Лош сом, добри сулки и дъжд покрай Шаново

Модератори: bobopeli, sapuna

grozevm
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Лош сом, добри сулки и дъжд покрай Шаново

Мнение от grozevm »

Колеги, извинявам се, че няма снимки ама много ядове и не се сетих да цъкам. Та днес малко на Тунджа и пресевните след Шаново. Времето идеално, 6:00 на водата и търсим дъртия сом. Е намерихме го, ама той не пожела нашата компания и новият ми спининг (втори излет) строшен на две. Издивях, мам.а му. Махнах се от реката и набързо отсреща на гйола. За 2 часа 3 бели рибки (1-1.5кг ,2 и 3 - около 2та килограма) и множество малчугани. Всичко плува отново по родните води. За капак на връщане - дъжд. Окаляни се прибрахме и мислим да я зафащаме от врата на прасето. Това е, колеги - все пак е останала рибка в тия водоемчета.
СОМът - на силиконова жабка
Бяла рибка - дъно с подвижно олово (40 гр) метален повод и каракудки от магазина
Някой ако има идея как да си поправя спининга...счупи се горният сектор ( по-тънкия) точно на сглобката
Много ще съм благодарен.
mario67
разбира нещата
разбира нещата

Re: Лош сом, добри сулки и дъжд покрай Шаново

Мнение от mario67 »

Филстар имат много добри майстори,преди 2 год ми поправяха моя след среща с една баба щука.
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
bedo63
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bedo63 »

какви са тези пръчки че така се трошат
grozevm
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от grozevm »

Каде са тия майстори на филстар, че и пръчката ми такава? Нещо в Стара Загора ?
Аватар
szipion afrikanski
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от szipion afrikanski »

То по добре Филстар да се научат да ги правят, а не да ги поправят много добре :)
vene mitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vene mitov »

При толко извадени и изтървани риби ,просто ще си купя нов спининг . Моят не е виждал такива сомове и
бели никога ,а ти се чудиш как да го оправяш ? Да ти имах проблемите :lol: .Купувай нов и почвай да ги дърпаш
щото може де е изпокрият докато се чудиш как да го поправяш :wink:
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Качвай се в магазина до стадиона търси Петко или Вальо и кажи ,че носиш нещо за Ганди ! Остави телефон и Ганди ще ти звънне да ти каже дали става и , ако става какво ще ти струва :wink:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
grozevm
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от grozevm »

Благодаря за съветите, колеги. А тая седмица отивам да се сдобия с нова пръчка. Този път ще си взема нещо по-добро. А филстар-а ми е подарък и за това ми е ценен - иначе струва не повече от 30 лв, но си го искам. А и първият ми сом на спининг ( макар и изтърван) беше на него :) Тая седмица мисля дя ходя дя търся пак малко хищници и пак ще пиша. Наслука, колеги.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”