Какво кълве на яз.Сопот?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
ivan_tsochev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Какво кълве на яз.Сопот?

Мнение от ivan_tsochev »

Ивче, да ти кажа да се приготвиш за яко кал по бреговете. И прав си - тук е много по-високо от Жребчево и все пак сме Северна България до оня ден имаше сняг. Ако ти се ловят каракуди и минаваш през Трон има един платен язовир в началото на града - 5 лева на човек на ден и яко каракуди (колкото една педя). Но кълват яко на бял червей. При късмет някой шаро бонус.
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Кава кал,бе Ванка то си е жива тиня,само гащеризон требе.При мен под вилата си е нормално. :wink:
Риба къща няма.
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

Аве все пичове се барате,ама за костура не казвате :lol:
Да не ви го излови някой :D
Аре търсете си таранките и уклея тогава :wink:
Аз там съм пораснал...
ivan_tsochev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivan_tsochev »

Бобо, по това време на годината никой не търси костур на Сопот. Само мирно население търсим, костура го оставяме за есента.

Дани, днес ходих да си купувам стръв от магазина на Светла тук в Троян и казаха, че за сега няма да се иска нищо за Сопот, ще си бъде както лани само с билет. В Ловеч чува ли се нещо? Може ли да ми кажеш за това блато около Йоглав каква риба има там, че гледам, че го има разрешено през забраната. Преди много години съм ходил там и сме ловили едни червено перки, ама друга мирна риба, на която може да се разчита? Понеже през май месец ми се очертава едно ходене към Левски? Мерси предварително!
preslav_boi4ev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от preslav_boi4ev »

здрасти колега на йоглав има таран,червеноперки,костур,щука това е рибата която преобладава но не си заслужава да си губиш времето там търси друго място това е мое мнение
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Бобо,бате ако има ще си информиран,не се коси,дребни не си заслужава,просто и аз се чудя де е едрия.Ванка,с.Йоглав на центъра завиваш на дясно,посока Тепава,Брестовец излизаш от селото до пътя в ляво,но е обрасло,ужас е,но пък пробвай,не съм стъпвал там от15г,ловях много таран хубав там,но сега щуката го е превзела и казват много трева.
п.п Преслав ти го казва същото.Иначе рибата е много чиста.
Риба къща няма.
skpandurski
новобранец
новобранец

Мнение от skpandurski »

На Сопот е пълна трагедия само дребен костур и бибани.Нивото е ниско и ще се чака още.
:(
Прикачени файлове
IMG_0176.JPG
IMG_0176.JPG (201.8 KiB) Преглеждано 1290 пъти
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Благодаря днес минах само пътьом от там. Много красив край и наистина има сняг на места.
ivan_tsochev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivan_tsochev »

Дани, аз го знам къде се намира, но от 10-тина години не бях стъпвал там и не знаех каква е хавата. Спомням си, че тогава хванахме няколко хубави червеноперки (не бабушки), но за таранки нямам спомени. Чувал съм, че много хора от Троян ходят там за щука, но аз не съм запален по лов на зъбатки. Мерси много за инфото все пак. Иначе днес на ДАПА до Троян двамата баща ми 6 кг таранки, но кълвеше само до обяд. Вчера е кълвяла като луда, но днес нещо не беше така.
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Пиша и отсичам :lol: как ще ловите те таз година на гъола,с билет без всякакви други такси,от 01.06.2013г ще се лови и нощем,по време на забраната пак ще къпите червейте,но в определения от г-н Найденов район,да Ви е наслука :-D
п.п Пък като дойте г-н Найденов да Ви проверява му кажете едно мерси за нощния риболов.
Риба къща няма.
ivan_tsochev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivan_tsochev »

Да, и аз разбрах, че няма да е с такси към дружинката, не знам какво е станало с вземането под аренда. Дани, а може ли да кажеш как е нивото - пълни ли се яко, дали ще стигне до пълно ниво (върбите) след забраната.
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Бая,вода трябва да влезе,Ванка езерото там е до половина.
Риба къща няма.
Aemilivs
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Aemilivs »

25лв билет, 15лв. дъбник, 15лв. крапец 10лв сопот отделно като посетиш някой и друг частен водоем, а живарника празен както и портфейла ...
Остава и за стамболийски една таксичка и всичко ще е бомба ! Трябва да се спре и забрани масовото отдаване на язовири на който си го поиска. Стопанисването и всичко трябва да става само от държавата и тя да си прибира парите за това.за какво иначе се плаща билет?верно, че контролните органи ги боли дедовия. След като започнаха масово старите корита да се взимат под аренда ( колко е законно това не знам), скоро сигурно и участъци от реки ще започнат.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Сопот не го брой,но дори да беше станало 10лв. на година,там си заслужава. :wink: И какво са 10-15лв.на година ,АКО нещата тръгнат на добре за даден язовир,колко повече даваме за всеки излет :wink: Миналата година за 75 дни на Сопот,колко пари сме дали,да не би да трябваше да изловим риба ,за да си покрием разноските :? Не,хванахме 4 качествени риби,правихме си кефа,почивката ,както казва един колега"Кеф цена няма" :D
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

MITKO70 написа:Сопот не го брой,но дори да беше станало 10лв. на година,там си заслужава. :wink: И какво са 10-15лв.на година ,АКО нещата тръгнат на добре за даден язовир,колко повече даваме за всеки излет :wink: Миналата година за 75 дни на Сопот,колко пари сме дали,да не би да трябваше да изловим риба ,за да си покрием разноските :? Не,хванахме 4 качествени риби,правихме си кефа,почивката ,както казва един колега"Кеф цена няма" :D
Мите вие бяхте най - готините хора на язовира.Тази година пак да дойдете :wink: Язовира леко по леко се пълни.Ще направя снимки тази седмица.Но с този темп на дъждове мисля ,че ще се напълни като миналата година :)
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”