Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
saksi
фен клуб-скобар

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от saksi »

Днес на Пожарево,две шаранчета под кило, на плувка.
От 7-12 часа.
Брат ми хвана един на дъно 2.3кг.
milenminds
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от milenminds »

borenceto86 написа:
StaAnt написа:Вчера на Пожарево 9 пастърви–двама човека.Между пастървите излиза и шаран.Доста колеги имаха и от двата вида риба във живарниците.Размера на пастървите е 400–500грама,като има и редки екземпляри около800грама.
Колега на какво лови пъстървите и още ли е 10 лв на въдица и рибата не се плаща.
Колега пъстървите излизат на камола, камола с бял, камола с шарен, паста, паста с камола и на клатушки - оранжево-розовите гами. Големината на клатушките, с които имах слука е около 3 грама. Пътървата е около стената. 10 лева е на пръчка. Има и добри екземпляри. Надявам се, че информацията ще ти свърши работа.
borenceto86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от borenceto86 »

milenminds написа:
borenceto86 написа:
StaAnt написа:Вчера на Пожарево 9 пастърви–двама човека.Между пастървите излиза и шаран.Доста колеги имаха и от двата вида риба във живарниците.Размера на пастървите е 400–500грама,като има и редки екземпляри около800грама.
Колега на какво лови пъстървите и още ли е 10 лв на въдица и рибата не се плаща.
Колега пъстървите излизат на камола, камола с бял, камола с шарен, паста, паста с камола и на клатушки - оранжево-розовите гами. Големината на клатушките, с които имах слука е около 3 грама. Пътървата е около стената. 10 лева е на пръчка. Има и добри екземпляри. Надявам се, че информацията ще ти свърши работа.
Мерси колега, имам някаква скъпа паста ама е зелен електрик с некви брокати в нея, ще тествам благодаря.
Аватар
StaAnt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от StaAnt »

[/quote]
Мерси колега, имам някаква скъпа паста ама е зелен електрик с некви брокати в нея, ще тествам благодаря.[/quote]
Точно такава плюс оранжева,жълта,виолетова.Всеки път я привличат различни цветове.Наличието на брокат в самата паста също има значение.Успех. :smt023
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Днес на Пожарево, шест бързи лъстърви, за два часа ,на камола на булдо.
Аватар
StaAnt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от StaAnt »

saksi написа:Днес на Пожарево, шест бързи лъстърви, за два часа ,на камола на булдо.
Разбираш им ти.Браво.
nasko940
новобранец
новобранец

Мнение от nasko940 »

Я кажете какво е положението на Хераково ако знаете, какво излиза, на какво излиза и по кое време горе-долу да не ходя напълно неподготвен?
hristo94
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hristo94 »

Лови ли се щука по гьоловете около София или е повече народа? Бях чул преди седмица за Долни Богров неплатения.
Аватар
StaAnt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от StaAnt »

nasko940 написа:Я кажете какво е положението на Хераково ако знаете, какво излиза, на какво излиза и по кое време горе-долу да не ходя напълно неподготвен?
Търси пастърва колега.Все още излиза и по някой друг шаран,ама вече му минава времето.Пастървата на камола,бял,паста.Успех.
borenceto86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от borenceto86 »

hristo94 написа:Лови ли се щука по гьоловете около София или е повече народа? Бях чул преди седмица за Долни Богров неплатения.
3 пъти ходя на Санчо Панса и съм капо, ама гледам, че орките прибират маломерни щуклета. Слагат малки каракудки за стръв и малки тройки и на враждебна положението е същото... до летището! В понеделник бях за последно на Санчо Панса. Дано зачестят проверките!
Аватар
vladi_829
новобранец
новобранец

Мнение от vladi_829 »

Колеги на мината в Курило излиза ли щука, някой ходил ли е?
"ай сиктир ве майна..."
hristo94
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hristo94 »

borenceto86 написа:
hristo94 написа:Лови ли се щука по гьоловете около София или е повече народа? Бях чул преди седмица за Долни Богров неплатения.
3 пъти ходя на Санчо Панса и съм капо, ама гледам, че орките прибират маломерни щуклета. Слагат малки каракудки за стръв и малки тройки и на враждебна положението е същото... до летището! В понеделник бях за последно на Санчо Панса. Дано зачестят проверките!
Не се отказвай колега ще дойде и твоят шанс благодаря за информацията.
hristo94
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hristo94 »

vladi_829 написа:Колеги на мината в Курило излиза ли щука, някой ходил ли е?
Колега тва за Табаните ли става въпрос?И мен ми е интересно кво се случва там ,но не съм ходил скора.
Аватар
vladi_829
новобранец
новобранец

Мнение от vladi_829 »

hristo94 написа:
vladi_829 написа:Колеги на мината в Курило излиза ли щука, някой ходил ли е?
Колега тва за Табаните ли става въпрос?И мен ми е интересно кво се случва там ,но не съм ходил скора.
Колега, Табаните ги отпиши преди 2-3 години циганьорите избиха де що мърда там... Аз питам за онова "радиоактивно" езерце горе до бившите уранови мини намира се в гората, а местните го наричат Тайна. Преди няколко години зарибиха щука там и подари голямата популация на каракудата, демек храна, щуките се размножиха с мълниеносна скорост. Миналата година имах няколко извадени от порядъка на 2-5 кг. та за това питам да не са го претарашили и него пичовете
"ай сиктир ве майна..."
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

И да не са, сега вече ще го приключат.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”