Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
На дали ,много ме съмнява.Ще спуснат някой парашутист ,човек на някое лоби,както в много други служби в държавата почнаха "новите" управници 

Всичко може,но не всеки го можe.

- paco troqn
- новобранец
От 3/4 дена започна благотворително събиране на средства в магазина на Йоско в гр. Троян за закопуване на зарибител за зарибяване на яз.Сопот.Които желае може да се включи в тази добра инициатива по един или друг начин.Поздрави на всички колеги.
- Menkata
- фен клуб-скобар
До кога се събира,да мина да оставя паричкиpaco troqn написа:От 3/4 дена започна благотворително събиране на средства в магазина на Йоско в гр. Троян за закопуване на зарибител за зарибяване на яз.Сопот.Които желае може да се включи в тази добра инициатива по един или друг начин.Поздрави на всички колеги.

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Менка,ние,бате ще оставим,а другите,другите,дето идват наготово,нека да ги видим тях;Menkata написа:До кога се събира,да мина да оставя паричкиpaco troqn написа:От 3/4 дена започна благотворително събиране на средства в магазина на Йоско в гр. Троян за закопуване на зарибител за зарибяване на яз.Сопот.Които желае може да се включи в тази добра инициатива по един или друг начин.Поздрави на всички колеги.

Риба къща няма.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Така е,и миналата година оставихме средства при Йоско от нашата група и приятел от Кюстендил.яз,Сопот написа:Менка,ние,бате ще оставим,а другите,другите,дето идват наготово,нека да ги видим тях;Menkata написа:До кога се събира,да мина да оставя паричкиpaco troqn написа:От 3/4 дена започна благотворително събиране на средства в магазина на Йоско в гр. Троян за закопуване на зарибител за зарибяване на яз.Сопот.Които желае може да се включи в тази добра инициатива по един или друг начин.Поздрави на всички колеги.
Но нещо не ги виждам колегите ,дето бяха много активни,компетентни по някой въпроси лятото,ще се радвам да ги видим тук,пак, така активни и по този важен въпрос

А относно събирането на средства,обсъдил съм го вече въпроса с колега,да се съберем и отворим сметка,но при тази активност,не знам

Има обаче вариант: Йоско,брат,пусни някаква банкова сметка ,да може да се включат и колеги от други градове,зима голяма,има време.
Другия вариант е,колеги го ползваха при събиране на средства за зарибяване на яз.Огоста с бяла/и успяха

- MITKO70
- кандидат преподавател
Ето как се правят нещата,когато хората си вярват и искат да направят нещо добро
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=129&t=76031" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=129&t=76031" onclick="window.open(this.href);return false;

-
- новобранец
Тези дето го дърпаха с мрежите десетина години дали ще се включат в акцията по зарибяването? 

- MITKO70
- кандидат преподавател
Тия вече са в историята,майната им и не ни интересуват.Ние гледаме да се поддържа нивото от последните 6-7 години,което се създаде след като се разкараха арендатори и тем подобни и държавата си го взе.И благодарение на колегите от Троян и ИАРА Ловеч стана това което е.marinski7213 написа:Тези дето го дърпаха с мрежите десетина години дали ще се включат в акцията по зарибяването?

- iogo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Здравей Мите, в касичката имаме досега събрани около 120 лева.Има обаче вариант: Йоско,брат,пусни някаква банкова сметка ,да може да се включат и колеги от други градове,зима голяма,има време.
Другия вариант е,колеги го ползваха при събиране на средства за зарибяване на яз.Огоста с бяла/и успяха /е превод чрез ЕКОНТ ,пак става само трябват данни за контакт.
ЛРС Троян към краят на октомври ще купуват зарибител за един техен язовир и се договорихме с тях да използваме транспорта и да ни купят и на нас за яз.Сопот.
Става дума за шаран и евентуално амур.
Помолих по-запалените риболовци в Троян да съберем още малко пари , и повечето откликнаха.
Сметам че ще съберем някъде около 400 лв. общо което е около 100 кг. зарибител.
Ловното и те обещаха че ще отделят част от техният зарибител за Сопот.
Като науча точната дата на зарибяването ще ви информирам своевременно.
Относно хората от други градове които искат да помогнат, смятам че ще е по-добре да изпращат парите по Еконт. По-лесно и по-евтино е от банков превод.
Идеята ми е конкретно за това зарибяване да съберем пари!
Ако някой има желание:
Еконт гр.Троян офис автогара
Йосиф Веселинов Петров
тел. 0889445069
- MITKO70
- кандидат преподавател
Това се казва информация Йоско
Тези дни ще имаш превод от Горнобанската група,ние сме сигурни,днес ще обиколя други колеги.
КОЛЕГИ,СЕГА Е МОМЕНТА ДА СЕ ВКЛЮЧИМ,ДА ВИДИМ КОЙ МИЛЕЕ ЗА ЯЗОВИРА И КОЙ ОБИЧА ДА ЛОВИ САМО НА ГОТОВО
Ползвайте ЕКОНТ ,условията са повече от добри.Таксата за паричен превод е 1,2% върху сумата на превода.

КОЛЕГИ,СЕГА Е МОМЕНТА ДА СЕ ВКЛЮЧИМ,ДА ВИДИМ КОЙ МИЛЕЕ ЗА ЯЗОВИРА И КОЙ ОБИЧА ДА ЛОВИ САМО НА ГОТОВО

Ползвайте ЕКОНТ ,условията са повече от добри.Таксата за паричен превод е 1,2% върху сумата на превода.

- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Митак да разбирам ли , че нещата които си писахме на ЛС , ще отпаднат за сега, и да се включваме към колегата Йоско. Аз и един колега ще се включим още утре (аз ако мога и днес) , но тайничко се надявам да има повечко амурчета в зарибителя

- Menkata
- фен клуб-скобар
Съгласен съм с теб,амура много добре му понася сопот и се развива доста бързо.70 / 40 в полза на амура съм.MiTaKa™ написа:Митак да разбирам ли , че нещата които си писахме на ЛС , ще отпаднат за сега, и да се включваме към колегата Йоско. Аз и един колега ще се включим още утре (аз ако мога и днес) , но тайничко се надявам да има повечко амурчета в зарибителя
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
- iogo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
И на повечето хора така ни се иска!MiTaKa™ написа:Митак да разбирам ли , че нещата които си писахме на ЛС , ще отпаднат за сега, и да се включваме към колегата Йоско. Аз и един колега ще се включим още утре (аз ако мога и днес) , но тайничко се надявам да има повечко амурчета в зарибителя
Шарана и без друго се възпроизвежда доста добре в яз.Сопот.
Не съм сигурен дали има амур, трябва да говоря с хората от ЛРД Троян.
Ако няма ще е само шаран а пък на пролет от Ряховски ливади може да купим амур!

Здравей,Йоско в Ловеч събирахме и в магазина на Антон,не ги забравяй тези пари,лично съм пускал на колега от Сф неговия дан,чуйте се и с него.Поздрави. 

Риба къща няма.
- iogo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Няма проблеми, ще говоря и с Антон!яз,Сопот написа:Здравей,Йоско в Ловеч събирахме и в магазина на Антон,не ги забравяй тези пари,лично съм пускал на колега от Сф неговия дан,чуйте се и с него.Поздрави.