Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Ботево, Варненско 31.03.2013
Ботево, Варненско 31.03.2013
Стоварихме се на на язовира скептично настроени поради предходните дни с минусови температури. Беше топло, но с брутален насрещен вятър. Въпреки това по ред "плувкаро-психопатологични" причини
се приготвиха (4-ма ентусиаста) една щека, два мача и фийдер(тВа беше най-разумното решение предвид условията).
След скромно захранване, щеката заработи почти веднага . Само шаранета между 50-500гр. но гъсти. След 20 тина минути взеха да излизат и риби с по-добри размери на фийдера. Мачовете се включиха след около час, но с риби между о,400кг и 1,500кг
. По една или друга причина - вятър, силно течение, прекъсване за ББ и бира и т.н. Риболова не протече много гладко.
Мястото е много приятно, чисто, с гъста трева, място за боклук и навес с пейки и маса за почерпка.
Резултата: между 20 и 30кг за четиримата(кофа 25л
) основно шарнчета, две каракуди над половин кило и 20-30бр по 20-50гр .

След скромно захранване, щеката заработи почти веднага . Само шаранета между 50-500гр. но гъсти. След 20 тина минути взеха да излизат и риби с по-добри размери на фийдера. Мачовете се включиха след около час, но с риби между о,400кг и 1,500кг

Мястото е много приятно, чисто, с гъста трева, място за боклук и навес с пейки и маса за почерпка.
Резултата: между 20 и 30кг за четиримата(кофа 25л

- Martin Angelkov
- научил се да хвърля
Re: Ботево, Варненско 31.03.2013
направо сте ги разбили 

Само две неща на този свят са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- разбира нещата
Яко сте ги начесали 

- iliq kostov
- научил се да хвърля
Браво супер риболов!
Последно промяна от iliq kostov на Сря Апр 03, 2013 10:19 am, променено общо 1 път.
Скъсали сте ги браво 

Браво!!!
- nikolaiiliew
- сериозен играч
Бравос....
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
- anton jambol
- фен клуб-скобар
Много мило пичове! Да ви се връща тъпкано
Но тъй като аз бях човека с щеката, а и началото повече от обещаващо си правех сметките това да ми е личният резултат.
Съответно плувкарският Бог ми издърпа ухото с думите " То не мОе и риба след риба да хващаш, да дохранваш ритмично, пържоли с бира да ядеш и тВа всичко едновременно
!" и ме "дари" с 40мин дупка в риболова след яденето, която успях да "запълня" и неутрализирам отчасти с двеста грама кълцан торен в храната
. Казвам отчасти защото рибите издребняха и след 10тата 50грамова се принудих да извадя фийдера (грях ми на душата
0 и да ги зачаткам на метод хранилка- размера моментално се увеличи десетократно+

Но тъй като аз бях човека с щеката, а и началото повече от обещаващо си правех сметките това да ми е личният резултат.

Съответно плувкарският Бог ми издърпа ухото с думите " То не мОе и риба след риба да хващаш, да дохранваш ритмично, пържоли с бира да ядеш и тВа всичко едновременно

Влади,излагаш се...толкова риби ,а само една снимка
Мълчиш,нищо не казваш и избухваш лошо....Това е може би между другото докато чакаш,,манастирското'' време.
Браво разцепили сте ги.........

Мълчиш,нищо не казваш и избухваш лошо....Това е може би между другото докато чакаш,,манастирското'' време.
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
- lishev_64
- разбира нещата
Че те ората са рибаре бре, да не са фотаджии. И си им личи.RAAZIEL написа:Влади,излагаш се...толкова риби ,а само една снимка![]()
![]()
![]()

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Имаше въпрос "колко е най-големият шаран в язовира". Ами не можахме да го изтеглим. Преценете по снимките. http://botevo.com/
botevo.com