Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз. Ботево
яз. Ботево
Здравейте колеги,
на 30 март решихме с моя приятел и колега Борислав да си направим едно състезание на яз. Ботево и двамата не бяхме ходили там.
В 6:30 бяхме на водоема, тъпя беше макар и слизахме на магия
с колата. Ако е дъждовно само с 4х4 трябва да се ходи.
Ловихме на тежко с метод фидер, както и на плувка с мач. Духаше доста силен вятър, за това на мача ловях със слайдер.
Язовира не е дълбок аз бях захранил на около 20 метра дистанция, а дълбочината беше 2.7 м. Като цяло на тежко нямаше почти никакви резултати, но на мача
беше много интересно.
Рибите основно бяха около 1 кг. и доста се бореха явно заради вятъра. Аз разбира се победих с 6.401 кг, колега ми беше хванал две рибки около 500-600 гр.
, ще видим следващия път, защото определено си заслужава да се посети водоема и има интересен риболов на плувка.
Снимки:
https://www.dropbox.com/sh/di92wqso3szsvh5/cuqAwcWvD_
на 30 март решихме с моя приятел и колега Борислав да си направим едно състезание на яз. Ботево и двамата не бяхме ходили там.
В 6:30 бяхме на водоема, тъпя беше макар и слизахме на магия

Ловихме на тежко с метод фидер, както и на плувка с мач. Духаше доста силен вятър, за това на мача ловях със слайдер.
Язовира не е дълбок аз бях захранил на около 20 метра дистанция, а дълбочината беше 2.7 м. Като цяло на тежко нямаше почти никакви резултати, но на мача

Рибите основно бяха около 1 кг. и доста се бореха явно заради вятъра. Аз разбира се победих с 6.401 кг, колега ми беше хванал две рибки около 500-600 гр.

Снимки:
https://www.dropbox.com/sh/di92wqso3szsvh5/cuqAwcWvD_
- nikolaiiliew
- сериозен играч
Re: яз. Ботево
Браво! Надърпал си ги!
П.п.
П.п.
Колега пиши на кирилица!mishel661 написа:Bravo.A kade se namira tozi yzovir
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
Re: яз. Ботево
15 лв. за 3 въдици няма значение дали ще ловите примерно 2 на тежко и 1 на плувка. Рибата се плаща допълнително, като в това число НЕ влиза каракудата.
Собственика явно инвестира защото имаше много неща ремонтирани по язовира. Аз съм сигурен, че там може още по-добър риболов да се направи, ако е хубаво времето.
Собственика явно инвестира защото имаше много неща ремонтирани по язовира. Аз съм сигурен, че там може още по-добър риболов да се направи, ако е хубаво времето.