Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Къмпингуване Екосистемата около БивакаТъжната действителност
Модератор: Кърцата
-
- и господ не е толокова добър
Re: Тъжната действителност
Ами някой хора събират боклуци от години.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- YordanDanev
- сериозен играч
самите ний -риболовците трябва да пазим и почистваме,защото всеки от нас като отиде на брега и заварва много капачки и кутийки от червейи и опаковки от захранка,това е от наши недобросъзнателни колеги.ами само това ли,всеки път ми се налага да чистя и горя останалите свинщини.
има ли комат кучета много
-
- разбира нещата
Ние също сме едни от тяхsnegk написа:Ами някой хора събират боклуци от години.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Нови камари плаващ боклук в язовир Въчаchapara написа: http://www.vbox7.com/play:31adaa4e
http://www.vbox7.com/play:b30dfee3
и няколко Дон Кихота
Chapare e това си е баш Тъжната действителност
30.01.2009 г.
Darik News
Незабавно да започне почистване на язовир Въча, разпореди Басейнова дирекция-Пловдив на кметовете на общините Кричим, Брацигово и Девин, Консорциума-изпълнител на хидровъзел "Цанков камък", на председателите на ловно-рибарските дружества в трите общини и на собствениците на плаващите къщички. Това стана, след като проверка по сигнал на "Грийн флаг" установи нови количества плаващи битови отпадъци в язовира.
Преди около 3 месеца 250 кубика боклук бяха извадени от водите на Въча. Акцията бе организирана от природозащитници и от интернет форума Off road. Сред отпадъците имаше спринцовки, кръвни банки, инхалатори и дори химически тоалетни. Информацията е от Darik News.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- научил се да хвърля
Най-тъпото е че по дъното боклука е с пъти повече и няма как да бъде почистен
Срам ме е колеги, като гледам на, какво са заприличали водемите ни!Кенеф-не намирам по-мека дума!В комбинация с бракониерството, падението е пълно!!!Никой не ни е виновен, ние сме виновни!И тая вина ми носи страшна болка!Как ще градим държава, как ще възпитаваме децата си, като нямаме елементарно съзнание, като нямаме морал?!Постоянно се оплакваме, мрънкаме и измисляме въображаем виновник за всяко нещо, от страх да погледнем истината в очите, да погледнем самите себе си!Не забравяйте, че всичко зависи от нас и само от нас!
Всеки умира, но не всеки живее!
Не ползвайте Шимано, води до пристрастяване!!!
-
- и господ не е толокова добър
Аз не съм съгласен с това "ние сме виновни"омръзна ми да поемам чужда вина.Виновни са олигофрените които замърсяват,тези които бракониерстват,но не ние
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Съгласен съм с теб.Всеки си носи персонална отговорност за постъпките.snegk написа:Аз не съм съгласен с това "ние сме виновни"омръзна ми да поемам чужда вина.Виновни са олигофрените които замърсяват,тези които бракониерстват,но не ние
Имах в предвид "ние", като едно цяло, като общество, не конкретни личности Доколкото по въпроса за отговорноста - тя е комплекс от лична(персонална), колективна, общочовешка...snegk написа:Аз не съм съгласен с това "ние сме виновни"омръзна ми да поемам чужда вина.Виновни са олигофрените които замърсяват,тези които бракониерстват,но не ние
Всеки умира, но не всеки живее!
Имах в предвид "ние", като едно цяло, като общество, не конкретни личности Доколкото по въпроса за отговорноста - тя е комплекс от лична(персонална), колективна, общочовешка...[/quote]AlexMunro написа:
Манталитета на българина не ноже да се промени лесно.За съжаление във всеки 2 българин живее еди бай Ганя(не изкючвам себе си от това число).
Надявам се един ден нащите деца да са по европеици в държанието си от нас.
Последно промяна от bokooll на Пет Мар 06, 2009 8:32 am, променено общо 1 път.
Всеки по малко и ще стане-за общия план.да сме хора-не прасета.
Мир любов и щастие за всички
Риболовци.
Риболовци.
-
- ще става разбирач
Дано да има завбъдеще повече такива хора като тези от форума of road защото иначе не знам какво ще е по язовирите наистина ще станат КЕНЕФИ
- arilus
- ще става разбирач
За съжаление това наистина е "тъжната действителност". Прибирам моя отпадък, обирам и чуждия, но то не се насмага бе! По-горе колегата спомена че е възхитен от язовир "Доспад", похвално е, че общината се грижи за чистотата с контейнери, е др. Не е болка за умиране, че събират и по някой лев от почиващите там. Но за мен "Доспад" е красив само през бинокъл, отблизо е една пръстеновидна тоалетна. Ние сме си го направили такъв. И не само там. Отишъл си да си починеш, риба току-виж си хванал. Ял-ял, пил-пил, ...-...., обери си мръсотийката - да ти е готино и другия път. То наистина както е тръгнало, ще разравяме боклука да видим водата. Преди време мярнах нещо по руска риболовна ТВ програма - конкурс - почисти и снимай /снимка преди и снимка след като ентусиаста е почистил даденото място/ - и някакъв символичен подарък от предаването под формата на риболовни аксесоари. Може и да е правилното решение? Не с тоягата, че я няма, а с малко морковче.
-
- ще става разбирач
ако изхвърляме една торба боклук на всеки излет язовирите ще са чисти.
-
- ще става разбирач
Мисля,че тези от ИАРА ако земат по 1 чувалче и тръгнат по язовирите поне 1 път в месеца ще е супер ... Все пак нали за това им плаща държавата