Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Вместо колесар
Модератор: emo vasilev
-
- вече хвърля и на тежко
Вместо колесар
Ако мястото на темата не е тук или модераторите сметнат ,че се повтаря ,да я преместят или изтрият.
Прочетох доста информация относно колесарите и тяхната регистрация /собствено производство/ и реших да покажа мои вариант. Ще започна с малко предистория. Първата лодка за начало возех с туристическо ремарке ,което взимах от приятел,но това не беше добър вариант и реших да си сглобя един елементарен.(Работя като монтьор,заварчик,шлосер и не ми е проблем)Елементарен за да не го регистрирам и да се правя на
.Варянта работи 3-4 докато не ме спряха в Стрелча и щателна проверка ,книжка,ТАЛОНИ ,гражданска на колата и КОЛЕСАРА и прегледи на ДВЕТЕ.Акта ми се размина и аз незнам как (рушвет не сам давал), но изрично ме предупреди ,че втори път разминаване няма.Бях си купил вече мое туристическо ремарке,скоро смених и лодката ,пари за купешки колесар не останаха и трябваше да мисля друг метод за превоз.Сътворих това:

началото

транспортно положение без лодка

с лодката за водна проба

не е като истински, но върши работа.
Прочетох доста информация относно колесарите и тяхната регистрация /собствено производство/ и реших да покажа мои вариант. Ще започна с малко предистория. Първата лодка за начало возех с туристическо ремарке ,което взимах от приятел,но това не беше добър вариант и реших да си сглобя един елементарен.(Работя като монтьор,заварчик,шлосер и не ми е проблем)Елементарен за да не го регистрирам и да се правя на

началото

транспортно положение без лодка

с лодката за водна проба

не е като истински, но върши работа.
Процесът по улова на риба е толкова увлекателен, че с времето от навик той се превръща във всепоглъщаща страст.
- kocitoto
- ще става разбирач
Re: Вместо колесар
Евала колега ! Шапка ти свалям . Отлично измислено !

Ловят си двама риба. Единият разправя: -Знаеш ли какво сънувах...Седя си на брега с Анджелина Джоли, а наоколо никой! -И? -И хващам един 5 килограмов шаран....-А тя? -А на нея не й кълвеше, копеле!
============
Последно промяна от ULDO1 на Вто Ное 09, 2010 8:09 pm, променено общо 1 път.
-
- и господ не е толокова добър
Майстор си.Само си сложи две крачета в задния край на релсата, да не забива лодката в земята.Не видях, но ако няма си направи и ръчна лебедка за качването. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Oт ЕГН-то ще да е, Илийка.snegk написа:Не видях, но ако няма си направи и ръчна лебедка за качването.

@Браво, колега, много идеен проект и добре изпълнен!mlc написа:

Центъра на тежестта май ти бяга назад обаче?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво Ванка. Добре е станало само че не е лошо да преместиш тежеста по напред че да не напряга лапата.
- fossa
- научил се да хвърля
Харесва ми,оригинално си измислил закрепването на стойката (снимка №10).
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Браво, направил си това, което отдавна бях намислил, но нали още нямам лодка, не съм се захващал да правя, моят вариянт е всичко да е на болтове, за да мога да ползвам ремаркето при нужда 

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
-
- вече хвърля и на тежко
Цяла конструкция се сваля от ремаркето за 5 минути ,държат я 6 болта 4 от които са на лебедката.Свалям прибирам и ремаркето по предназначение , въглища,пясък и т. н.Относно центъра на тежеста, самото ремарке има нужда от преработка, ама не остава време.Бат Ицо написа:Браво, направил си това, което отдавна бях намислил, но нали още нямам лодка, не съм се захващал да правя, моят вариянт е всичко да е на болтове, за да мога да ползвам ремаркето при нужда
Процесът по улова на риба е толкова увлекателен, че с времето от навик той се превръща във всепоглъщаща страст.
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Става и по лесно без преработка. С един чувал пясък отпреди.mlc написа:Относно центъра на тежеста, самото ремарке има нужда от преработка, ама не остава време.