Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Днес на Пожарево,две шаранчета под кило, на плувка.
От 7-12 часа.
Брат ми хвана един на дъно 2.3кг.
От 7-12 часа.
Брат ми хвана един на дъно 2.3кг.
-
- вече хвърля и на тежко
Колега пъстървите излизат на камола, камола с бял, камола с шарен, паста, паста с камола и на клатушки - оранжево-розовите гами. Големината на клатушките, с които имах слука е около 3 грама. Пътървата е около стената. 10 лева е на пръчка. Има и добри екземпляри. Надявам се, че информацията ще ти свърши работа.borenceto86 написа:Колега на какво лови пъстървите и още ли е 10 лв на въдица и рибата не се плаща.StaAnt написа:Вчера на Пожарево 9 пастърви–двама човека.Между пастървите излиза и шаран.Доста колеги имаха и от двата вида риба във живарниците.Размера на пастървите е 400–500грама,като има и редки екземпляри около800грама.
-
- научил се да хвърля
Мерси колега, имам някаква скъпа паста ама е зелен електрик с некви брокати в нея, ще тествам благодаря.milenminds написа:Колега пъстървите излизат на камола, камола с бял, камола с шарен, паста, паста с камола и на клатушки - оранжево-розовите гами. Големината на клатушките, с които имах слука е около 3 грама. Пътървата е около стената. 10 лева е на пръчка. Има и добри екземпляри. Надявам се, че информацията ще ти свърши работа.borenceto86 написа:Колега на какво лови пъстървите и още ли е 10 лв на въдица и рибата не се плаща.StaAnt написа:Вчера на Пожарево 9 пастърви–двама човека.Между пастървите излиза и шаран.Доста колеги имаха и от двата вида риба във живарниците.Размера на пастървите е 400–500грама,като има и редки екземпляри около800грама.
- StaAnt
- ще става разбирач
[/quote]
Мерси колега, имам някаква скъпа паста ама е зелен електрик с некви брокати в нея, ще тествам благодаря.[/quote]
Точно такава плюс оранжева,жълта,виолетова.Всеки път я привличат различни цветове.Наличието на брокат в самата паста също има значение.Успех.
Мерси колега, имам някаква скъпа паста ама е зелен електрик с некви брокати в нея, ще тествам благодаря.[/quote]
Точно такава плюс оранжева,жълта,виолетова.Всеки път я привличат различни цветове.Наличието на брокат в самата паста също има значение.Успех.

-
- фен клуб-скобар
Днес на Пожарево, шест бързи лъстърви, за два часа ,на камола на булдо.
- StaAnt
- ще става разбирач
Разбираш им ти.Браво.saksi написа:Днес на Пожарево, шест бързи лъстърви, за два часа ,на камола на булдо.
Я кажете какво е положението на Хераково ако знаете, какво излиза, на какво излиза и по кое време горе-долу да не ходя напълно неподготвен?
-
- научил се да хвърля
Лови ли се щука по гьоловете около София или е повече народа? Бях чул преди седмица за Долни Богров неплатения.
- StaAnt
- ще става разбирач
Търси пастърва колега.Все още излиза и по някой друг шаран,ама вече му минава времето.Пастървата на камола,бял,паста.Успех.nasko940 написа:Я кажете какво е положението на Хераково ако знаете, какво излиза, на какво излиза и по кое време горе-долу да не ходя напълно неподготвен?
-
- научил се да хвърля
3 пъти ходя на Санчо Панса и съм капо, ама гледам, че орките прибират маломерни щуклета. Слагат малки каракудки за стръв и малки тройки и на враждебна положението е същото... до летището! В понеделник бях за последно на Санчо Панса. Дано зачестят проверките!hristo94 написа:Лови ли се щука по гьоловете около София или е повече народа? Бях чул преди седмица за Долни Богров неплатения.
Колеги на мината в Курило излиза ли щука, някой ходил ли е?
"ай сиктир ве майна..."
-
- научил се да хвърля
Не се отказвай колега ще дойде и твоят шанс благодаря за информацията.borenceto86 написа:3 пъти ходя на Санчо Панса и съм капо, ама гледам, че орките прибират маломерни щуклета. Слагат малки каракудки за стръв и малки тройки и на враждебна положението е същото... до летището! В понеделник бях за последно на Санчо Панса. Дано зачестят проверките!hristo94 написа:Лови ли се щука по гьоловете около София или е повече народа? Бях чул преди седмица за Долни Богров неплатения.
-
- научил се да хвърля
Колега тва за Табаните ли става въпрос?И мен ми е интересно кво се случва там ,но не съм ходил скора.vladi_829 написа:Колеги на мината в Курило излиза ли щука, някой ходил ли е?
Колега, Табаните ги отпиши преди 2-3 години циганьорите избиха де що мърда там... Аз питам за онова "радиоактивно" езерце горе до бившите уранови мини намира се в гората, а местните го наричат Тайна. Преди няколко години зарибиха щука там и подари голямата популация на каракудата, демек храна, щуките се размножиха с мълниеносна скорост. Миналата година имах няколко извадени от порядъка на 2-5 кг. та за това питам да не са го претарашили и него пичоветеhristo94 написа:Колега тва за Табаните ли става въпрос?И мен ми е интересно кво се случва там ,но не съм ходил скора.vladi_829 написа:Колеги на мината в Курило излиза ли щука, някой ходил ли е?
"ай сиктир ве майна..."
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
И да не са, сега вече ще го приключат.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.