Подходяща въдица за Дунава

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
czd
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Подходяща въдица за Дунава

Мнение от czd »

На Стелата й слагай една от тези :

http://fishing.tenryu-magna.com/shore/swat.html" onclick="window.open(this.href);return false;

или бюджения вариант:

http://fishing.tenryu-magna.com/shore/masterplan.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ако слушаш хората, можеш в морето да ловиш зайци, а в гората - риба!!!
Аватар
Мрак
новобранец
новобранец

Мнение от Мрак »

karaburov написа:
Мрак написа:колеги,защо така с рогите,все пак съм хванал 7 распера и имам опит с тия риби :?: що не споделяте за вашите риби?
Опит :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: това ако е опит,Лео и сестрата трябва да са докторанти :lol: :lol: ;)
Колега,никой с никви роги и тем подобни не е тръгнал ! Дават ти се съвети а ти не та не Стелла-та иска специална пръчка :lol: Както ти писах по горе( а и не само аз съм на тва мнение) иска се упорство и постоянство,особено за Распера! Не мисли,че след 7 боя рибки разбираш нещо за тая риба ;)
Така,че пак те съветвам,слушай колегите ловящи по Дунава,прочети "примамки за едри распери" поне 20-на пъти запомни всяко едно място от снимките,всяка една примамка и от там на татък сам си изгради стратегия!хвани 100-на распера и пак помисли :)
Поздрави!
Защо се подвеждаш по писанията на тоя турчин дето не разбира имолекула от спининга на распер а камо ли да дава съвети на всите български спини как да ловят распери,а кажи ми другарю,2
karaburov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от karaburov »

Мрак написа:
karaburov написа:
Мрак написа:колеги,защо така с рогите,все пак съм хванал 7 распера и имам опит с тия риби :?: що не споделяте за вашите риби?
Опит :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: това ако е опит,Лео и сестрата трябва да са докторанти :lol: :lol: ;)
Колега,никой с никви роги и тем подобни не е тръгнал ! Дават ти се съвети а ти не та не Стелла-та иска специална пръчка :lol: Както ти писах по горе( а и не само аз съм на тва мнение) иска се упорство и постоянство,особено за Распера! Не мисли,че след 7 боя рибки разбираш нещо за тая риба ;)
Така,че пак те съветвам,слушай колегите ловящи по Дунава,прочети "примамки за едри распери" поне 20-на пъти запомни всяко едно място от снимките,всяка една примамка и от там на татък сам си изгради стратегия!хвани 100-на распера и пак помисли :)
Поздрави!
Защо се подвеждаш по писанията на тоя турчин дето не разбира имолекула от спининга на распер а камо ли да дава съвети на всите български спини как да ловят распери,а кажи ми другарю,2
Пич,спри алкохола!
Или смени дилъра,че не ти влияе добре новата дрога!
Аз съм до тук,имаш си ти хабер кой от кво разбира(смятай,че съм ти теглил една на ум.ама мъжката....)
Последно промяна от karaburov на Нед Яну 05, 2014 8:18 am, променено общо 1 път.
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Мрак написа:
karaburov написа:
Поздрави!
Ако таа забележка е отправена към мен, само ще ти кажа да си навреш любимата макаричка от заде, че и да издишаш дълбоко от кефа който ще изпиташ, щото ни съм турчин, ни съм уловил 100-тина расрера, по скоро 1000+ на Марица от 10-тина години насам.... И го карай по лека с алкохола, че той не е за всеки....
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
ORadev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ORadev »

Колега ,питай ...Павел Иванов, Сестрата и Лео ,другото е след ТЯХ...........
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Я па мислЪ, че мода в таа тема е време да се намеси кога я прочете и то сериозно. Щото тоо смешник като си купил макара за 1000 лв. и се взел много на сериозно и решил, че може да се гъбарка с колегите тук....
Сенека
Аватар
Мрак
новобранец
новобранец

Мнение от Мрак »

защо ме ядете като не знаете нищо за кефалите и разперите Хванал съм много кефали и разпуери и знам как реагират.Много са елементарни и лапат всичсоы!
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Мрак написа:защо ме ядете като не знаете нищо за кефалите и разперите Хванал съм много кефали и разпуери и знам как реагират.Много са елементарни и лапат всичсоы!
+ :lol: :drinkers: :drinkers: :partyman: :partyman: Нужно е да напътстваме тийновете, че те са нашето бъдеще... :lol:

Павка, не трий ако може, много е забавно..... Да видим утре като изтрезнее кВо ще напише човеко...
Сенека
Аватар
koda33
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от koda33 »

Виж ся Марк , хората ти помагат , а ти ги храниш.Не квалифицирай и не разделяй по етнически признак хората(не се прави на патриот) защото не знаеш къде ще те отведе утрешния ден и от кой ще просиш хляб, за да живееш.Разбрах че си си купил "Стела" и е много важна , вземай макарата и тръгвай по магазините , слагай по тоягите, преценявай, аз от разпери и дунавски риболов не разбирам, но ти каза че имаш опит , така че ......... Кат сглобиш ансамбъла , бий два пирона на стената, качни си въдицата там и си я гледай и се хвали колко пари си потрошил за нея ))) като те чета , ти и толкова ходиш за риба. Айде стига ти толкова от мен , да не си помислиш че се зяждам ))) Остани си със здраве )))
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Vid написа: Павка, не трий ако може, много е забавно..... Да видим утре като изтрезнее кВо ще напише човеко...

Павката освен да не трие, па да хване и д аотговори на питането на човека, а не да го подминава като малка гара... :mrgreen:
Мрак написа:
Павел Иванов написа:Ей това http://www.filstar.com/bg/%D0%9F%D1%80% ... .rod/2572/" onclick="window.open(this.href);return false; във вариант 2.70 ; 7 -25g ; Mod-Fast , погледна ли го :roll:
Благодаря колега!Това е един от вариантите които разглеждах.Но го няма май в наличност!Апропо,ти колко распера си хванал на ДУНАВА?Няма закачка в поста ми,просто въпрос?
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

Здравей колега,
Ако може и аз да се включа в дискусията.
1-во въпросната Стела не е ниищо особено,просто макара :) Че и Шимано .. :)
2. Няма пръчка за щука,бяла и распер. Нужни са поне 2 за изброените риби. Казвам го като човек с достатъчно излети и риби ;)
3. Мислех да ти вметна няколко предложения,но четейки отношението ти към колегите сметнах,че не заслужаваш.
4. Преди да обиждаш си погледни право :lol: писа!

Успех!
Аватар
batvanko1
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от batvanko1 »

Според мен колегата "Мрака" е - или някой баннат и открил си нов профил да се заяжда или някой купил си "Стелла" на лизинг и много държи да се похвали. Със сигурност не е човек който търси съвет за пръчка за Дунава.
Рибата винаги е била активна или вчера или днес, но на друго място.
dimo 9999999@ab
новобранец
новобранец

Мнение от dimo 9999999@ab »

Писането на Кирилица във форума е задължително !
П.И.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Тъй , на този етап изтрих , по-точно промених , само мнението на dimo 9999999@ab и ще го помоля да прочете отново правилата на форума с които се е съгласил при регването си , както и едни теми / предупреждения , които са най-отгоре в самият подфорум .
Затворих и един доклад от потребител като на тоя етап го игнорирам но последствие има голяма вероятност да го удволетворя .
Като за начало имам един много съществен въпрос на който държа да ми се отговори конкретно преди да взимам каквото и да е било отношение .
Тъй , въпроса :
- Мрак , ти Leo ли си или просто пишете от едно и също ИП ?
Не друго ами след дълго мълчание Leo в момента в Манията пише точно от същото ИП което ползваш и ти .
Наистина съществуват куп вероятности , ама аз да попитам .
Та чакам отговора :roll:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Мрак
новобранец
новобранец

Мнение от Мрак »

Извинявам се ако съм засегнал някого!

Колега sandista,защо да не може да се лови щука,бяла и распер с една въдица?
Един Авид на 9фута и тест до 28гр,мисля ще се справи чудесно с тези риби и подходящите примамки за тях,без да се налагат големи компромиси.
Да,Стелата е просто макара,но е хубава и яка макара.За разлика от новия Екзист,който вероятно е само як,без да е хубав :) защото е изключително грозен :)
Заключено

Обратно към “Спинингов риболов”