Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Сладководен раздел Специализиран риболов Сладководен РиболовВАЖНО за яз. Пчелина (Лобош) !
Модератор: bobopeli
Re: ВАЖНО за яз. Пчелина (Лобош) !
В крайна сметка наложиха ли я тази забрана или само изхабиха хартия да я пишат.
- stoiann80
- научил се да хвърля
Забраната си беше наложена реално, с едногодишен срок, който изтече на 28.05 (ако не се бъркам). Не съм проверявал дали е удължавана.atom3 написа:В крайна сметка наложиха ли я тази забрана или само изхабиха хартия да я пишат.
Memento mori
Доколкото знам и тази година ще важи въпросът е защо да е забранен мощният риболов
- emo vasilev
- сериозен играч
- icokanev
- вече хвърля и на тежко
Хвани - Пусни! Забраната важи и за тази година!
Ако знаеш, значи можеш, иначе ... се учиш!
- Батко Емо
- разбира нещата
Ти май верваш у Деда Коледа!
- Martin Mihailov
- учете се от него
Точка 3 параграф 4, от правилата на форума, гласи – ''Модераторите си запазват правото да променят, трият или заключват теми и постове. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не на потребителите.''
И като модератор на тоя форум решавам, че и двамата ще отнесете по едно предупреждение за неуважение към действащото законодателство касаещо любителския риболов
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
- Батко Емо
- разбира нещата
Ни най-малко съм искал да покажа неуважение към действащото законодателство.Яз.Пчелина(Лобош) е с много особен статут,но това е друга тема!Зачертал съм го от много години поради безогледното му мрежарене като най-много мрежи се залагат именно в забранените зони.Сега сдружение май се грижи и го брани от браковците,но хвани -пусни за костур,уклей и каракуди ми се вижда ,че сме станали по католици от Папата
От няколко години се занимавам със зарибяването и опазването на един участък от река. За това време разбрах че болшинството рибари у нас не разбират от диференцирани по видове забрани. Работи единствено варианта - ''по католици от Папата''
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
Боби, не съм дребнава, ама имам бегъл спомен, че миналата година, ловеше малки кленчета по време на забрана, въпреки, че си ги пускал обратно!
Аз съм си АЗ
https://youtu.be/tAGnKpE4NCI
https://youtu.be/tAGnKpE4NCI
Така беше, НО това беше в разрешен от действащото в онзи момент законодателство участък от река Янтра!
- Martin Mihailov
- учете се от него
По принцип сички патриоти са тека Ловат и пускат Включително и при нас Затова миналата година на наи главнио кьде се самоназначи двапьти го пращаха у болницата Тая година че видимеМilena написа: ↑Чет Апр 14, 2022 10:40 pmБоби, не съм дребнава, ама имам бегъл спомен, че миналата година, ловеше малки кленчета по време на забрана, въпреки, че си ги пускал обратно!
Приказките са евтини, уискито е с пари!Martin Mihailov написа: ↑Пет Апр 15, 2022 6:39 am По принцип сички патриоти са тека Ловат и пускат Включително и при нас Затова миналата година на наи главнио кьде се самоназначи двапьти го пращаха у болницата Тая година че видиме
Съответно получаваш и второ предупреждение, по модераторска преценка, за бракониерски пориви
- Martin Mihailov
- учете се от него
Кьде ги виде бракониерските пориви или тека ти изнася Некои като каже истината или различно мнение и веднага се намира некои да каже че е над негоbobopeli написа: ↑Пет Апр 15, 2022 12:06 pmПриказките са евтини, уискито е с пари!Martin Mihailov написа: ↑Пет Апр 15, 2022 6:39 am По принцип сички патриоти са тека Ловат и пускат Включително и при нас Затова миналата година на наи главнио кьде се самоназначи двапьти го пращаха у болницата Тая година че видиме
Съответно получаваш и второ предупреждение, по модераторска преценка, за бракониерски пориви