МАРИЦА-всичко за и по реката

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
КалинПетров
разбира нещата
разбира нещата

Re: МАРИЦА-всичко за и по реката

Мнение от КалинПетров »

Дай снимки да видим аз такива работи ги снимам!Или само си чул че вадят?
Изображение
Reel Tuning
Аватар
enduro51
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от enduro51 »

кви снимки да ти дам като не съм бил аз нареката , HD клип нещеш ли не знаеш ли кво се случва когато реката се разлее в ръкави , или когато падне забраната или колко ни е отговорна Ярата .. обаждат ми се всеки ден и ми казват ... питай Пламен от хасково мн добре се знаем , като ти казвам кво се случва вервай ... днеска са изкарали 3 мрежи с шарано от 5 до 16 кг майки и мъжкари .. за сом не ми се говори , напрао си е изчезнал тоя вид ...
Аватар
JettroniX
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от JettroniX »

Колега enduro51, освен да станеш нещатен сътрудник на ИАРА... от тия редове по-горе ми се разтрепери сърцето....... :cry: Тия мрежи и браковци в кой район вършеят 8) Мое измислим някакво писмо до сегашния временен началник на ИАРА ХС, но само ако това е 100% факт и повече рибари го потвърдят, че да стане достоверен проблем за наща управа.
Изображение
Аватар
КалинПетров
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от КалинПетров »

enduro51 написа:кви снимки да ти дам като не съм бил аз нареката , HD клип нещеш ли не знаеш ли кво се случва когато реката се разлее в ръкави , или когато падне забраната или колко ни е отговорна Ярата .. обаждат ми се всеки ден и ми казват ... питай Пламен от хасково мн добре се знаем , като ти казвам кво се случва вервай ... днеска са изкарали 3 мрежи с шарано от 5 до 16 кг майки и мъжкари .. за сом не ми се говори , напрао си е изчезнал тоя вид ...
По спокойно.... 8)
Знам за какво става дума....ама тука в форума нито се хваща риба нито можеш да накажеш браконерите!Само локуми се разтягат!
Изображение
Reel Tuning
Аватар
enduro51
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от enduro51 »

около Любимец в часност и не само , дъфкани са безброй пъти тея неща както каза колегата ... нямя да има оправия ... треа с пушката да се ходи и да се гърми на месо ... идва забрана , колко майки хайверлий ще се унещожът пак не ми се мисли ... не е както едно време само мрежи сари и даули ... сега педалите састават над ямятя с тока и пердашат ... тука при любимец от бисер доооо момковлийско сме има нямя 5 спинингиста ... другото е дънари и плувкаджий ... на 30 км отсчка а бракониерите са 200-та и нагоре .. някои си ходят с оръжия в лодките ..някои се знаят с горските .. картинката е NO COMMENT!!!!!!
Аватар
КалинПетров
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от КалинПетров »

Малко да раздвижим темата...днес с Пламката бяхме на старото речно корито на р.Марица(разрешен водоем) повъртяхме малко хванахме по някоя друга щука...покрай забраната на самата р.Марица този водоем кадето бяхме е направо златен!Сега разбрах за пускането на распер по Марица от утре сме там.....на хвани пусни заради това което направиха ИАРА аз лично ще им се облагодаря!
oie_301755219f6DAQZV.jpg
oie_301755219f6DAQZV.jpg (158.81 KiB) Преглеждано 1375 пъти
oie_30175736LTJhejp.jpg
oie_30175736LTJhejp.jpg (129.74 KiB) Преглеждано 1375 пъти
Изображение
Reel Tuning
Fishh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Fishh »

Никои ли не ходи да лови распери,уж може па няма снимки нито отзиви :roll: ,а и нещо не виждам хора по рекатa :ANAL:
Аватар
GODFATHER
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от GODFATHER »

Аз обикалях през почивните дни, видях много распери да бухак, но нямах слука!
Поздрави!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
Аватар
mitiogt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mitiogt »

Тая забрана немога да я оправя, сега последно мога ли да въртя блесната за щука и распер по Марица :?:
Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
big jibra
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от big jibra »

mitiogt написа:Тая забрана немога да я оправя, сега последно мога ли да въртя блесната за щука и распер по Марица :?:
За щука не може!
Fishh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Fishh »

GODFATHER написа:Аз обикалях през почивните дни, видях много распери да бухак, но нямах слука!
Поздрави!!!
Днеска един около 70-80см на метър от мене ми изкара акъла :lol: :lol:
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Колеги, чета и недоумявам? Риболова на распер е разковничето на риболова по Марица? Преди 5г. нямах излет без поне уловени 3-распера, а сега.... Распера е най често кълваната риба по реката, след това идва кефала, сома...
Защо сега бележим постоянни капота? Рибата ли се е свършила, а може би проблема е другаде???
И, не търсете оне де плющят по повърхността, те не се ловят, ловят се другите..., де са под повърхността :lol:
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
КалинПетров
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от КалинПетров »

До сега никога не сам ловил в този месец на годината...немога да разбера,но мисля че в момента распера си скача играй,но не напада така агресивно както през късното лято!Напада на сигорно имам своя статистика че от последната седмица от както е пуснат распера познати и приятели са искарали към 4-5 распера и всичките са по 0,5кг.-1кг.-1,5кг. големите трофейни распери по трудно се лъжат....
Изображение
Reel Tuning
Fishh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Fishh »

Колеги не се вижда ясно но е около 70-80см,рибата плува обратно да расте :drinkers:

Изображение
sanas
новобранец
новобранец

Мнение от sanas »

Абе хора 15 дена останаха оставете още малко реката на мира .После цяла година има да врьткаме примамки.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”