Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето 2015-сафрид
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С лодка в морето 2015-сафрид
Аз съм септември на Приморско.
За сега без лодка,но ако ме покани някой-си плащам.
Който ще е там и има време и лодка да свирка в темата.
След 4-ти съм на линия.
За сега без лодка,но ако ме покани някой-си плащам.
Който ще е там и има време и лодка да свирка в темата.
След 4-ти съм на линия.

Риболовци.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Кое по-точно,че са два етапа там.nikitov74 написа:Я кажете рецептата за хамсията.
Осоляване за 5-6 месеца,после разните му рецепти.
Иначе едра прясна хамсия и на скарата е ОК.
Ако я пържеш,задължително изчисти карантията,че горчи иначе.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Тая по която ти я приготвяш хамсията за към нова година бат Кире.Убеден съм че много от колегите тук ще я пробват.КИРО написа:Кое по-точно,че са два етапа там.nikitov74 написа:Я кажете рецептата за хамсията.
Осоляване за 5-6 месеца,после разните му рецепти.
Иначе едра прясна хамсия и на скарата е ОК.
Ако я пържеш,задължително изчисти карантията,че горчи иначе.

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ами те една - http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 5#p1328835" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;nikitov74 написа:
Тая по която ти я приготвяш хамсията за към нова година бат Кире.Убеден съм че много от колегите тук ще я пробват.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Благодарско ще се пробва задължително!
- smel1968
- ще става разбирач
днес влязох и от Ной през Рубин,Траката до Морска Гара само хамсия,един сафрид,и няколко малко хариба-писнати обратно.Някой вътре каза че вземали сафрид на Поворота-ама каза....В 9.30 излязох.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
- fishmaster_M
- вече хвърля и на тежко
И на Шкорпиловци няма нищо в морето.... тук таме някоя мацка на плажа без горнище 

- bananaman
- вече хвърля и на тежко
Около Коракя , мидарниците се хваща доволно сафрид , не едър, става въпрос за днес , аз много късно влезнах , играта е много рано сутрин, чува се и за циганета, по 200 гр масово..успех
За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава 
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.

Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
Да те питам само на кое викаш коракя и къде се намира ? Не можах да го намеря в гоогле. Благодаря ти предварителноbananaman написа:Около Коракя , мидарниците се хваща доволно сафрид , не едър, става въпрос за днес , аз много късно влезнах , играта е много рано сутрин, чува се и за циганета, по 200 гр масово..успех
- bananaman
- вече хвърля и на тежко
Здравей , това е ако тръгваш от Аркутино , подминаваш мидарниците посока Маслен нос - ще го познаеш има една стара военна вишка точно на носа. От Перла ако влизаш е след Маслен и Параскева. Поздрави

-
- вече хвърля и на тежко
Събота и неделя по 1,500 кг.на 101 буй мешано хамсия и граца.Проби и на поворота преди обед в неделя единични бройки едър сафрид.Пред Галата нищо.Загубени куки нямам.
Събота на Агалина сафридец с тук там хамсия. Имаше колкото искаш, през целия ден.
Много е възможно да е бил доста навътре когато си влизал...smel1968 написа:днес влязох и от Ной през Рубин,Траката до Морска Гара само хамсия,един сафрид,и няколко малко хариба-писнати обратно.Някой вътре каза че вземали сафрид на Поворота-ама каза....В 9.30 излязох.
На Калиакра четвъртък докато се усетим да сменим мястото пребродихме цялата южна страна. Към 10.30 на 20 метър пред Болата имаше но успяхме едва 650г.
Петък сутринта 15-20м.пред болата имаше и вечерта още повече излезе до 14м.обилно. около 7кг 2-ма
Събота сутринта същото място но вече 20 даже повече към 24-26м.
Вечерта по малко от сутринта. Едно върнато малко цигане на чепарето на 26-28м. Изчезнаха и 3 куки. Пробвах и за лефер пред носа и на път обратно, но без резултат. Колеги казаха като излизахме за накъсани риби и остатъци от големи опашки на същата дълбочина..
- bananaman
- вече хвърля и на тежко
Днес привечер пак имаше слука около мидарниците на Аркутино, на Коракя имаше малко по-едър сафрид, ние хващаме колкото за вечеря да има , с повече търпение има мегдан за среден успех.. поздрави 

-
- вече хвърля и на тежко
Днес на Маслен нос от 15 до 19,30ч. около 6-7кг.мешан сафрид,една доста едра циганка и доста дребен чернокоп(тенекийки),които си плуват,с обещание на есен пак да се видим!