немога да повярвам. Някъде по вестници пише ли за тази новина?
Какъв вестник бе човеко? Аз лично бях в залата при произнасяне на присъдата.
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
eliboi
новобранец
новобранец

Мнение от eliboi »

Това са условни присъди, абсолютно нищо.Нека им дадат само 1 месец но да лежат в килий с братята роми и тогава никога няма да му мине даже наум да бракониерства.
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

:drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: ако си записал дай да видиме :) да изплакнеме очи :D :D
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Нищо не може да замени присъствието в залата , когато съдийката прочете присъдите :wink: . Още повече изражението на осъдените :lol: . Гледаха точно като насрани. Само контрол от страна на добросъвестни риболовци и обаждания ще премахнат тая сган. Евала на Васко за проявения инат. На първото заседание се бях отказал- незаконен улов на 74 кг каракуда на стойност100 и някоко си лева :shock: - това за хората дето му разказаха играта на този прекрасен язовир в последните години :axe: . Ама имало Видовден!!! Дано така мине и обжалването , ако обжалват боклуците . Вкараха им го два ката и главата отвънка. :drinkers:
eliboi
новобранец
новобранец

Мнение от eliboi »

краси изтрий тази заблуда от главата си " Само контрол от страна на добросъвестни риболовци и обаждания ще премахнат тая сган ".Повярвай ми.Положението е изгубено.Аз живея в регион съседен на твоя и нямаш на представа брокониерството в какво се е превърнало.Просто народопсихологията на българина е много гадно генетически заложена.Има цели села които се занимават с бракониерство ( солят риба в качета за сланина, затварят я в буркани, морят я с ток и др.който само българският гении може да роди.Друго всичко са само приказки и добри пожелания!
eliboi
новобранец
новобранец

Мнение от eliboi »

защо модератора ме подчерта като казах една истина ?
qvor_19
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от qvor_19 »

Много малки присъди са им лепнали,но все пак добре като за начало.Със всички бракониери да се случи ,няма да е никак зле
eliboi
новобранец
новобранец

Мнение от eliboi »

Кърцата жалко, че не ме разбра съжалявам искрено.Напускам този сайт.Пожелавам успех на всички и Господ да е с вас.
Аватар
MIhaYLOV
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от MIhaYLOV »

Колега дано наистина всичко това е вярно и не се окаже само прах в очите, а именно присъдата да бъде ефективна, да лежат там по някой друг месец в затвора, а не да стане като с другите присъди в България- уж осъден, ама после на втора инстанция оправдан, после върнато за доразглеждане,....после адвоката му не се явява 2-3 заседания, след което той се прави на болен..... след това отново осъден от градския съд, ама той обжалва пред апелативния и накрая висшия го пуска или са минали вече 5-6 годинки от започването на делото и то губи давност и айде... пак с мрежите и тока по водоемите :evil: :evil: :evil:

П.С. Не държа да съм точен в това коя инстанция пред коя е и дали точно така могат да се случат нещата, защото не съм запознат с правото, като такова. Въпроса е принципен, така ще ме разберат колегите ;)
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

Ако се поразровите в наказателния кодекс и в предвид обстоятелствата по делото / запознатите са наясно/, наложената присъда е повече от това, за което би мечтал всеки прокурор :!: :!: :!:
Това няма как да се обясни с две думи и на лесно разбираем език, тъй като сме лаици в правото.
Дължим заслуженото на съдийката и прокурорът по делото .
Направиха много !
Както и Васко, който подхвана идеята да се покаже обществена позиция.

Изображение

Елементарно......., но по-ефективно от седянето зад компютъра !
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

bat_boiko_nikolov написа:
Изображение

Елементарно......., но по-ефективно от седянето зад компютъра !
Пичове, свалям Ви шапка! Респект! Гордея се, че съм роден в този град! Давайте в същия дух, независимо кой какво си приказва и пише.
Клавиатура риба не лови!!!
macev
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от macev »

браво момчета шапка ви свалям
ЛОШОТО ВРЕМЕ ПРЕЧИ НА БОЛНИТЕ НЕ НА ЛУДИТЕ
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”