Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Здравейте, извинявам се предварително за глупавия въпрос но къде се намира устието на Пънчарево? До колкото разбрах е около платеното? И още един въпрос каква е дълбочината там средно, за да знам каква линия да измисля. Благодаря предварително!
-
- ще става разбирач
Устието е точно зад платеното,има един мост,под който река искър се влива в язовира.Дълбочината е до метър там,ама предполагам е доста кално.
Мерси колега за отговораphillemow написа:Устието е точно зад платеното,има един мост,под който река искър се влива в язовира.Дълбочината е до метър там,ама предполагам е доста кално.
-
- научил се да хвърля
Аз също бях там,но избягях от навалицата в най-плитката част,под оградата на езерото на затвора.Хванах едно сомче,едно шаранче,и двете между 2 и 3 кг. и десетина каракуди по педя.Всичко на фидер.DOK7ORA написа:Някой ходил ли е тия дни на ските на Казичене?
ПП:Носят се слухове,че е тръгнал шарана и сома.
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Казичене Затвора работи ли и същите ли са условията като миналата година?
Колега - 70-80 см, плувка 0.5 грама, основно 0.15, повод 0,10 поне 50 санта. Най-добре с директна сопа.
По-голям шаран от рибаря няма...
-
- научил се да хвърля
Зад платения на панчарево днес вреше от уклей и червеноперка.Аз се отбелязах слабо с две червеноперки и един уклей преди да завали.
Да те попитам на какво си ловил и каква стръв?Venko Radev 82 написа:Аз също бях там,но избягях от навалицата в най-плитката част,под оградата на езерото на затвора.Хванах едно сомче,едно шаранче,и двете между 2 и 3 кг. и десетина каракуди по педя.Всичко на фидер.DOK7ORA написа:Някой ходил ли е тия дни на ските на Казичене?
-
- научил се да хвърля
Лових на фидер,за стръв редувах-едър торен и грост бял.Захранка фишмания с рибен аромат.DOK7ORA написа:Да те попитам на какво си ловил и каква стръв?Venko Radev 82 написа:Аз също бях там,но избягях от навалицата в най-плитката част,под оградата на езерото на затвора.Хванах едно сомче,едно шаранче,и двете между 2 и 3 кг. и десетина каракуди по педя.Всичко на фидер.DOK7ORA написа:Някой ходил ли е тия дни на ските на Казичене?
-
- разбира нещата
Колеги,някой да е ходил на Негован или на Чепинци скоро и да сподели какво кълве в момента....Ще съм благодарен.Мисля в неделя да отскоча за няколко часа да по изкъпя малко червейте.
На устието на Пънчарево дава уклей и бабушка. Извадих няколко сравнително едри. Уклея си е нормален и дребен, поне този който аз хванах и останалите колеги около мен. Аз лових на дистанция от 10-12 м с малко подхранка според мен добре се повлия от храната и уклея и бабите. Това е от мен успех на всички колеги.
Колеги имам въпрос - Какви са условията на гьолчето, което се вижда от Магистрала Люлин веднага след разклона за Банкя? Някой има ли наблюдения за там?
-
- разбира нещата
Колеги,току-що прочетох в сайта на ИАРА за забраната тази година и ми направи впечатление,че софийските баластриери не са упоменати като разрешени което малко ме учуди.Дали бъркам? Някой наясно ли е? Има упоменати определени водоеми из страната като разрешени но за регион София абсолютно нищо.
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Просто заповедтта на сайта на ИАРА не е цялата! Виж тука има тема за забраната и можеш да я видиш цялата!ogi_peugeot написа:Колеги,току-що прочетох в сайта на ИАРА за забраната тази година и ми направи впечатление,че софийските баластриери не са упоменати като разрешени което малко ме учуди.Дали бъркам? Някой наясно ли е? Има упоменати определени водоеми из страната като разрешени но за регион София абсолютно нищо.
-
- разбира нещата
Ама тя забраната всяка година е различна,миналата година като разрешени бяха изброени софийските балстриери а тази година не са....да не би да са ги забранили и тях?