Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Морски раздел Излети Информация за местата за риболов по моретоинфо за Несебър
Модератори: emo vasilev, alekst
инфо за Несебър
Здравейте колеги, след седмица съм на Несебър, ще ви бъда благодарен ако ми дадете малко инфо относно:
-места(и около Несебър става)
-стръв
-какво излиза
ще ми се да се подготвя добре.
Благодаря предварително!
-места(и около Несебър става)
-стръв
-какво излиза
ще ми се да се подготвя добре.
Благодаря предварително!
Благодаря колега
Благодаря за информацията
Re: инфо за Несебър
Колеги,малко инфо за Несебър.От София съм и ще бъда за 2 дни в Несебър.Ще е престъпление да не отида малко на риболов със студена бира.И двете много ги уважавам.Мерси предварително на колегите от Несебър.
-
- разбира нещата
в момента риболова е на попчета и тук-таме по някоя дребна илария..това за морето,а иначе на пясъчната кариера срещу 5лв.такса може и да уловиш някоя щука.
Колега,къде е тази пясъчна кариера и има ли от къде да се вземат рибета за стръв
-
- разбира нещата
кариерата на главния път бургас-варна..минаваш покрай нея и просто няма начин да я пропуснеш.имаше някъде из форума тема за тази кариера..рибета можеш да си вземеш и от несебър но ако минаваш през бургас е по сигурно да си вземеш от там.
Мерси колега да си жив и здрав.Наслука през новия сезон.
-
- научил се да хвърля
То няма много места за ловене,но дали има риба сега...Благодаря на хората,отговорили
КОИТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ,ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА http://vbox7.com/play:36938ab8
За няколко дни ще бъда на един хотел между Несебър и Равда ,да кажете някое удобно място за риболов.Благодарим предварително.УСПЕХ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ С НАЧАЛОТО НА НОВИЯТ РИБОЛОВЕН СЕЗОН
-
- научил се да хвърля
между равда и несебър има няколко буни/кейчета/ там може да пробваш ...есента са много подходящи ама по това време незнам ...евентуално платерини.
Успех
Успех
-
- ще става разбирач
Някой с прясно инфо за Несебър , че се очертава лятото да съм тук.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Завърти се около морска гара-пристанището,ако пускатRoSeN_94 написа:Някой с прясно инфо за Несебър , че се очертава лятото да съм тук.
Аз там съм пораснал...