Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

SНIMANO SEPHIA CI 4+
Модератор: sapuna
SНIMANO SEPHIA CI 4+
http://www.plat.co.jp/shop/catalog/prod ... imano.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Да се изфукам с новата си придобивка, която прелетя от Япония до САЩ и най-накрая в БГ. Абсолютно бижу, изглежда безтегловна-само 195 гр на размер 3000. Няма я в каталога на Шимано за ЕС и САЩ. В черния цвят, на светлината изкрят като кристали някакви червени точици. Не съм виждал такъв дълъг аванс, отначало помислих, че шпулата се сваля по друг начин
Ще се ползва на боло.Излезе към 260 долара.

Да се изфукам с новата си придобивка, която прелетя от Япония до САЩ и най-накрая в БГ. Абсолютно бижу, изглежда безтегловна-само 195 гр на размер 3000. Няма я в каталога на Шимано за ЕС и САЩ. В черния цвят, на светлината изкрят като кристали някакви червени точици. Не съм виждал такъв дълъг аванс, отначало помислих, че шпулата се сваля по друг начин

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- StaAnt
- ще става разбирач
Re: SНIMANO SEPHIA CI 4+
Брaво.Изглеждa стрaхотно.Сaмо големи сновaтa мaкaрa.
ЛЕЛЕ
Искаш ли бартер .. аз ти давам гаджето ми ти ми даи макарата

- lishev_64
- разбира нещата
Супер бартер - хем се отърваш от една досада, хем придобиваш ново гадже!Whiskeyy написа:ЛЕЛЕ![]()
![]()
![]()
![]()

Супер придобивка! Да ти е честита и да ти доставя само удоволствие в риболова!

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Ами колегата е сложил снимка, а ти неWhiskeyy написа:ЛЕЛЕ![]()
![]()
![]()
![]()

Наско, със здраве да я ползваш. Да му мислят скобарите. Колко време отне пътя до нашите географски ширини? Тази макара за първи път я виждам и описва всичко това, което търся и аз.
Колега и на моята ще кача .. сигурен съм , че ще ти хареса ама трудно се поддържа
Много пари харчи

В тая връзка, сънувах кошмар, че съм умрял и жена ми разпродава въдиците по цени, които съм й казал
. Ако не мога да избирам, взимайте макарата, само не ми пробутвайте гаджета
От САЩ ми а донесоха роднини.Поръчана е по AMAZON. Доставката от Япония до САЩ е за 5-10 дни. МОже би има и доставка до БГ, но на каква цена ???

От САЩ ми а донесоха роднини.Поръчана е по AMAZON. Доставката от Япония до САЩ е за 5-10 дни. МОже би има и доставка до БГ, но на каква цена ???
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
ААА. НедейWhiskeyy написа:Колега и на моята ще кача .. сигурен съм , че ще ти хареса ама трудно се поддържа![]()
![]()
Много пари харчи

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Сепията е един от малкото наистина водоплътни модели на Шимано . Демек ще те слуша страшно дълго време за това , за което си решил да я ползваш . Инак доставката от Япония до САЩ или България , с едни и същи пощи , обикновено е на еднаква стойност 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов