Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Подходяща въдица за Дунава
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Подходяща въдица за Дунава
На Стелата й слагай една от тези :
http://fishing.tenryu-magna.com/shore/swat.html" onclick="window.open(this.href);return false;
или бюджения вариант:
http://fishing.tenryu-magna.com/shore/masterplan.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fishing.tenryu-magna.com/shore/swat.html" onclick="window.open(this.href);return false;
или бюджения вариант:
http://fishing.tenryu-magna.com/shore/masterplan.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Защо се подвеждаш по писанията на тоя турчин дето не разбира имолекула от спининга на распер а камо ли да дава съвети на всите български спини как да ловят распери,а кажи ми другарю,2karaburov написа:ОпитМрак написа:колеги,защо така с рогите,все пак съм хванал 7 распера и имам опит с тия рибищо не споделяте за вашите риби?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
това ако е опит,Лео и сестрата трябва да са докторанти
![]()
![]()
Колега,никой с никви роги и тем подобни не е тръгнал ! Дават ти се съвети а ти не та не Стелла-та иска специална пръчкаКакто ти писах по горе( а и не само аз съм на тва мнение) иска се упорство и постоянство,особено за Распера! Не мисли,че след 7 боя рибки разбираш нещо за тая риба
![]()
Така,че пак те съветвам,слушай колегите ловящи по Дунава,прочети "примамки за едри распери" поне 20-на пъти запомни всяко едно място от снимките,всяка една примамка и от там на татък сам си изгради стратегия!хвани 100-на распера и пак помисли![]()
Поздрави!
-
- ще става разбирач
Пич,спри алкохола!Мрак написа:Защо се подвеждаш по писанията на тоя турчин дето не разбира имолекула от спининга на распер а камо ли да дава съвети на всите български спини как да ловят распери,а кажи ми другарю,2karaburov написа:ОпитМрак написа:колеги,защо така с рогите,все пак съм хванал 7 распера и имам опит с тия рибищо не споделяте за вашите риби?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Колега,никой с никви роги и тем подобни не е тръгнал ! Дават ти се съвети а ти не та не Стелла-та иска специална пръчкаКакто ти писах по горе( а и не само аз съм на тва мнение) иска се упорство и постоянство,особено за Распера! Не мисли,че след 7 боя рибки разбираш нещо за тая риба
![]()
Така,че пак те съветвам,слушай колегите ловящи по Дунава,прочети "примамки за едри распери" поне 20-на пъти запомни всяко едно място от снимките,всяка една примамка и от там на татък сам си изгради стратегия!хвани 100-на распера и пак помисли![]()
Поздрави!
Или смени дилъра,че не ти влияе добре новата дрога!
Аз съм до тук,имаш си ти хабер кой от кво разбира(смятай,че съм ти теглил една на ум.ама мъжката....)
Последно промяна от karaburov на Нед Яну 05, 2014 8:18 am, променено общо 1 път.
- Vid
- кандидат преподавател
Ако таа забележка е отправена към мен, само ще ти кажа да си навреш любимата макаричка от заде, че и да издишаш дълбоко от кефа който ще изпиташ, щото ни съм турчин, ни съм уловил 100-тина расрера, по скоро 1000+ на Марица от 10-тина години насам.... И го карай по лека с алкохола, че той не е за всеки....Мрак написа:Защо се подвеждаш по писанията на тоя турчин дето не разбира имолекула от спининга на распер а камо ли да дава съвети на всите български спини как да ловят распери,а кажи ми другарю,2karaburov написа:ОпитМрак написа:колеги,защо така с рогите,все пак съм хванал 7 распера и имам опит с тия рибищо не споделяте за вашите риби?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Поздрави!
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Колега ,питай ...Павел Иванов, Сестрата и Лео ,другото е след ТЯХ...........
- Vid
- кандидат преподавател
Я па мислЪ, че мода в таа тема е време да се намеси кога я прочете и то сериозно. Щото тоо смешник като си купил макара за 1000 лв. и се взел много на сериозно и решил, че може да се гъбарка с колегите тук....
Сенека
Сенека
защо ме ядете като не знаете нищо за кефалите и разперите Хванал съм много кефали и разпуери и знам как реагират.Много са елементарни и лапат всичсоы!
- Vid
- кандидат преподавател
+Мрак написа:защо ме ядете като не знаете нищо за кефалите и разперите Хванал съм много кефали и разпуери и знам как реагират.Много са елементарни и лапат всичсоы!

