Къде се намирам: 

Риболов

Сладководен раздел

Излети

Моят риболовен излет

naRiba.com
 Форум
 Риболов

Сладководен раздел

Излети

Моят риболовен излет

Ботево, Варненско 31.03.2013
Ботево, Варненско 31.03.2013
Стоварихме се на на язовира скептично настроени поради предходните дни с минусови температури. Беше топло, но с брутален насрещен вятър. Въпреки това по ред "плувкаро-психопатологични" причини 
  се приготвиха (4-ма ентусиаста) една  щека, два мача и фийдер(тВа беше най-разумното решение предвид условията). 
След скромно захранване, щеката заработи почти веднага . Само шаранета между 50-500гр. но гъсти. След 20 тина минути взеха да излизат и риби с по-добри размери на фийдера. Мачовете се включиха след около час, но с риби между о,400кг и 1,500кг
 . По една или друга причина - вятър, силно течение, прекъсване за ББ и бира и т.н. Риболова не протече много гладко. 
Мястото е много приятно, чисто, с гъста трева, място за боклук и навес с пейки и маса за почерпка.
Резултата: между 20 и 30кг за четиримата(кофа 25л
 ) основно шарнчета, две каракуди над половин кило и 20-30бр по 20-50гр .

След скромно захранване, щеката заработи почти веднага . Само шаранета между 50-500гр. но гъсти. След 20 тина минути взеха да излизат и риби с по-добри размери на фийдера. Мачовете се включиха след около час, но с риби между о,400кг и 1,500кг
Мястото е много приятно, чисто, с гъста трева, място за боклук и навес с пейки и маса за почерпка.
Резултата: между 20 и 30кг за четиримата(кофа 25л

- Martin Angelkov
 - научил се да хвърля

Re: Ботево, Варненско 31.03.2013
направо сте ги разбили  

Само две неща на този свят са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен. 
Алберт Айнщайн

Алберт Айнщайн
- 
				alankulu1987
 - разбира нещата

Яко сте ги начесали 

- iliq kostov
 - научил се да хвърля

Браво супер риболов!

Последно промяна от iliq kostov на Сря Апр 03, 2013 10:19 am, променено общо 1 път.

Скъсали сте ги браво  

Браво!!!

- nikolaiiliew
 - сериозен играч

Бравос....

Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!

- anton jambol
 - фен клуб-скобар

Много мило пичове! Да ви се връща тъпкано 

Но тъй като аз бях човека с щеката, а и началото повече от обещаващо си правех сметките това да ми е личният резултат.

Съответно плувкарският Бог ми издърпа ухото с думите " То не мОе и риба след риба да хващаш, да дохранваш ритмично, пържоли с бира да ядеш и тВа всичко едновременно
 !" и ме "дари" с 40мин  дупка в риболова след яденето, която  успях да "запълня" и неутрализирам отчасти с двеста грама кълцан торен в храната 
 . Казвам отчасти защото рибите издребняха и след 10тата  50грамова се принудих да извадя фийдера (грях ми на душата 
 0 и да ги зачаткам на метод хранилка- размера моментално се увеличи десетократно+

Но тъй като аз бях човека с щеката, а и началото повече от обещаващо си правех сметките това да ми е личният резултат.
Съответно плувкарският Бог ми издърпа ухото с думите " То не мОе и риба след риба да хващаш, да дохранваш ритмично, пържоли с бира да ядеш и тВа всичко едновременно
Влади,излагаш се...толкова риби ,а само една снимка 

Мълчиш,нищо не казваш и избухваш лошо....Това е може би между другото докато чакаш,,манастирското'' време.
Браво разцепили сте ги.........

Мълчиш,нищо не казваш и избухваш лошо....Това е може би между другото докато чакаш,,манастирското'' време.
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ

- lishev_64
 - разбира нещата

Че те ората са рибаре бре, да не са фотаджии. И си им личи.RAAZIEL написа:Влади,излагаш се...толкова риби ,а само една снимка![]()
![]()
![]()
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!

Имаше въпрос "колко е най-големият шаран в язовира". Ами не можахме да го изтеглим. Преценете по снимките. http://botevo.com/

botevo.com