Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Къмпингуване Екосистемата около Бивакая,пак да ви подсетя..
Модератор: Кърцата
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Те точно туй показва че нивга не си бил свидетел на таквиз " недобреорганизирани показни акции " ми вземи че ела барем на една ( нема се съцнеш я ! ) пък тогаз изливай таквиз словоизлияния Туй кучеразнасянето в тоз случай още не се е случило
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Milena
- вече хвърля и на тежко
... Не мога да разбера защо все някой трябва да го играе контра...
Какво се засягате като децата в ДГ, на българина трябва да му се набиват някои истини в главата, за да има някакъв резултат... общо взето такова е общото възпитание на нашенци-щом не му е в къщата-всичко може...ама крайно време е да се пречупим и да започнеме да мислим като европейците-щото всичко си е наше, но кога ще се осъзнае...
айде, че взех да се ядосвам..
Какво се засягате като децата в ДГ, на българина трябва да му се набиват някои истини в главата, за да има някакъв резултат... общо взето такова е общото възпитание на нашенци-щом не му е в къщата-всичко може...ама крайно време е да се пречупим и да започнеме да мислим като европейците-щото всичко си е наше, но кога ще се осъзнае...
айде, че взех да се ядосвам..
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Аз лично съм разчиствал и боклуците на другите още преди да се настаня на мястото ( защото често без да разчистиш е невъзможно да се разположиш) ... И накрая като се каним да тръгваме почистваме и съседните на нас места ( дребосъка много се кефи да помага) ... Но до следващия път е почти като предния ... Толкова ли е трудно да се понаведе човек, обикновенно трябват около 15 мин. Но де да знам...
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
пьрво-кьм веронока дето знам,че май е от варна-нема значение от кой край е иванов,мероприятието му е готино-и вие си го направете вьв вашия край,може и да има временен,а защо не и ТРАЕН ефект
второ-кьм барутчията аз сьщо не го правя от куртоазия,меркантилност,не се бия в гьрдите и пр..-приемето го,че ВАС ви бия в гьрдите и нарочно поставям нахално тая тема в най-четения форум,та да го видят повече хора,защото сьгласете се-никой не влиза в "екология,палатки,как да опазим родината" и пр глупости
трето-кьм деакон-15 мин са малко...
четвьрто-кьм миленка:бе я не ме дразни,че ще ти скьсам ушите и ако искаш да знаеш-СЕГА е времето на скобара
пето-кьм иванов:то мноо убооо тия ваште,на старите видри мероприятия,ама вие,както и всички "отбори" ми мязате на неква масонска ложа дето..я кажи ми брато,КОЙ ще дойде на сьстезание на как да кажа..на старите видри само да сьбира боклука?ми дайте малко масовост,де-има и други,кьде ги ловят и ние искаме да участваме,без ,да еба да сме в отбори
ЕПИЛОГ:лошото е ,че почнахме да се дьрляме баш тия кьде не треба аз не Ви познавам,нито Вие мене,но накьде отиват нещата не ми харесва(е само миленка познавам)-общо взето става както ми казваше един приятел-"бе що ми задаваш отговори"и това с горенето е тьпо,и това-с извозването...а най тьпото е,че нема никва друга оправия-ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА
второ-кьм барутчията аз сьщо не го правя от куртоазия,меркантилност,не се бия в гьрдите и пр..-приемето го,че ВАС ви бия в гьрдите и нарочно поставям нахално тая тема в най-четения форум,та да го видят повече хора,защото сьгласете се-никой не влиза в "екология,палатки,как да опазим родината" и пр глупости
трето-кьм деакон-15 мин са малко...
четвьрто-кьм миленка:бе я не ме дразни,че ще ти скьсам ушите и ако искаш да знаеш-СЕГА е времето на скобара
пето-кьм иванов:то мноо убооо тия ваште,на старите видри мероприятия,ама вие,както и всички "отбори" ми мязате на неква масонска ложа дето..я кажи ми брато,КОЙ ще дойде на сьстезание на как да кажа..на старите видри само да сьбира боклука?ми дайте малко масовост,де-има и други,кьде ги ловят и ние искаме да участваме,без ,да еба да сме в отбори
ЕПИЛОГ:лошото е ,че почнахме да се дьрляме баш тия кьде не треба аз не Ви познавам,нито Вие мене,но накьде отиват нещата не ми харесва(е само миленка познавам)-общо взето става както ми казваше един приятел-"бе що ми задаваш отговори"и това с горенето е тьпо,и това-с извозването...а най тьпото е,че нема никва друга оправия-ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1айде и нещо "смешно" накрая
- krokibg
- учете се от него
Отговора на всичко това е само един,че само някой по-мислещи събират и чистят,а на други им доставя удоволствие да цапат.И знайте че има хора който просто ни се кефят като четат нашите писаници.НЕКА НЕ ИМ ДОСТАВЯМЕ УДОВОЛСТВИЕ.Който си е чистил,пак ще го прави / ако не му писне да слугува/,а цапачите са безкрупулни хора и това е.Така е било,така е и така ще бъде.Не се натъжавайте,живота продължава.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- iogo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не е най-коректно това изказване.пето-кьм иванов:то мноо убооо тия ваште,на старите видри мероприятия,ама вие,както и всички "отбори" ми мязате на неква масонска ложа дето..я кажи ми брато,КОЙ ще дойде на сьстезание на как да кажа..на старите видри само да сьбира боклука?ми дайте малко масовост,де-има и други,кьде ги ловят и ние искаме да участваме,без ,да еба да сме в отбори
Aко има клуб в България който може да се нарече масов и достъпен за всеки то това е именно Стари Видри.
Не съм член на този клуб нито пък кандидат член но мога да те уверя че е така.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
хубаво,де-извинявам се за некоректното изказване-всьщност нещата продиктували го произхождат по издалече,а именно-много ме нервира в последните няколко(може би кьм 2)години,когато си купя някой риболовен вестник или списание(знаеме ги всички кои са),разтворя го и вместо да прочета нещо интересно-начини,монтажи,кьде кьлве в момента и пр,попадам на около 2-3 СТРАНИЦИ с описания на некво си сьстезание,кьде било проведено,кой му бил организатора,кои бил фанал 3кила и 200гр,кои били участвали и пр,и пр....дьра бьра-2 чадьра-сякаш някой го интересуват тия работи!!!и сьм сигурен,че много колеги са на моето мнение-ами да ги публикуват тия работи в Труд или 7дни спорт...не,че сьм против отборите-даже познавам разни хора,не,че не искам да сме в бг-на вьрха в световно отношение,ама това ПОПЬЛВАНЕ на страничките с ненужна информация мноо ме дразни-те ,които са си участвали там,мноо добре си знаят и резултатите,и сьстезанието и всичкото дето ги интересува-не смятам обаче,че и мен(респ-НАС-другите) това ни засяга?знам,че сме много зле на фона на световните отбори,че общо взето сьстезателите ни се самофинансират,за разлика от една англия,напр,дето там тва е бати индустрията..ама в карая на краищата аз си купувам вестник Рибар,а не Рибар-сьстезател....и сега ми хрумна нещо друго-вместо да четеме за сьстезания,по добре тия СТРАНИЦИ да ги запьлнят с ЕКОЛОГИЯ-е мама му стара-ние сме долно племе-с промити мозьци ,толко ни набиваха комунизма и почти ни го набиха-по сьщия начин може да стане и с чистотата по водоемите
пс
никой не искам да обидя,но сьгласете се,че сьм маааалко прав поне
пс
никой не искам да обидя,но сьгласете се,че сьм маааалко прав поне