Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Внимание Бракониери !2 x 100 метра хрилни мрежи на яз.Цонево.Мръсни бракониери
Модератор: bobopeli
- Todor_madjarov
- научил се да хвърля
2 x 100 метра хрилни мрежи на яз.Цонево.Мръсни бракониери
Днеска на яз.Цонево по подаден от мен сигнал на 112 в 06:00,след като най-нагло трима не обезкопоявани от никой бракониера,проверяваха мрежите си за риба и след светкавичната реакция на ИАРА-Варна,бяха иззети 2 хрилни мрежи по 100 метра и 7 килограма риба(предимно бабушка),която беше пусната обратно във водоема.Сред рибата имаше маломерна щука,шаранче и сулка,които тези нагляри най-нагло бяха прибрали.
Очарован от резултата,пожелавам на всички бракониери подобна участ.Не стойте безучастни.Звънете на 112 ,защото ние сме тези,които могат да предотвратят обезрибяването на българските водоеми.Наслука!
Очарован от резултата,пожелавам на всички бракониери подобна участ.Не стойте безучастни.Звънете на 112 ,защото ние сме тези,които могат да предотвратят обезрибяването на българските водоеми.Наслука!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
По-голяма от една ,където я изтървах,хваната още нямам.
Рибарска мъдрост!
Рибарска мъдрост!
- kapsula
- вече хвърля и на тежко
Re: 2 x 100 метра хрилни мрежи на яз.Цонево.Мръсни бракониер
Похвала за съдействието. За бракониерите имаше ли последствия?
-
- новобранец
може и тези да са били
https://www.youtube.com/watch?v=pbljoy5LGZM" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=pbljoy5LGZM" onclick="window.open(this.href);return false;
Todor_madjarov написа:Днеска на яз.Цонево по подаден от мен сигнал на 112 в 06:00,след като най-нагло трима не обезкопоявани от никой бракониера,проверяваха мрежите си за риба и след светкавичната реакция на ИАРА-Варна,бяха иззети 2 хрилни мрежи по 100 метра и 7 килограма риба(предимно бабушка),която беше пусната обратно във водоема.Сред рибата имаше маломерна щука,шаранче и сулка,които тези нагляри най-нагло бяха прибрали.
Колкото по-често го правим толкова по-добре
- Todor_madjarov
- научил се да хвърля
Ако клипа е сниман близо до мостовете под аспарухово-ДА!Иначе имаше последствия за бракониерите-иззети им бяха мрежите и улова,но тъй като не можа инспектора да дойде и да ги хване във водата(разминаха се с 10 мминути),отърваха глобата от 1500 лева,но бяха доста стреснати.Надявам се да бъдат хванати отново и отново,докато не прекратят тази незаконна дейност.solidgeorgiev написа:може и тези да са били
Мрежите,които бяха иззети от тях бяха същите,като тези от клипа.
Рибарска мъдрост!
Рибарска мъдрост!
- oneillbgm
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Сега ще ти имат зъб. Такива трябва да ги жиглосат с надпис - Аз съм бракониер на челото. Поздравления.
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
- Todor_madjarov
- научил се да хвърля
Да ми имат зъб.След акцията лових в продължение на 5 часа на 200 метра от бунгалото,ама не дойдоха да ми кажат нищо или да ме заплашват.
Рибарска мъдрост!
Рибарска мъдрост!
Всички бракониери ползват такива мрежи.Todor_madjarov написа:Ако клипа е сниман близо до мостовете под аспарухово-ДА!Иначе имаше последствия за бракониерите-иззети им бяха мрежите и улова,но тъй като не можа инспектора да дойде и да ги хване във водата(разминаха се с 10 мминути),отърваха глобата от 1500 лева,но бяха доста стреснати.Надявам се да бъдат хванати отново и отново,докато не прекратят тази незаконна дейност.solidgeorgiev написа:може и тези да са били
Мрежите,които бяха иззети от тях бяха същите,като тези от клипа.
Като гледам клипа ми се струва, че е сниман срещу първия мост, който е най близо до ченге. Обаче като гледам лодката, може и да не е там. Защото същата такава лодка, седи целогодишно под Дебелец, за която се знае, че е на местен бракониер и не ми се вярва да ходят чак до там за да си разпъват мрежите.
Обаче сега като се замисля, се сещам, че лодката от Дебелец съм я виждал, при пълноводен язовир, чак на опашката, след моста, който свързва Струя и Добромир.
Любопитно ми е, ако можеш да се сетиш, бракониерите който видя с такава лодка ли бяха или с някаква друга.
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
- Todor_madjarov
- научил се да хвърля
Същата лодка!На същото място-под 1вия мост на ченге.3ма на брой- един дебел,един по-възрастен и един младолик към 35-те.
Рибарска мъдрост!
Рибарска мъдрост!
-
- ще става разбирач
Браво колега,само така.
-
- новобранец
този клип е сниман на завоя за Дебелец ..