Павка, не трий ако може, много е забавно..... Да видим утре като изтрезнее кВо ще напише човеко...
Сенека
Сенека
- koda33
- разбира нещата
Виж ся Марк , хората ти помагат , а ти ги храниш.Не квалифицирай и не разделяй по етнически признак хората(не се прави на патриот) защото не знаеш къде ще те отведе утрешния ден и от кой ще просиш хляб, за да живееш.Разбрах че си си купил "Стела" и е много важна , вземай макарата и тръгвай по магазините , слагай по тоягите, преценявай, аз от разпери и дунавски риболов не разбирам, но ти каза че имаш опит , така че ......... Кат сглобиш ансамбъла , бий два пирона на стената, качни си въдицата там и си я гледай и се хвали колко пари си потрошил за нея ))) като те чета , ти и толкова ходиш за риба. Айде стига ти толкова от мен , да не си помислиш че се зяждам ))) Остани си със здраве )))
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Vid написа: Павка, не трий ако може, много е забавно..... Да видим утре като изтрезнее кВо ще напише човеко...
Павката освен да не трие, па да хване и д аотговори на питането на човека, а не да го подминава като малка гара...

Мрак написа:Благодаря колега!Това е един от вариантите които разглеждах.Но го няма май в наличност!Апропо,ти колко распера си хванал на ДУНАВА?Няма закачка в поста ми,просто въпрос?Павел Иванов написа:Ей това http://www.filstar.com/bg/%D0%9F%D1%80% ... .rod/2572/" onclick="window.open(this.href);return false; във вариант 2.70 ; 7 -25g ; Mod-Fast , погледна ли го
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Здравей колега,
Ако може и аз да се включа в дискусията.
1-во въпросната Стела не е ниищо особено,просто макара
Че и Шимано ..
2. Няма пръчка за щука,бяла и распер. Нужни са поне 2 за изброените риби. Казвам го като човек с достатъчно излети и риби
3. Мислех да ти вметна няколко предложения,но четейки отношението ти към колегите сметнах,че не заслужаваш.
4. Преди да обиждаш си погледни право
писа!
Успех!
Ако може и аз да се включа в дискусията.
1-во въпросната Стела не е ниищо особено,просто макара

2. Няма пръчка за щука,бяла и распер. Нужни са поне 2 за изброените риби. Казвам го като човек с достатъчно излети и риби

3. Мислех да ти вметна няколко предложения,но четейки отношението ти към колегите сметнах,че не заслужаваш.
4. Преди да обиждаш си погледни право

Успех!
- batvanko1
- ще става разбирач
Според мен колегата "Мрака" е - или някой баннат и открил си нов профил да се заяжда или някой купил си "Стелла" на лизинг и много държи да се похвали. Със сигурност не е човек който търси съвет за пръчка за Дунава.
Рибата винаги е била активна или вчера или днес, но на друго място.
-
- новобранец
Писането на Кирилица във форума е задължително !
П.И.
П.И.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Тъй , на този етап изтрих , по-точно промених , само мнението на dimo 9999999@ab и ще го помоля да прочете отново правилата на форума с които се е съгласил при регването си , както и едни теми / предупреждения , които са най-отгоре в самият подфорум .
Затворих и един доклад от потребител като на тоя етап го игнорирам но последствие има голяма вероятност да го удволетворя .
Като за начало имам един много съществен въпрос на който държа да ми се отговори конкретно преди да взимам каквото и да е било отношение .
Тъй , въпроса :
- Мрак , ти Leo ли си или просто пишете от едно и също ИП ?
Не друго ами след дълго мълчание Leo в момента в Манията пише точно от същото ИП което ползваш и ти .
Наистина съществуват куп вероятности , ама аз да попитам .
Та чакам отговора
Затворих и един доклад от потребител като на тоя етап го игнорирам но последствие има голяма вероятност да го удволетворя .
Като за начало имам един много съществен въпрос на който държа да ми се отговори конкретно преди да взимам каквото и да е било отношение .
Тъй , въпроса :
- Мрак , ти Leo ли си или просто пишете от едно и също ИП ?
Не друго ами след дълго мълчание Leo в момента в Манията пише точно от същото ИП което ползваш и ти .
Наистина съществуват куп вероятности , ама аз да попитам .
Та чакам отговора

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Извинявам се ако съм засегнал някого!
Колега sandista,защо да не може да се лови щука,бяла и распер с една въдица?
Един Авид на 9фута и тест до 28гр,мисля ще се справи чудесно с тези риби и подходящите примамки за тях,без да се налагат големи компромиси.
Да,Стелата е просто макара,но е хубава и яка макара.За разлика от новия Екзист,който вероятно е само як,без да е хубав
защото е изключително грозен 
Колега sandista,защо да не може да се лови щука,бяла и распер с една въдица?
Един Авид на 9фута и тест до 28гр,мисля ще се справи чудесно с тези риби и подходящите примамки за тях,без да се налагат големи компромиси.
Да,Стелата е просто макара,но е хубава и яка макара.За разлика от новия Екзист,който вероятно е само як,без да е хубав