Вижте как ВиК Йовковци бракониерства!

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Re: Вижте как ВиК Йовковци бракониерства!

Мнение от maranzika »

Тези мисля че вече са уволнени..
Клиповете са по-скоро да покажат защо искат забрана на язовира...
Риболовец Гб..търсете си правата като нас.Щото на нас ни дават за пример как вашият язовир бил забранен,пък ние сме викали за нашият...Просто направете подписка в цяло Габрово...Ние ще ви подкрепим също .И т.н..... :wink:
biznes73
новобранец
новобранец

Мнение от biznes73 »

Здравейте колеги. Проблема е същият и на язовир Ясна поляна отново забранен заради държавната машина, пазачи и шефове на ВиК -БУРГАС . И там нещата стоят така
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
biznes73
новобранец
новобранец

Мнение от biznes73 »

Мислим да правим подписка в Ямбол, но незнаем към кого да се обърнем. Дайте съвет как да се справим с наглоста на тези бракониери, който се мислят за неосегаеми.
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Събирате се в някоя кръчма и решавата какво да правите.
Като за начало правите една подписка и пишете какви са ви исканията.Пък като съберете 1 000 подписа и ще видиш как сами ще почнат да ви търсят...Избори идат все пак... :lol: :lol: :lol:
Аватар
real1980
новобранец
новобранец

Мнение от real1980 »

maranzika написа:Събирате се в някоя кръчма и решавата какво да правите.
Като за начало правите една подписка и пишете какви са ви исканията.Пък като съберете 1 000 подписа и ще видиш как сами ще почнат да ви търсят...Избори идат все пак... :lol: :lol: :lol:
Много добре казано. Идват ИЗБОРИ и сами ще ви потарсят!!! А с такива тарикати само бои му е маиката. Вижда се че държавата я няма. Съблечи го гол,вържи го за един бор,намажи го с мед и си върви...
за сметка на копувача!
Аватар
genov_eng
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от genov_eng »

Колеги, искам да попитам все пак, разрешен ли е риболова на яз. Йовковци ? Ако някой ми отговори, ще бъда благодарен.
Гено Генов
Изображение
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Засега-ДА.Ако продължава това замърсяване от рибарите наистина ще го забранят и тогава нищо няма да може да се направи. :!: :!: :!:
Аватар
genov_eng
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от genov_eng »

maranzika написа:Засега-ДА.Ако продължава това замърсяване от рибарите наистина ще го забранят и тогава нищо няма да може да се направи. :!: :!: :!:
Благодаря!
Гено Генов
Изображение
galin_fcb
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от galin_fcb »

Според мен трябва да се съберем във всеки град в по една кръчма по 15-20 човека и с разрешението на съответните органи да се направят "Ударни групи" които да поемат случаите с бракониери в свои ръце.Бой,бой и пак бой,но преди това разбира се трябва бракониерството да се криминализира и като им се обадим да дойдат да си ги приберат счупени от бой да влизат директно зад решетките.Това според мен е решението,то с такава държава.....................не че ще се получи ама вече ми писна бракониерите са навсякъде и нека всеки един от нас да се позамисли и ще видите че на всеки 3-4-ти излет виждаме поне по един било то на реката или на язовира,било то с тройка,парашут,мрежа и какво ли още не ...................................
Простотията в тази "Държава" няма край!!!
pitbules
новобранец
новобранец

Мнение от pitbules »

евала на колегите нека вадят тея сиромаси ги познавам това мрежи ли са нищо работа ама не се споменава за еленски ченгета и горски дето вадят километри мрежи че и охраната им помага и неги закача заснел маршата 2 сиромаси голяма работа все едно те не пускат аиде сега
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Добра вечер колега.
Гледам регистрирал си се скоро,сигурно щото си възмутен че са им взели мрежите на тия идиоти.
Ами да те успокоя...Все по-зле ще стават нещата за тия с мрежите.Няма спиране.Народа е обезумял вече,защото вадиш билети и накрая вместо да отидеш за риба стоиш цял ден на водоема без кълване.Докато има бракониери ще е така.Затова-телефон 112 колеги.Звънете и сигнализирайте за всеки който ви се стори съмнителен в тъмните доби...
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Днес направихме едно почистване на язовира .
http://youtu.be/e-x6ChwYHuE
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

maranzika написа:Днес направихме едно почистване на язовира .
http://youtu.be/e-x6ChwYHuE
Евала за постъпката!!!! :prayer:
Ей много боклук много нещо :shock: Това не е от бракониерите обаче,свине сме си и това е.
Много искаме понякога но нищо не даваме,Направо ме хваща срам като гледам колко боклук сте събрали.Знам,че не сте го направили това почистване за да получавате хвалби и поздравления,но не мога да остана безучастен към вашето дело.За това живи да сте пичове!!!!
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
Батко Емо
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Батко Емо »

Браво!!!
4ushi
новобранец
новобранец

Мнение от 4ushi »

Малко е да се каже Браво за почистването колеги,но наистина ви свалям шапка :prayer: . Язовир Йовковци е наистина един уникален със своята природа водоем. Имал съм щастието да отида 3-4 пъти там и си спомням как единия път бях изгонен от точно такава синя лодка на Еленския ръкав защото с една пиклива спининг въдичка в ръка съм бил навлязъл твърде навътре в ръкава! Подчертавам, че бях на брега пешак, а не със лодка! За Габровския язовир също не искам да коментирам тъй като съм от Габрово и съм чувал преди две години (мисля), че са хванали именно хора от ловно-рибарското дружество да хвърлят мрежи! Сега язовира е забранен от миналата година !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”